Dodaj do ulubionych

mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty

IP: 195.205.147.* 03.07.07, 09:41
czy ktos cos wie o tym hotelu? o biurach lokalnych znajdujących się w
poblizu??
no i czekam na opinie co do 7+7 z triada.

buziole
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota 7+7 Triada - opinie IP: 135.245.72.* 03.07.07, 11:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230997
      7+7 Triada - opinie
    • Gość: dosia Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: *.investa.gda.pl 03.07.07, 13:54
      wczoraj wróciłam z tego hotelu i z objazdu 7+7 z Triadą. Hotel jest w porządku
      jedzenie bardzo dobre tylko basen mały a w hotelu nie ma żadnych rozrywek.
      Jest bardzo cicho i spokojnie. Do plaży bardzo blisko ale warto mieć buty do
      wody bo jest bardzo ostro.Lokalnych biur jest bardzo dużo. Nie poleca tego przy
      hotelu/naciągacz?. My korzystaliśmy z biura przy wejściuna plaże. Jak chcesz
      jeszcze jakieś informację pytaj .Odpowiem
      • Gość: ewaaaa Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: 195.205.147.* 03.07.07, 14:31
        bylo najpierw zwiedzanie czy wypoczynek? czy pokoje sa dosc znosne? z jakich
        wycieczek korzystaliscie jesli chodzi o biuro lokalne?
        czy jestescie zadowoleni z ogolnej organizacji?
        kase za wstepy zbieraja osrazu? ile to wlasciwie?
        • Gość: DOSIA Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: *.uje.nat.hnet.pl 03.07.07, 17:40
          nam się udało najpier mieliśmy zwiedzanie a potem wypoczynek ale o tym dowiaduje
          się na miejscu. Jeśli chodzi o objazd trafiliśmy na Zosię - polecam wspaniała
          pilotka i przewodniczka. Pokoje ok. Tylko niektyóre z małymi balkonami.
          Sprzątają codziennie więc czysto. Kasę zbierają od razu to ok. 170 eur. My nie
          byliśmy w Troi,Muzeum Cywiliz. w Ankarze i nie kąpaliśmy się w basenie kleopatry
          /nie polecam/ no i opuściliśmy wieczór turecki więc nam zwrócili kasę. Jeśli
          chodzi o pobyt to luz nikt się Tobą nie interesuje. Z biura lokalnego byliśmy w
          Daylanie- cena 35 ytl z biura lokalnego.
          • Gość: ewaaaa Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: 195.205.147.* 04.07.07, 08:55
            ten basen Kleopatry to w Pamukale? co z nim jest nietak?
            w hotelu byl jakis rezydent?
            nie wiedzialam ze tak ochoczo zwracaja kase jak sie w czyms nie uczestniczy.
            • Gość: aminn Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: *.chello.pl 04.07.07, 21:49
              ja sie tam kapalam w tym basenie i nic mi sie nie stalo - odmlodzona tez nie
              wyszlam;-) moim zdaniem to frajda- otoczenie jest przesliczne no i ten klimat
              plywanie wsrod zatopionych kolumn i innych podobnych rzeczy - dla mnie fajne...
              ja nie zaluje, pomimo iz wlasnie na takiej kolumnie rozbilam sobie kolanko
              przez nieuwage. pozdr.
    • kira_a Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty 04.07.07, 14:39
      podciągam :)
      też niedługo jade do tego hotelu na ta impreze (7+7)

w necie jest bardzo mało informacji o tym hotelu...szukam i szukam, może ktos się jeszcze podzieli wiadomościami? kto tam był?
      pozdrawiam
      kira
      • Gość: dosia Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: *.uje.nat.hnet.pl 04.07.07, 23:23
        na mnie basen nie zrobił wrażenia - jest brudny i dorogo. My nie płaciliśmu za
        basen już na początku a resztę pieniędzy zwracają bez problemu .Hotel jest
        naprawdę ok. Polecam bar przy wejściu do głównego hotelu. Wesołe imprezy i
        blisko. Można się pobawić i potanćzyć, wspaniała obsługa i przystępne ceny.
        Polecam drinki z niespodzianką. Jedzenie dobre i w miarę róznorodne. Jedynie co
        nam nie przypadło do gustu to ciastka - bardzo, bardzo słodkie. Okolica
        przepiękna gratuluje wyboru. Ladnije i przytulniej niż w Marmaris. Nie
        zapomnijcie o butach do chodzenia w wodzie bez tego nie ma co wchodzić do wody.
        Plaża mocno żwirowa.
        • kira_a Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty 05.07.07, 12:59
          Gość portalu: dosia napisał(a):

> na mnie basen nie zrobił wrażenia - jest brudny i dorogo. My nie płaciliśmu za
          > basen już na początku a resztę pieniędzy zwracają bez problemu .

o co chodzi z tym płaceniem? za co się łaci na basenie?
          myslałam ze płatne sa tylko parasole i leżaki na plazy ...
          napisz jak było na objazdówce, cyz tempo duże, czy podóż jest bardoz męczaca?
          a może masz jakieś fotki z hotelu - chętnie zobacyzłaym, dzieki z góry
          • Gość: dosia Re: mersoy exclusive??? 7+7 z Triada mity i fakty IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.07.07, 18:56
            chodzi o basen w pammukalle. Objazdówkę można przezyć. Casami wqczesne pobudki
            ok. 4 rano. Długie trasy autokarem. Razem to 3 tys. km.Tempo w miarę spokojne.
            wszystko zależy od pilota,Jeśli traficie na Zosię to super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka