poziomapoziomka 31.07.08, 17:37 Pytajcie, jesli macie jakies watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makassa Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 15:33 Witam! Ja wybieram się do tego hotelu 11 sierpnia! Napisz czy wszystko było OK. Czy zakwaterowali Cię w budynku głównym czy też w bungalowach, o których przeczytałem niezbyt pozytywne opinie! Jeśli możesz podaj też aktualne ceny w Marmaris no i może coś o wycieczkach. Gdzie pojechać i gdzie najlepiej wykupić taką wycieczkę. Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomapoziomka Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 16:29 W hotelu bardzo fajnie. Zakwaterawanie w glownym budynku Resort***** chyba ze jedziesz do Club****, ale tez mysle ze nie powinno byc zadnych klopotow :)Fajne animacje dzienne i wieczorne. Swietne (przynajmniej jak dla mnie) baseny. Tylko z plaza troche kiepsko. Jesli chodzi o ceny, to nawet nie zwrocilam na nie wiekszej uwagi, bo i tak o wszystko sie targujesz. W czwartek jest bazar niedaleko hotelu, gdzie mozesz kupic mnostwo podrobek. Na wycieczkach nie bylam, bo spedzilam tam tylko tydzien. Jesli chcesz gdzies pojechac to raczej z miejscowego biura, bo jest duzo taniej niz u rezydenta, ale bez polskiego opiekuna. Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. IP: 213.92.135.* 06.08.08, 17:22 witam też mam zamiar tam się wybrac,ale przerażają mnie opinie o braku plaży. czy jest to jakiś minus? proszę napisz mi wszystko o tym hotelu i miejscowości bo do piątku mam czas na podjęcie decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
makassa Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 19:04 Dzięki ogromne za informacje! Mam wykupione wczasy z Jet Touristic w hotelu Green Nature Resort*****, więc mam nadzieję, że zakweterują mnie w budynku głównym. Chociaż te bungalowy nie dają mi spokoju. Może ktoś coś o nich mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomapoziomka Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 19:34 Co do plazy - publiczna jest ok 500m od hotelu, ale nie jest tam zbyt przyjemnie, jest mala i kamienista (co w sumie nie jest dziwne :P) a plaza nalezaca do hotelu jest w nastepnej miejscowosci. Kursuja tam busy nie pamietam w jakich godzinach, ale chyba co pol godziny od 9-11 a powrot 16-18 ale nie jestem pewna co do tych godzin :) Ja tez bylam z Jet Touristic i wszystko bylo ok. O tych bungalowach szczerze mowic nic nie slyszalam, a nawet ich tam nie widzialam :) Ale u mnie wszystko bylo w porzadku, wiec u Ciebie na pewno tez bedzie : Odpowiedz Link Zgłoś
makassa Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 19:14 To jeszcze raz ja. Również wybieram się na tydzień i zastanawiam się ile wziąć gotówki i czy lepiej euro czy dolary? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomapoziomka Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 06.08.08, 19:39 Co do gotowki zalezy co chcesz tam robic. Jak juz pisalam wszystko mozna wytargowac, a jedzenie jest prawie non stop w hotelu. Wiecej pytan...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Green Nature w Marmaris - opinie 06.08.08, 16:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=83078032&a=83078032 Green Nature w Marmaris - opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julkul Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.08, 13:58 A czy ktos z was byl w tej czesci 4*?Wlasnie wybieram sie tam na wakacje,a nie mgoe znalezc zadnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRF Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. IP: 217.98.38.* 25.08.08, 21:34 Te dwa hotele są połączone.Restauracja jest w G.N.resort.Snack bar GN club.Ogolnie hotel ok tylko plaza słaba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julkul Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.08, 15:45 Dzieki za info.Tzn ze mozna korzystac tez z tych basenow zjezdzalni w hotelu 5*??.O plazy czytalam,ale to chyba taki urok Marmaris. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomapoziomka Re: Wrocilam z hotelu Green Nature w Marmaris. 26.08.08, 16:45 Mozesz korzystac ze wszystkiego :) Baseny, restauracje, bary sa wspolne dla obydwu hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś