Dodaj do ulubionych

co robic?????? internetowa miłość mężatki

23.02.06, 10:44
mam półroczny staż małżeński i do tej pory myślałam, że mój mąż jest ideałem,
oprócz tego, że nie chce wykonywać czasem swoich obowiązków domowych i za
dużo czasu spędza przed kompem jest w porządku. Mamy o czym rozmawiać, lubimy
to samo piwo itd...

i nagle to głupie forum zmieniło mój tok myślenia. kocham innego! gdy razem
piszemy, czuję, że łączy nas specyficzna więź,to samo podejście do świata.
Jego nick to ticoqp - koooocham Cie Misiu ;)))
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:46
      bardzo qrva smieszne:)
      • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:47
        ;ppppp

nudzi misie
      • vandikia aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:48
        bo jest jedna, ktorej sie nudzi ;pp ale to nie ja ;p
        • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:50
          ale też bys chciała powqrwiać?:)
          • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:51
            matko , ja milosc wyznaje, a ten mnie posądza o zle intencje ;(
            • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:53
              tak tylko przez ananlogie pytam?;)
              • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:54
                och kochany, zrozumialam szyfr, chcesz mnie zaprosic na kolacje i bedziemy
                sluchac muzyki z plyt analogowych? jakie to romantyczne moj misiu pysiu ;ppp
                • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 10:58
                  jak zrozumiałaś szyfr to wiesz, ze cos o pycie tez było?;)
                  • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:00
                    eh ogierze, mam juz coraz mniej obaw i wątpliwości

;))))))

mówisz pyta ........a ten syfr zawiera nawet informacje jak bedzie
                    wykorzystana...kochany to bedzie moj pierwszy raz w ten sposob aaaaaaaaaa
                    • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:03
                      a co jadłas wczoraj?:)
                      • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:04
                        no weeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzz

wcinaj lepiej ananasy przed spotkaniem ;p
                        • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:05
                          a gra wstępna?:)
                          • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:08
                            pffffffff

mój mąż mawia, że gra wstępna jest dla mięczaków ;pppp
                            • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:12
                              czyli to było takie wwwwweeeeeeeeezzzzzzzzzzz z marszu?

mieczakiem bez gry jest cięzko - mąz się myli
                              • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:14
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

;ppppp skoro juz wziales to se pokrzycze
                                musz to przepalić
                                a z tym mięczakiem.....kapitalne ;)))
                                • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:16
                                  nie pal - umrzesz zdrowsza
                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:40
                                    hyhyhyy, wlasnie swiadomosc tego, ze na cos i tak sie umrze pozwala mi palic ;p

aaaale jestem zaspokojona ;)
                                    • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:43
                                      znałem takich co to tylko zasnęli:)
                                      poważnie? a ja jeszcze nic nie zrobiłem?
                                      idź na @
                                      • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:47
                                        czasem wystarczy papieros do zaspokojenia ;p

a po tym co zobaczylam na @ kocham Cie jeszcze bardziej ;pppppp
                                        • dzikoozka wiedziałam ze tak będzie :P nt. 23.02.06, 11:48
                                        • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 11:48
                                          ale którego?
                                          • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 12:01
                                            ale co ktorego ;p bo ejsli chodzi o @ to yeti mnie uwiódł
                                            • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 12:05
                                              no własnie o to pytałem:)
                                              robi wrażenie co?:)
                                              • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 12:34
                                                hehehe robi robi i to jakie ;pp

można nawet warkoczyki pleść
                                                • ticoqp Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 12:45
                                                  gillette powinno reklamę z nim robic
                                                  • vandikia Re: aaaaaaaaa tylko se nie pomysl 23.02.06, 12:47
                                                    hehehe , szkoda, ze zdjecie jest z aleka, bo moze i hedenszołders by
                                                    zrobilo ;ppp
    • dzikoozka eeee teeeeeeeeraz??? to musztarda po obiedzie 23.02.06, 10:48
      trzeba było na Walentynki mu sie oświadczać :PPPP, jak cała reszta ;))))))
      • vandikia Re: eeee teeeeeeeeraz??? to musztarda po obiedzie 23.02.06, 10:51
        eh ominęłam ;(

ale Tłusty czwartek to chyba też dobre święto ;ppp
        • rtz.rtz Re: eeee teeeeeeeeraz??? to musztarda po obiedzie 23.02.06, 10:52
          Ojoj, ja wczoraj piwo piłam i jadłam mięso, czy to grzech?
          • dzikoozka Re: eeee teeeeeeeeraz??? to musztarda po obiedzie 23.02.06, 10:53
            w przyszłą środę bedzie grzech, wczoraj to jeszcze było OK>
            • rtz.rtz Re: eeee teeeeeeeeraz??? to musztarda po obiedzie 23.02.06, 10:54
              Acha:-)
          • vandikia ???? 23.02.06, 10:53

• dzikoozka Re: ???? 23.02.06, 10:54
              może jej się z grzeszną miłościa skojarzyło?
              • vandikia Re: ???? 23.02.06, 10:55
                moze jej sie z popielcem pomylilo ;p
                • rtz.rtz Re: ???? 23.02.06, 10:58
                  Dokładnie:-)
    • mathias_sammer Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:53
      Ta wiez nazywa sie kabel:)

M.S.
      • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:53
        światłowodowy ;p
    • six_a Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:55
      po pół roku? to załamujące jest, a co na to opinia publiczna? ;))))))
      i w ogóle trzeba pisać: piesku, a nie misiu :)
      • dzikoozka Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:57
        myślisz, że nasz pupil lepiej będzie znosił pieseczku? moze kopoviu czy jakoś
        tak bardziej personalnie?
        • six_a Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:59
          w każdem razie na misia to on mnie nie wygląda :)
          • dzikoozka Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 11:00
            Oooo chcesz powiedzieć ze widziałaś??
            • vandikia wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:01

• dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:05
                ma piękny jeden ząb i zarost :))) na caaaałynm ciele jak Yeti, takie zdjecia
                publikował.
                plotki głoszą, ze słusznego wzrostu jest :))) ale sam sie przyznał
                • vandikia Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:07
                  a złoty chociaż ten ząb, bo zaczęłam się właśnie zastanawiać nad przyszłością
                  tego związku ;))))
                  • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:08
                    Myślę, ze jak go poprosisz, to Ci wyśle swój portret :))
                    • vandikia Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:12
                      toż go męczę od dlużeszgo czasu

ale dostałam tylko owłosione jądro ;p w kieliszku od jajek. ;))))
                      • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:18
                        :)
                        to z okazji wielkanocy, a swojego odbicia w szybie nie przysłał? ;))))
                        • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:21
                          a tak apropos to gdzie Ty się szlajasz cały tydzień?
                          wczoraj zem se normalnie 22.00 do almy wparował a na lodzie dwa ochroniarze w
                          hokeja trzepia:))))))))
                          • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:26
                            się nie ma czasu szlajać :)
                            nie odwracaj kota, tylko wyślij vandikii swoje odbicie w szybie :)))))
                            • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:28
                              pierdu pierdu:)
                              a jak uwierzy?
                              • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:29
                                To będzie twoja na wieki ;PPPP
                                • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:32
                                  myslisz ? to może poslę?:)
                                  • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:38
                                    pośliń pośliń :))
                                    • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:39
                                      swinia swini .......:)
                                      • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:47
                                        zdjęcie ślini ;))))
                                        • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:49
                                          myslałem, ze to do mnie?;)
                                          • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:57
                                            Ty możesz poślinić, nakleić sobie znaczek i wysłać się pocztą (albo
                                            kurierem) :))))))
                                            • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:59
                                              mamy bezgotówkowa umowę:)
                                              • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:00
                                                ze niby płacicie w naturze? ;))))
                                                • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:04
                                                  nie wiem jak to nie ja załatwiałem:)
                              • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:32
                                gowa mię pęka i ręce bolą, artretyzm mnie czeka :)
                                a co ma nie wierzyć, przecież prawdomówny jezdeś :)
                                • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:36
                                  wyslij 100zl na radio maryja i drugie 100 na trwam to Ci przejdzie
                                  no to wszyscy wiedzą ale jak powiem, ze to ja to nie będę:(
                                  • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:38
                                    obiecałam już dziś 100 złotych jakiejs fundacji, nie mam pieniędzy :)
                                    teraz podobno będą zmieniać nazwę radia z "maryja" na "mabuzię"
                                    to nie byłeś Ty? no wiesz!?!? ;) zwrot kasy się należy.
                                    • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:41
                                      fundacja się nazywa nie mam pieniedzy? sma bym lepiej nie wymyslił
                                      no ten z zebem to ja ale reszta to rodzina tylko:)
                                      a rozliczyłas się juz?:)
                                      • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:44
                                        nieee, zdążyć z pomocą czy jakoś tak? przyślom blankiet, to zobaczem, bo rano
                                        jestem nie bardzo przytomna, a o 8 zadzwonili :)
                                        aaaa, widzisz, jak Ty kłamiesz :) nieładnie.
                                        Tak, jesteś mi winien :)
                                        • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:48
                                          jak o 8 to na flaszke zbieraja:)
                                          a co sie działo wczoraj? nawijaj
                                          ale byłem u spowiedzi:)
                                          w naturze bierzesz?
                                          • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:51
                                            patrz no, i religa temu patronuje, chiba do gazety napiszem :)
                                            wczoraj? ja mam skleroze, za dużo ode mnie nie można wymagać :)
                                            ile zdrowasiek dostałeś?
                                            biorę w płodach, żyto może być butelkowane.
                                            • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:55
                                              do strażnicy proponujem
                                              nie wczoraj byłem zajety - w pierwszy piatek:)
                                              3 dychy do skarbonki albo lezenie krzyżem - jeszcze sie waham cowybrać
                                              a w co?;))))))
                                              • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:20
                                                nie znam:) dla OHP?
                                                w który pierwszy???
                                                dawaj trzy dychy i możesz spadać :)
                                                no w dziób chyba, a w co? ;)))))
                                                • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:24
                                                  szkoda - wszyscy swiadkowie jehowy to czytaja
                                                  no jak który? miesiaca - przeciez nie cyklu
                                                  w paszczu za 3 dychy?:))))))
                                                  • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:32
                                                    a skąd mam wiedzieć? co ja świadek? albo, boże broń, jehowa? ;)))
                                                    w pierwszy piątek? było minęło i na dodatek nie wiem nawet co minęło.
                                                    trzy dychy za rozdrzeszenie.
                                                    w paszczu to za 5 dych, bo sutannę trzeba podnieść, i napisz podanie, bo koleja
                                                    jak stąd do lodowiska :)
                                                  • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:34
                                                    renia nasz przzenosi qrd
                                                    a z 5cioma dychami przegięłaś:)
                                                  • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:39
                                                    nieładnie :)
                                                    rabat chcesz? mogę zapytać jednego ministranta ;)
                                                  • ticoqp Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:46
                                                    za snikiersa nie pójdzie?:)
                                                  • six_a Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 12:50
                                                    no wiesz, to nie latarnia ostatecznie :)
                                                    Ty, no ale nie idziemy na pogaduszki? jak wyrąbią, to załóż coś na analnym :)
                      • dzikoozka Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:30
                        eeee widać nie wzudzasz jego zaufania. Ma taki piękny portret prosto z
                        Dworca :))
                        • vandikia Re: wlasnie sixa widzialas? ;ppp opowiedz 23.02.06, 11:42
                          hehehe osobisty kochanek a nie ufa, do czego to doszło ;p
      • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 10:57
        bede musiala przeboleć opinię publiczną, ale czego się nie robi dla wielkiego
        serca porywu ? ;p

piesku mówisz....hwehehehe
        • dzikoozka Droga Czytelniczko 23.02.06, 11:01
          niech ta co nie zgrzeszyła, pierwsza rzuci kamieniem ;)))))))))))
          • vandikia Dziękuję Redakcjo 23.02.06, 11:02
            mam w Tobie zawsze oparcie ;))))
        • six_a Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 11:01
          tylko mężowiu nie mów :), bo mu przemodeluje facjatę i jak do pracy pójdzie
          (znaczy kopov, nie mąż :)))?
          • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 11:03
            :-O :-)

hihihihihi mam gooopie podejrzenia ;ppp
    • widokzmarsa Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 11:35
      uwazaj bo on ma 14 lat i jak skonsumujesz to pójdziesz pierdzieć za kratki..
      • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 11:43
        mówisz? ja mysle, ze sedzia dostrzegłby światełko tej nieamowitej miłości i co
        najwyżej musiałabym popracować społecznie ;p
    • reniatoja Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:31
      reniatoja napisała:

> Słoneczka, przykro mi bardzo, ale musze Was przenieść z ta miłością na
      Anala.tfu, chyba na Pogaduszki musze, bo na Anala nie moge.
      • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:34
        buuuu a to taki życiowy problem ;-)
        • reniatoja Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:36
          To trza było go od razu na Analu omawiać :)
          • vandikia Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:48
            nie wiedziałam, że w takim kierunku to się potoczy ;) i że zainteresowany
            pierwszy odpowie - wsio popsuł hehehe ;-)
      • six_a Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:40
        na anala przenieś, będzie bliżej, pogaduszki to chyba gdzieś w puszczy piskiej?
        • reniatoja Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:42
          Na Anala nie moge niestety
          • six_a Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 23.02.06, 12:44
            a nie można by tam u góry wstawić tego forum pogaduszek (jak czat i
            analityczne), kiedyś był chyba link, bo tak to trzeba długo szukać.
    • beatka77 Re: co robic?????? internetowa miłość mężatki 07.03.06, 13:58
      jak to sie q... dzieje, że mężatka i poznaje jeszcze faceta a ja wolna i nic?
      nawet przez internet nic wielkie NIC!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka