klara321 19.06.07, 13:04 A gdzie wogóle parkuje obecnie Wasi goście? Muszą zostawiać samochód poza terenem Osiedla? Nie bardzo podoba mi się myśl, że ktoś przyjeżdża do mnie i na noc musi samochód zostawić gdzieś pod Obi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draganek11 Re: Parkowanie gości 19.06.07, 15:27 klara321 napisała: > A gdzie wogóle parkuje obecnie Wasi goście? Muszą zostawiać samochód poza > terenem Osiedla? Nie bardzo podoba mi się myśl, że ktoś przyjeżdża do mnie i > na noc musi samochód zostawić gdzieś pod Obi i potem się dziwię,że wszystkie miejsca parkingowe wokół mojego bloku i pod oknami zajęte i ja sama -czyli mieszkaniec a nie gość-nie mam gdzie zaparkować...... Przypominam,że teren osiedla nie jest z gumy,niestety a liczba miejsc jest ograniczona.Co innego wjechać na chwilę,na wieczór a co innego zastawiać miejsce na całą noc(a jak będzie fajna impreza to może i na 2 dni..) Proponuję zatem oddstąpić swoim gościom swoje miejsce i samej zaparkować pod obi.... Odpowiedz Link
17aga Re: Parkowanie gości 19.06.07, 16:05 I tak spore szczęście, że jest to Obi, bo to jakby nie patrzeć jakaś (...) alternatywa. Podejrzewam, że ich parking obserwują kamery, więc powinno być w miarę bezpiecznie. Pisząc to mam na myśli parkowanie przez gości, bo oczywiście Mennica powinna zapewnić wszystkim mieszkańcom parking. Odpowiedz Link
zmorki Re: Parkowanie gości 19.06.07, 20:35 Spoko - ale pod jednym warunkiem. Jedno mieszkanie zapewnia jedno miejsce. A naprawdę są tacy, którzy trzymają po cztery samochody i więcej (na handel) - dwa są normą. Odpowiedz Link
zmorki Re: Parkowanie gości 19.06.07, 20:32 Zgadzam się... To jedyne wyjście, żeby wreszcie można było normalnie chodzić po Osiedlu, a nie slalomem między samochodami. Odpowiedz Link
szepiet12 Re: Parkowanie gości 19.06.07, 22:49 A tak się zastanawiam, czy ochrona z OBI nie robi problemów jeżeli auto jest zaparkowane na noc, przecież sklep jest wtedy zamknięty. Odpowiedz Link
agus256 Re: Parkowanie gości 20.06.07, 22:23 ochrona obi nie powinna robić problemów. zawsze można powiedzieć że z niecierpliwością czeka się otwarcie market i chcesz być pierwszym klientem... pozdrawiam Odpowiedz Link
jed92 Re: Parkowanie gości 25.06.07, 21:03 Doskonały pomysł z parkingiem OBI! Gratuluje pomysłowości! Pozdrawiam wszystkich z budynku 11. Odpowiedz Link