Dodaj do ulubionych

Parkowanie gości

19.06.07, 13:04
A gdzie wogóle parkuje obecnie Wasi goście? Muszą zostawiać samochód poza
terenem Osiedla? Nie bardzo podoba mi się myśl, że ktoś przyjeżdża do mnie i
na noc musi samochód zostawić gdzieś pod Obisad
Obserwuj wątek
    • draganek11 Re: Parkowanie gości 19.06.07, 15:27
      klara321 napisała:

> A gdzie wogóle parkuje obecnie Wasi goście? Muszą zostawiać samochód poza
      > terenem Osiedla? Nie bardzo podoba mi się myśl, że ktoś przyjeżdża do mnie i
      > na noc musi samochód zostawić gdzieś pod Obisad

i potem się dziwię,że wszystkie miejsca parkingowe wokół mojego bloku i pod
      oknami zajęte i ja sama -czyli mieszkaniec a nie gość-nie mam gdzie zaparkować......

Przypominam,że teren osiedla nie jest z gumy,niestety a liczba miejsc jest
      ograniczona.Co innego wjechać na chwilę,na wieczór a co innego zastawiać miejsce
      na całą noc(a jak będzie fajna impreza to może i na 2 dni..)

Proponuję zatem oddstąpić swoim gościom swoje miejsce i samej zaparkować pod obi....
      • 17aga Re: Parkowanie gości 19.06.07, 16:05
        I tak spore szczęście, że jest to Obi, bo to jakby nie patrzeć jakaś (...)
        alternatywa. Podejrzewam, że ich parking obserwują kamery, więc powinno być w
        miarę bezpiecznie.
        Pisząc to mam na myśli parkowanie przez gości, bo oczywiście Mennica powinna
        zapewnić wszystkim mieszkańcom parking.
        • zmorki Re: Parkowanie gości 19.06.07, 20:35
          Spoko - ale pod jednym warunkiem.
          Jedno mieszkanie zapewnia jedno miejsce. A naprawdę są tacy, którzy trzymają po
          cztery samochody i więcej (na handel) - dwa są normą.
      • zmorki Re: Parkowanie gości 19.06.07, 20:32
        Zgadzam się... To jedyne wyjście, żeby wreszcie można było normalnie chodzić po
        Osiedlu, a nie slalomem między samochodami.
        • szepiet12 Re: Parkowanie gości 19.06.07, 22:49
          A tak się zastanawiam, czy ochrona z OBI nie robi problemów jeżeli auto jest
          zaparkowane na noc, przecież sklep jest wtedy zamknięty.
          • agus256 Re: Parkowanie gości 20.06.07, 22:23
            ochrona obi nie powinna robić problemów. zawsze można powiedzieć że z
            niecierpliwością czeka się otwarcie market i chcesz być pierwszym klientem...
            pozdrawiam
            • jed92 Re: Parkowanie gości 25.06.07, 21:03
              Doskonały pomysł z parkingiem OBI! Gratuluje pomysłowości! Pozdrawiam
              wszystkich z budynku 11.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka