Dodaj do ulubionych

PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii w K-

IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.06, 19:13
Polaczek, Dorm, Kaczyński, Marcinkiewicz, Religa, wszyscy na Ślasku. Jutro
specjalne posiedzenie rządu w Katowicach. Dorn już się popisuje jak sprawnie
przebiega akcja ratownicza. Szkoda ,że nic nie mówi o zaniedbaniach swoich
podwładnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: sven betonku..... IP: *.cm-upc.chello.se 29.01.06, 19:54
      co bys powiedzial ,gdyby tam nie pojechali?
    • Gość: H56 Re: betonku.... IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.06, 20:09
      gdyby pojechał premier to bym zrozumiał ,ale cały rząd ?
      • dyrgosia Re: betonku.... 29.01.06, 20:11
        i te opowiesci o sprawnej akcji, relacje naocznych świadków tego nie
        potwierdzają, ale przyjdzie czas na ocenę, teraz jest czas na smutek...
    • Gość: Galoty Daj pass na 2-3 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:16
      Przestań z polityką w oparciu o to tragiczne wydarzenie na te 2-3 dni.
      • Gość: H56 Re: Daj pass na 2-3 dni IP: *.comnet.krakow.pl 29.01.06, 20:22
        skoro inni mogą ,to dlaczego nie ja ?
        • Gość: . Re: Daj pass na 2-3 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:26
          Skoro są koprofadzy, to Ty też?
          • Gość: the.bill1 Ciszej nad trumną? Patrz na GW i NOWY DZIEŃ... IP: *.bazapartner.pl 31.01.06, 11:27
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3138638.html
            Ostrzegałem, ministrze Dorn!
    • Gość: mamoniowa Re: PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii IP: 62.69.202.* 29.01.06, 22:20
      miejze choc troche przywoitosci i podaruje sobie komentarze.
      • Gość: mamon Re: PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii IP: *.skane.se 30.01.06, 02:30
        ja tam z mamoniowa mam sie dobrze................
    • Gość: ptak Re: PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 07:56
      Wczoraj napisałem pełen oburzenia tekst o forumowiczu H56 i KF, którzy
      wykorzystali tragedię w Katowicach do ataków na PiS - czego najlepszym
      przykładem jest tytuł tego wątku.
      Niestety, admin GW skasował mój wpis - nie tylko jako tekst, ale w całości.
      Świadczy to po raz kolejny o wyjątkowo negatywnym nastawieniu GW do PiS.
      Niestety. Niestety, dla GW.
    • Gość: Walerian Popławski ciszej nad tą trumną... IP: *.iscnet.pl 30.01.06, 08:47
      mam swoje spostrzeżenia, ale opisze je po żałobie narodowej. Może i emocje
      trochę opadną i nabierze się trochę dystansu.
    • Gość: komuch ile mln .kosztowały wizyty tam V-ipów??? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 30.01.06, 09:24
      samoloty,salonki,sznury limuzyn,hotele,koryto,delegacjie ..dla panów w
      garniturkach i krawatach:..?-czy to słuzyło pomocy ofiarom??
      • schutzengel1 Re: ile mln .kosztowały wizyty tam V-ipów??? 30.01.06, 11:26
        dodaj jeszcze do tego hieny , które podają konta aby wpłacać na pomoc dla
        poszkodowanych. Ciekawe jak ma wygladać ta pomoc, i kto będzie ich z tego
        rozliczać ? Przecież rząd już złożył deklarację natychmiastowej i
        długoterminowej pomocy.
        • Gość: Alfred Re: ile mln .kosztowały wizyty tam V-ipów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:05
          A co napisałbyś komuchu gdyby tam nie pojechali?czy jesteśmy w stanie to sobie
          wyobrazić?Przecież komuchy ze wszystkich posad cały dzień nic innego nie
          robiłyby,tylko wrzeszczały w mediach i na forum.A tak,to parę zdebilałych
          wpisów, żeby zaistnieć i wszystko....Bo nie ma się czego czepić!
          • lamat Wstydu nie masz,że robisz kapitał polityczny H56 30.01.06, 12:36
            na tragedii w Katowicach. Dla walki tobyś wszystko sprzedał, nawet godność
            umarłych, tak aby mieć rację jakie to sld cacy, a teraz min. Siwiec ucałuje
            ziemię.....
            ......
            Dla tych ludzi co mogli się spotkać z premierem, czy z Religą - było dużo i
            może wreszcie po tych komuchach przepisy się zmienią, co tak rączkę raczkę
            umywali od odpowiedzialności kolesiów.
            • piotr33k2 Re: henio 30.01.06, 13:04
              widzisz już to działa henio .
    • Gość: H57 H56 zbija kapitał własny na tragedii narodowej!!! IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 30.01.06, 16:20
      czyż nie?
      • Gość: H56 PiS krzyczy ,że wszystko pieknie grało IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.06, 17:46
        a, w telewizji pokazują jak gość będąc przywalony na hali dzwoni telefonem na
        nr 112, i zamiast łączyc go z Katowicami odbierają telefon we Wrocławiu. Jest
        super.
        • Gość: sven betonku... IP: *.cm-upc.chello.se 30.01.06, 18:37
          to wredny pis,co? przekierowal rozmowe,figlarze.ale ty jestes tepy beton.
          • Gość: H56 lizusku IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.06, 18:42
            katokuniści z PiS-u nie dopoilnowali, aby działało to sprawnie
            • Gość: sven betonku, przeczytaj..... IP: *.cm-upc.chello.se 30.01.06, 21:28
              wyjasnienie o tym telefonie w swojej gazetce , a pozniej przepr.., oj czego to
              ja wymagam od takiego........"twardziela"
        • Gość: dobrze poinformowa Re: PiS krzyczy ,że wszystko pieknie grało IP: *.range86-145.btcentralplus.com 30.01.06, 20:12
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3138456.html
          I co teraz betonie??
          To na pewno podziemie PiS w GW te informacje puscilo, coby rzad i prezydenta
          wybielic w oczach niejakiego H.. i jemu podobnych.
          Dajze spokoj czlowieku, zamilcz w tym swoim obledzie chociaz na te trzy dni
          • Gość: H56 Re: PiS krzyczy ,że wszystko pieknie grało IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.06, 20:21
            faktycznie, pasuje do tego jak ulał, daj spokój lizusie
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3137052.html
            • Gość: pies i pan Re: PiS krzyczy ,że wszystko pieknie grało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:33
              no proszę. w tym wspaniałym Wrocławiu takie rzeczy!a któż tam rządzi??;)))
            • Gość: wymiekam Re: PiS krzyczy ,że wszystko pieknie grało IP: *.bulldogdsl.com 31.01.06, 01:32
              czlowieku, spojrz na daty tych tekstow. "twoj" jest o dzien wczesniejszy. czy
              twoj komuszy mozdzek nie potrafi dojrzec takich rzeczy. jak ciebie czytam to
              zmieniam poglady i jestem za aborcja
              • Gość: H56 ofiaro pękniętego kondoma ! IP: *.comnet.krakow.pl 31.01.06, 07:42
                słuchałem nagrania tej rozmowy, tak więc żaden póżniejszy tekst nie przekona
                mnie ,ze było inaczej.
                • Gość: koko Re: ofiaro pękniętego kondoma ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 07:53
                  słyszałęś co innego niż mówiono, to się nazywa schizofrenia i to trzeba leczyć.
    • Gość: marco-van-basten Re: PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii IP: *.media4.pl 31.01.06, 10:59
      prawda prawda
      a czego sie spodziewaliście po rządzie pis?
      "sprawności"???
    • Gość: . Re: PiS chce zbić kapiatał polityczny na tragedii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:14
      A ile milionów istnień ludzkich budowało kapitał polityczny twoich instruktorów
      i mistrzów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka