Dodaj do ulubionych

Gacparski! Ile zgarnales za te szmire?

16.06.07, 01:05
unsinn.blox.pl/resource/krakowskie.jpg
Zenada kolego...

Przed toba byli lepsi, spojrz:
youtube.com/watch?v=a406qxVPbsw
Obserwuj wątek
    • Gość: czesław Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: 195.28.182.* 16.06.07, 02:58
      zapytaj psa rysunkowego
    • Gość: Zbędny Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 06:11
      O co Ci chodzi ? W czym masz problem ?
      g.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58788
      • Gość: gość Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: 213.155.169.* 16.06.07, 08:57
        Taaaaaaa- towarzysz absztyfikant-wieśwein zawsze żywiołowo reaguje na wszelkie przejawy antysemickości. Jest naszą czatową gwiazdą... (Dawida???). :)
        • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:23
          Zdaje sie, ze niedawno oburzaliscie sie na pewien komiks w
          lewackim "Haaretz"...
        • Gość: Zbędny antysemityzm :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:06
          Gdzie tu jednak antysemickość w tym rysunku ? :-))
          Kiedyś byłem świadkiem dantejskiej sceny na lotnisku gdy pasażer żydowskiego
          pochodzenia podniósł wrzask gdy poproszono go na stronę do kontroli osobistej
          (Berlin Tegel). Wrzeszczał na całe lotnisko , wołała telewizję, że niemccy
          kontrolerzy (celnicy) są antysemitami itd ... . Nie leciał póżniej z nami.
          Znaleziono u niego jak mówiła stewardessa po starcie narkotyki i zakuto
          wioząc ...itd. Z antysemityzmem jest u absztyfikanta podobnie jak u Antka
          Macierewicza ze szpiegami. Jeden i drugi ma po prostu jobla tylko każdy na
          innym , swoim punkcie. To ekstrema i to ekstrema.
          • praszczur1 Re: antysemityzm :-)) 16.06.07, 20:17
            Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Gdzie tu jednak antysemickość w tym rysunku ? :-))
            > Kiedyś byłem świadkiem dantejskiej sceny na lotnisku gdy pasażer żydowskiego
            > pochodzenia podniósł wrzask gdy poproszono go na stronę do kontroli osobistej
            > (Berlin Tegel). Wrzeszczał na całe lotnisko , wołała telewizję, że niemccy
            > kontrolerzy (celnicy) są antysemitami itd ... . Nie leciał póżniej z nami.
            > Znaleziono u niego jak mówiła stewardessa po starcie narkotyki i zakuto
            > wioząc ...itd. Z antysemityzmem jest u absztyfikanta podobnie jak u Antka
            > Macierewicza ze szpiegami. Jeden i drugi ma po prostu jobla tylko każdy na
            > innym , swoim punkcie. To ekstrema i to ekstrema.
            .................................................................................
            Nieprawda,że ekstrema. Głupota i tyle.Żydzi nie są pod ochroną. Spuścizna
            holocaustu nie jest wieczna i nie może być przeniesiona do czasów obecnych. A
            rysunek i dowcip jak wiele innych. Nie ma o co krzeseł łamać.
            • Gość: Zbędny Re: antysemityzm :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:14
              >Nie ma o co krzeseł łamać.
              Mi to mówisz ?
    • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:22
      Specyficzne, karykaturalne i obraźliwe pomawianie społeczności żydowskiej
      sprzyja kształtowaniu postaw antysemickich.

Cos niesamowitego, ale bohomaz Gacparskiego nie rozni sie wiele od podobnych
      dzielek zamieszczanych swego czasu w "Der Sturmer" czy "Volkischer Beobachter".

Ta sama pogarda... Dziwie sie, ze ten rysownik siega do takiej stylistyki...

Ostrzegam, ze tego tak nie zostawie.

youtube.com/watch?v=IBHgqQfuqh0
      :)))))))))))
      • Gość: perol Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:24
        nudny jesteś
        • dana33 Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 11:16
          70 lat temu zaczelo sie tez od rysunkow, paru slow i "nudny jestes".....
      • swantevit Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:24
        A jaka to kreskowke stworzyl Gross zwana "sasiedzi" ?
        • z00ropa Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:32
          Gacparski zawsze idzie tam, gdzie hajs, człowiek bezideowy, zatańczy, jak mu
          zapłacą. Mamy takie czasy, to i Gacparski przeszadł na jedyną słuszną stronę.
          Żenada, po prostu niedobrze się robi, nie wierzę w to, ze ten człowiek z
          własnej nieprzymuszonej woli rysuje takie rzeczy!

moim zdaniem, należy się zastanowić, czy faktycznie te rysunki nie naruszają
          dóbr osobistych Żydów oraz tych, którzy utożsamiają się z ruchem lewicowym.
          • z00ropa Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:34
            Swoją drogą - mała dygresja. Ostantio przeszłam się po mieście w t-shircie z
            flagą Izraela. Byłam ciekawa, czy ktoś na to i w jakiś sposób zareaguje. Efekt
            był porażający - naliczyłam ok. 4 osoby, które jakby mogły, zabiłyby mnie
            wzrokiem na miejscu. Ot, takie tolerancyjne mamy społeczeństwo...
            • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:37
              Gacparski (z tego co pamietam) rysuje dla "Kuriera Szczecinskiego". Moze
              postanowil kultywuwoac pewne tradycje budynku swojej redakcji, gdyz w tym
              niedawno pieknie odnowionym gmachu przed wojna miescila sie siedziba NSDAP...
              • Gość: perol Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:38
                nudny jesteś :(
              • z00ropa Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:39
                absztyfikant napisał:

> Gacparski (z tego co pamietam) rysuje dla "Kuriera Szczecinskiego". Moze
                > postanowil kultywuwoac pewne tradycje budynku swojej redakcji, gdyz w tym
                > niedawno pieknie odnowionym gmachu przed wojna miescila sie siedziba NSDAP...
                >

Doznał właściwego natchnienia. Sytuacja w Polsce do tego sprzyja
              • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 10:40
                Takie rysunki wyczerpuja znamiona przestępstwa opisanego i określonego w art.
                256 kk 1 257 kk, tj. publicznego nawoływania do nienawiści na tle różnic
                narodowościowych i wyznaniowych oraz publicznego znieważenia grupy ludności
                pochodzenia żydowskiego z powodu jej przynależności narodowej i wyznaniowej
                poprzez publikowanie i upowszechnianie treści antysemickich.
                • Gość: stan Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:42
                  To podaj go do prokuratora. Ale jawnie, podpisując się imieniem i nazwiskiem.
                  Możesz załączyć swoje zdjęcie:
                  www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r7.jpg
                  • dana33 Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 11:19
                    jakbym byla w polsce, to napewno bym to zrobila.
                    a protest do gazety, za zamieszczenie tego swinstwa to napisze. to moge i z
                    israela.
                    • Gość: stan Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:25
                      no widzisz. a twój ziomek absztyfikant to mocny tylko w pyskowaniu na forum GW,
                      ale żeby coś naprawdę pożytecznego zrobić dla narodu - to już nie. Tchórz
                      widocznie...
                    • Gość: gość Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: 213.155.169.* 16.06.07, 11:26
                      Odkąd tow. Wieśwein przestał być doradcą Piechoty - nagle odkrył problem żydowski w Polsce. Czy naprawdę nie możesz się zabrać za uczciwą pracę? Zamiast walczyć z wydumanymi wrogami Izraela?
      • dexim Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 17.06.07, 16:49
        Słuchaj Absztyfie, swego czasu Wyborcza zamieściła prześmiewczy artykuł na temat
        obrońców narodowej godności Jedwabnego. Zadziwiła mnie jego treść, bo wyżyto się
        na ludzikach pastwiąc się... nad ich wyglądem. Że ciemne kułackie twarze, że
        bokobrody noszą i niemodne krawaty. Abstrahując od tego, co sobą prezentowali
        obrońcy Jedwabnego, Wyborcza chyba nie powinna wytykać komuś jego wygląd. Bo czy
        ma żydowski nos, czy też kułackie bokobrody, nie to chyba stanowi o wartości
        człowieka?!

Twoje oburzenie jest więc obłudne, jak i całe bajkopisarstwo Wyborczej. Siedzisz
        godzinami przy tym forum, mądrząc się i odsądzając od czci i wiary każdego, kto
        myśli tylko inaczej. Wprost łamiesz prawo do wyrażania własnej myśli, do swobody
        wypowiedzi, do demokratycznego prawa posiadania własnego światopoglądu - w imię
        czego? Jaka to idea tobie przyświeca. Bo mnie tylko jedno przychodzi na myśl:
        faszyzm. Taka chcę doprawienia innym gęby, stłamszenia ich, poniżenia. Zabierz
        się lepiej za jakąś pozytywną pracę na rzecz lokalnej społeczności, a przestań
        wysiadywać godzinami przed komputerem, bo mózg ci się lasuje.

Uhhhh.... jak przeczytałem "Michnikowszczyznę", to mam alergię na yntelygentów w
        brunatnych mundurkach. Gegen nazis!
        • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 17.06.07, 17:04
          Polały się łzy me czyste, rzęsiste
          Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,
          Na moją młodość górną i durną,
          Na mój wiek męski, wiek klęski;
          Polały się łzy me czyste, rzęsiste...

>Wprost łamiesz prawo do wyrażania własnej myśli
    • gradus2004 Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 15:49
      bardzo dobra karykatura... dobrze oddaje dzisiejsze czasy i aktualna definicje
      antysemityzmu :)
      • absztyfikant Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 15:57
        Rozumiem, ze takie komiksy tez ci sie podobaja Gradziu:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4119525.html
        Jesli podobaja ci sie oba komiksy, to OK, ale cos czuje, ze tylko ten pierwszy.
        • gradus2004 Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 16:06
          Absztyfie...

"W programie radiowym wziął również udział Nir Becher z "Haareca". - Prowadzący
          dziennikarz zapytał go, czy byłoby mu przyjemnie, gdyby w polskiej gazecie
          ukazały się rysunki obrażające Żydów - opowiada pani ambasador. - Becher odparł:
          "nie można tego porównywać"."

Skoro nie mozna tego porownywac to nie porownuj tego :)

Karykatura jak sama nazwa wskazuje wyolbrzymia i przejaskrawia pewne cechy albo
          sytuacje po to, zeby cos przekazac. Niestety dla Ciebie ta karykatura w moim
          odczuciu dosyc dobrze pokazuje jak w dzisiejszych czasach definiowany jest
          "antysemita".
        • Gość: gość Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: 213.155.169.* 16.06.07, 16:10
          Proponuję, żeby zlustrować Gacparskiego - czy jest obrzezany, czy nie. Bo jeśli jest- to on antysemita najczystszej wody. I przechrzta. Kogo do komisji? Może jakaś kobieta, np. Dana? Coby chłopu przykro nie było, że mu tow. Wieśwein grzebie w rozporku. :)
          • z00ropa Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 16.06.07, 17:40
            naziole u władzy, naziole na forum.
            • Gość: icek ruchenblaum Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.chello.pl 17.06.07, 14:00
              debilka
              • z00ropa Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 17.06.07, 19:56
                Gość portalu: icek ruchenblaum napisał(a):

> debilka

miło mi, że się przedstawiłaś. A ja jestem Z00ropa
    • Gość: ktos absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: *.dedicated.hosteurope.de 16.06.07, 17:46
      zapomniales dodac, ze to jest komentarz satyryczny do ponizszej wiadomosci.
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8874245,wiadomosc.html
      Krakowscy radni wystąpili do prezydenta miasta i małopolskiej policji z
      oficjalnym wnioskiem o dokładne przyjrzenie się zachowaniu ochrony wycieczek z
      Izraela.

Do przewodniczącego komisji sprawiedliwości Rady Miasta Krakowa, Jerzego
      Woźniakiewicza dotarły sygnały o skandalicznym, niezgodnym z prawem zachowaniu
      służb ochrony wycieczek młodzieży z Izraela. Ze strony tych funkcjonariuszy
      dochodziło już wielokrotnie do incydentów zatrzymywania, naruszania
      nietykalności osobistej, skuwania kajdankami obywateli polskich.

Krakowska Rada Miasta będzie wnioskować do prezydenta Jacka Majchrowskiego o
      przeprowadzenie specjalnej akcji, informującej turystów z Izraela o
      obowiązującym w Polsce prawie. (bart)

i po cholere jątrzysz gnido ?
      • Gość: gość Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: 213.155.169.* 16.06.07, 18:55
        absztyfikant 16.06.07, 10:40 + odpowiedz

"Takie rysunki wyczerpuja znamiona przestępstwa opisanego i określonego w art.
        256 kk 1 257 kk, tj. publicznego nawoływania do nienawiści na tle różnic
        narodowościowych i wyznaniowych oraz publicznego znieważenia grupy ludności
        pochodzenia żydowskiego z powodu jej przynależności narodowej i wyznaniowej
        poprzez publikowanie i upowszechnianie treści antysemickich"....
        Dla tow. Wieśweina nie poddawanie się w pokorze pałowaniu przez izraelskich ochroniarzy jest nawoływaniem do nienawiści!! Bo przecież żydowskie pały są narzędziem sprawiedliwości historycznej i z pokorą oraz wdzięcznością powinniśmy je przyjąć (na klatę).
      • Gość: ARKADIUSZGACPARSKI Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: *.chello.pl 16.06.07, 19:24
        Ludzie! Opanujcie się, to są rysunki sprzed 13 lat, 10 lat, i chyba 5 lat,
        nazywam je rysunkowymi trupami. Rysuję od 25lat i do tej pory narysowałem
        tysiące prac, wyciąganie jakiś poszczególnych satyr z olbrzymiej mojej całości
        rzuca złe swiatło na całą moją twórczość, tym bardziej gdzie większość tych
        rysunków była komentarzem i ilustracją do tekstów , które swój żywot miały
        kilka dni.
        Do pana absztyfikanta za swoją szmirę dostałem 100 razy mniej, niz pan dostaje
        za swoje zadania.
        Rysuję w technice płatnej, Jak można zarzucać artyście że się sprzedaje,
        Jak ktoś zamawia u mnie karykaturę to nie obchodzą mnie jego preferencje
        polityczne. Zapraszam do swojej pracowni panie absztyfikant z zroopą.
        Uważam sie za jednego z lepszych karykaturzystów portretowych, daje sobie radę
        w portrecie klasycznym, ponadto mam za sobą kilkadziesiąt scenografi
        teatralnych, jak i plakatów artystycznych. Od 2 lat współpracowałem przy
        największych oprawach meczów Pogoni, największą sektorówkę zrobiłem z kolegami
        dla CHICAGO-FIRE w USA co było dla nas sukcesem.
        W tej chwili skupiam się na pięknych ilustracjach do książeczek dla małych
        dzieci z czego jestem najbardziej zadowolony.
        Przygotowuję się do wystawy właśnie rysunku saryrycznego na , którą wszystkich
        już teraz zapraszam.
        Prosze się wstrzymać z inwektywami , bo dla niektórych mogę być tylko Pan
        Gacparski.
        • Gość: ktos Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: *.dedicated.hosteurope.de 16.06.07, 19:32
          Panie Arkadiuszu,
          ta gnida jątrzy tu na forum od paru lat, prosze sie tym nie przejmowac i nawet
          nie probowac tlumaczyc bo tylko to panu ujmuje. Nie warto brudzic sobie rak
          polemika z taka szuja, niech pan to zostawi mnie i wielu innym, ktorzy juz
          dawno poznali sie na tym oblym ludku o ramionach wezszych od dupy, i ktorym
          sprawia wielka przyjemnosc jazda po tej gnidzie.
          pozdrwiam
        • Gość: Zbędny Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:47
          Miłe odwiedziny na tym forum :-))
          • Gość: votumdupum Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. IP: 83.168.106.* 16.06.07, 20:38
            Icuś może wszystkim narobić za kołnierz,od Icusia wara!
        • z00ropa Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. 17.06.07, 20:00
          Gość portalu: ARKADIUSZGACPARSKI napisał(a):

> Ludzie! Opanujcie się, to są rysunki sprzed 13 lat, 10 lat, i chyba 5 lat,
          > nazywam je rysunkowymi trupami. Rysuję od 25lat i do tej pory narysowałem
          > tysiące prac, wyciąganie jakiś poszczególnych satyr z olbrzymiej mojej całości
          > rzuca złe swiatło na całą moją twórczość, tym bardziej gdzie większość tych
          > rysunków była komentarzem i ilustracją do tekstów , które swój żywot miały
          > kilka dni.
          > Do pana absztyfikanta za swoją szmirę dostałem 100 razy mniej, niz pan
          dostaje
          > za swoje zadania.
          > Rysuję w technice płatnej, Jak można zarzucać artyście że się sprzedaje,
          > Jak ktoś zamawia u mnie karykaturę to nie obchodzą mnie jego preferencje
          > polityczne. Zapraszam do swojej pracowni panie absztyfikant z zroopą.
          > Uważam sie za jednego z lepszych karykaturzystów portretowych, daje sobie
          radę
          > w portrecie klasycznym, ponadto mam za sobą kilkadziesiąt scenografi
          > teatralnych, jak i plakatów artystycznych. Od 2 lat współpracowałem przy
          > największych oprawach meczów Pogoni, największą sektorówkę zrobiłem z
          kolegami
          > dla CHICAGO-FIRE w USA co było dla nas sukcesem.
          > W tej chwili skupiam się na pięknych ilustracjach do książeczek dla małych
          > dzieci z czego jestem najbardziej zadowolony.
          > Przygotowuję się do wystawy właśnie rysunku saryrycznego na , którą
          wszystkich
          > już teraz zapraszam.
          > Prosze się wstrzymać z inwektywami , bo dla niektórych mogę być tylko Pan
          > Gacparski.

A to tez nieładnie, jak artysta nie ma swojego systemu wartości, tylko kieruje
          się zyskiem. Antysemityzm i nietolerancja nie są poglądami politycznymi.
        • st32 Re: absyf, jestes wyjatkowym kondonem. 18.06.07, 10:56
          Panie Gacparski, proponuję by dalej zajmował się pan oprawą meczów Pogoni. Takie
          działania w czwartej lidze wydają się dla pańskich zdolności i kultury wprost
          idealne. Również dorównanie kibolom z wysokiej trybuny będzie godnym pańskich
          ambicji wyzwaniem intelektualnym.
        • anamar wiemy,wiemy! 18.06.07, 12:30
          Gość portalu: ARKADIUSZGACPARSKI napisał(a):

> Rysuję w technice płatnej,

nic dodać,nic ująć.
      • whiteentrance ktos to h..!!!! 16.06.07, 20:44
        i tyle!
        • Gość: ZBędny Re: ktos to h..!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:09
          Twoja analiza jest bardzo wnikliwa i obnażająca. Czy zamierzasz wydać książkę
          pt : "Siła argumentów w dyskusjach na forach internetowych" :-)
          • whiteentrance Re: ktos to h..!!!! 16.06.07, 21:10
            Może tak? A może nie? Nie wiem!
            • absztyfikant Re: ktos to h..!!!! 17.06.07, 08:35
              To jest bardzo proste White:

www.youtube.com/watch?v=6cu0T4jb5to
              Kocham ten "land"...

Polska to jest, jak sam wiesz, moj jak i twoj kraj...

www.milosz.pl/mp3/mp3-wyznanie.mp3

• whiteentrance Re: ktos to h..!!!! 17.06.07, 17:12
                absztyfikant napisał:

> To jest bardzo proste White:
                >
                > www.youtube.com/watch?v=6cu0T4jb5to
                > Kocham ten "land"...

No i znowu ze sobą gadam!

jak to jest! Ech te przelogowywania. I jeszcze ktoś pomyśli, że ja to nie
                absztyfikant!
                • Gość: ktos Re: ktos to h..!!!! IP: 85.31.187.* 17.06.07, 17:20
                  whiteentrance napisał:

> absztyfikant napisał:
                  >
                  > > To jest bardzo proste White:
                  > >
                  > > www.youtube.com/watch?v=6cu0T4jb5to
                  > > Kocham ten "land"...
                  >
                  > No i znowu ze sobą gadam!
                  >
                  > jak to jest! Ech te przelogowywania. I jeszcze ktoś pomyśli, że ja to nie
                  > absztyfikant!

a cos w sprawie tego wątku ? chociaz: "kurcze pomylilem sie - sorki"
                  masz jaja ? jestes facetem czy rozkrzyczana przekupka ?
                  nie, ty zwyczajnie jestes kondonem....
              • praszczur1 Re: ktos to h..!!!! 17.06.07, 17:13
                absztyfikant napisał:

> To jest bardzo proste White:
                >
                > www.youtube.com/watch?v=6cu0T4jb5to
                > Kocham ten "land"...
                >
                > Polska to jest, jak sam wiesz, moj jak i twoj kraj...
                >
                >
                > www.milosz.pl/mp3/mp3-wyznanie.mp3
                >..........................................................................
                Ale jak mam nadzieje nie jest to miłość obowiązkowa ?
                • absztyfikant Re: ktos to h..!!!! 17.06.07, 17:18
                  Nie jest obowiazkowa. Wolny swiat, wolni ludzie, swiete prawo do swoich
                  przekonan. Wystarczy, ze niektorzy przestana propagowac nienawisc.
              • Gość: icek ruchenblaum Re: ktos to h..!!!! IP: *.chello.pl 17.06.07, 17:17
                Abshtyf, ty pod ściane płaczu wyruszaj czem prędzej ciebie myśli sztańske
                opętałe. aj waj! dzidełe się w grobie przekręcają
                • absztyfikant Re: ktos to h..!!!! 17.06.07, 17:19

www.aish.com/movies/YomYerushalayim.asp
                  Juz pedze:P
                  • Gość: ktos Re: ktos to h..!!!! IP: 85.31.187.* 17.06.07, 17:22
                    siemasz przekupko...
                    znowu wyszedles na kondona co ?
                    heh, nie pierwszy raz :)))))

nawet zaczynam cie lubic... a moze to tylko litosc ? :))))
                    • Gość: eze Re: ktos to h..!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:01
                      Jak kondon moze wyjsc na kondona
    • Gość: dox.de Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? IP: *.61.58.210.host.de.colt.net 18.06.07, 10:44
      wstyd zeby po holokauscie ktos bawil sie w szczucie ludzi na siebie. szok.
      • Gość: ktos idioto!!! to ty szczujesz !!!! IP: *.dedicated.hosteurope.de 18.06.07, 10:52
        zapomniales dodac, ze to jest komentarz satyryczny do ponizszej wiadomosci.
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8874245,wiadomosc.html
        Krakowscy radni wystąpili do prezydenta miasta i małopolskiej policji z
        oficjalnym wnioskiem o dokładne przyjrzenie się zachowaniu ochrony wycieczek z
        Izraela.

Do przewodniczącego komisji sprawiedliwości Rady Miasta Krakowa, Jerzego
        Woźniakiewicza dotarły sygnały o skandalicznym, niezgodnym z prawem zachowaniu
        służb ochrony wycieczek młodzieży z Izraela. Ze strony tych funkcjonariuszy
        dochodziło już wielokrotnie do incydentów zatrzymywania, naruszania
        nietykalności osobistej, skuwania kajdankami obywateli polskich.

Krakowska Rada Miasta będzie wnioskować do prezydenta Jacka Majchrowskiego o
        przeprowadzenie specjalnej akcji, informującej turystów z Izraela o
        obowiązującym w Polsce prawie. (bart)

i po cholere jątrzysz gnido ?
      • anamar Re: Gacparski! Ile zgarnales za te szmire? 18.06.07, 12:28
        no cóż.jeśli ktoś po arku gacparskim spodziewał się wiekopomnych dzieł,to sam
        sobie winny.wszak wiadomo,że za parę groszy,naprawdę niewiele, aruś realizuje
        każde zlecenie i nie wnika...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka