koroner-pierzasty 31.10.07, 19:11 wiadomosci.onet.pl/1633530,11,item.html To jest chore co czynią pisuary tuż przed zgonem. Partyjka ignorantów, złodziei i buraków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: macierewicz - odwzorowanie cnót ludków z pisd 31.10.07, 19:15 partyjniacy,którzy z hasłami odnowy moralnej szli w poprzedniej kampanii, zgotowali najorszą z RP - 4 - mściwą,destrukcyjną ,zdemoralizowaną, dla tych fałszywych moralizatorów autorytetami moralnymi są Rydzyk i Maciarewicz, PiS kiedyś historia osądzi, jako partię najbardziej szkodliwą dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: macierewicz - odwzorowanie cnót ludków z pisd 31.10.07, 22:26 ja nie wiem w ogóle za co tusk ma niby przepraszac kaczorów ,za zomo ,bure suki ,łze elity ,morderców popiełuszki,trzynastego grudnia itp itd?. moim zdaniem tusk i tak jest opanowany i łagodny jak baranek, przepraszac kogoś za jego obelgi? ,tego jeszcze chyba nigdzie nie było żeby przepraszac za zawłaszczenie RZeczypospolitej przez jakąś niezrównoważoną rodzinke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Re: macierewicz - odwzorowanie cnót ludków z pisd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:34 Partyjka? hmmm 166 posłów, spróbuj, może uda ci się partyjkę chociaż z 1 posłem założyć. Odpowiedz Link Zgłoś