Dodaj do ulubionych

Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (politycznie) ??

IP: *.chello.pl 12.01.08, 20:36
"największa nadzieja Platformy"

"niekwestionowany lider PO na Pomorzu Zachodnim"

"to on będzie ojcem przyszłej miażdżącej porażki PiS i niekwestionowanego
zwycięstwa naszej partii w tym regionie"

oto kilka cytatów Donalda Tuska i innych liderów PO sprzed paru miesięcy, a co
dziś? Dziś widocznie go olali, nikt nie pozwala mu wypowiadać się w mediach
ogólnopolskich, żaden z ministrów nie wziął nikogo oprócz Gawłowskiego (na
ponad 90 sekretarzy i podsekretarzy stanu tylko jeden Gawłowski... żenada,
nigdy tak nie było!),
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 21:12
      hehe patrzac na jego strone internetowa to ten pajac zatrzymal sie na etapie
      zyczen swiatecznych sprze 3 tygodni... nawet nie aktualizuje strony swojej.
      • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 21:25
        niestety ma sie jeszcze dobrze.

Do Gawlowskiego nalezy dodac jeszcze Trzeciaka ktory takze posedzl w sekretarzy.

Ale wierze w to ze coraz wiekszy jest krag ludzi ktorzy poznaja sie na Nitrasie,
        ale ten wciaz ma tupet i chodzi po miescie i gada kogo gdzie umiesci w agencjach
        rzadowych.
        Wyjatkowa szuja i dupek.

Powinien beknac czym predzej za numer z samochodem, za zlecenia z miejskich
        spolek dla swojej firmy i wiele wiele innych.

• whiteentrance albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 21:29
          a kto zdobył 65 tyś głosów w ostatnich wyborach?
          pocałujcie nitrasa w dupe!!!!!
          • albert_c Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 21:35
            juz lepsze cwaniaki byly niz Nitras i brali wiecej glosow, o wileu juz nikt nie
            pamieta, a wielu slabo skonczylo czego i Nitrasowi zycze.
            • whiteentrance Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:15
              no ale (jak to wynika z tytułu wątku) pan nitras "jeszcze żyje" i
              więcej powiem- może być nadkurwą polityczno-regionalną!!! i jest!!!
              • albert_c Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:17
                bez dwoch zdan jest!
                • whiteentrance Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:22
                  ku..- to cecha charakteru, ale ten przedrostek "nad" to wynik
                  wyborów!!! głosowania konkretnych iksińskich razy 65 tysięcy.
                  • albert_c Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:24
                    no ja wiem, ze to kwestia szacunku dla dokonan dla posla Nitarsa - tylko i
                    wylacznie kwestia szacunku, no bo jak inaczej.
                    'nad' no podoba mi sie dzis najbardziej:)))
                    • whiteentrance uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 22:35
                      Mówię teraz najzupełniej poważnie.
                      Chciałbym zorganizować spotkanie wszystkich głosujących podczas
                      ostatnich wyborów na Nitrasa! I spojrzeć tym ludziom w twarz. I
                      niech te wicenitrasy mi spojrzą w twarz!
                      • albert_c Re: uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 22:42
                        Nitras stawia!
                        na swoj koszt rzecz jasna.

no ale tam sie nie spotkamy.
                        • whiteentrance Re: uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 22:47
                          możesz wejść na scenę:)
                          • albert_c Re: uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 22:50
                            a to chetnie - wchodze w to w takim razie.

Wloze frak zeby bylo dostajnie, no wiesz wypada na taka okazje.

Tylko wiesz ze sceny nie bede powtarzal bzdur pana Tuska
                            • whiteentrance Re: uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 23:42
                              z tą inicjatywą to ja serio powiedziałem!
                              mam dość mówienia nitrasowi na tym forum że jest kupą. deeds not
                              words. determinacji po ostatnim jego wyczynie we mnie dość! nic nie
                              tracę! a ten śmierdziel ma szanse zgnić! w rowie!
                              • albert_c Re: uwaga!!!! poważnie będzie!!!!! inicjatywa 12.01.08, 23:46
                                jestem przekonany ze znajdziesz wielu pomocnikow...

• absztyfikant Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:28
                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,997713,1,0,781.html
                    To tyle na jego temat, bo szkoda klawiatury. Notoryczny narcyz i
                    megaloman...
                    • albert_c Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:32
                      Absztyf co tak zachowawczo?

megaloman to i owszem, ale troche powodow zeby tak sadzil sie znalazlo, do tego
                      utwierdza sie w tym widzac jakie cieniaki go otaczaja wlacznie z Krzystkiem
                      ktory mu pozwala na wszytsko...
                      • absztyfikant Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:36
                        W Szczecinie nie bylo, nie ma i jeszcze dlugo nie bedzie politykow z
                        prawdziwego zdarzenia. Nitras, jak ktos slusznie zauwazyl, wpisuje
                        sie jedynie w dluga liste politycznych "macherow"... Jego sila jest
                        slabosc... Tutaj postawie wielokropek. Na czym on sie zna? Co umie?
                        Co osiagnal? Ile zna jezykow obcych? Nie musisz mi odpowiadac
                        Albert. Znam go na tyle dobrze...
                        • albert_c Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:39
                          ja Ci napisze calkiem serio na czym on sie zna - nie lekcewaz go w ten sposob:
                          Zna sie na tym jak ustwic wybory pod siebie, potrafi rozbic samochod a pozniej
                          sprawie ukrecic leb, potrafi szantazowac ludzi i robic z nich gowno, i jeszcze
                          wiele potrafi, no ale jezykow nie zna to fakt.
                          • absztyfikant Re: albert! podprogowo będzie:) 12.01.08, 22:46
                            Cienki jest i tyle. Wyzej nie podskoczy. Zeby byc ministrem, to
                            trzeba sie na czyms znac. Inaczej sie marnie konczy jak Teresa
                            Lubinska...

Jako aparatczyk jest skuteczny, tego nie przecze, ale bez pozycji w
                            PO bylby kolejnym absolwentem politologii US... Troche male
                            kwalifikacje jak na ministra. No chyba, ze takiego bez teki, jak ten
                            Derdziuk, co "wodke wiozl tatowi" w piosence Kazika...

Troche malo jak na dzisiejsze realia rynku pracy.
    • Gość: Mnel Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 21:24
      Pan poseł jest teraz bardzo zajęty ;)
      Oprócz sterowania światłami na przejściach dla pieszych aktualnie ma jeszcze na
      głowie piaskarki :)
      • Gość: monte Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:11
        piaskarki to raczej żonka ma na głowie, kaska leci na konto, zaraz A8 będzie w
        garażu...
        • Gość: Ciekwski Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:17
          Czyżby Krzystek dokładał z naszego budżetu?
          • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:21
            mechanizm jest taki ze Nitras wskazuje Krzystskowi kto ma byc szefem spolki
            miejskiej - ten mianuje tego wskazanego

Wczesniej Nitras umawia sie z gosciem, ze zrobi go szefem spolki miejskiej pod
            warunkiem, ze podpisze zlecenie jedno, drugie i ente z jego spolka.

Gosc zostaje prezesm i wali zlecenia az milo.

Szczecinska PO na to patrzy i wydaje sie ze jest w niej pozwolenie na to aby
            szef szczecinskiej PO robil sobie prywate w ten sposob - wlasciwie nikomu to nie
            przeszkadza, no jest super normalnie, tak zwyczajnie bo to przeciez STOP
            PRZYWILEJOM WLADZY jak nas przekonywal Nitras.

Gość portalu: Ciekwski napisał(a):

> Czyżby Krzystek dokładał z naszego budżetu?
            • Gość: rataj z tym STOPenm to pewnie chodziło o władzę IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:24
              inną niż PO.
              • albert_c Re: z tym STOPenm to pewnie chodziło o władzę 12.01.08, 22:26
                jestem wiecej niz przekonany ze masz racje, wlasciwie to powinno byc jasne dla
                tych co poznali Nitarsa.

Prywata to cecha nieodlaczna tego typa.

• Gość: myk Re: z tym STOPenm to pewnie chodziło o władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 22:43
                  a jaka miejska spółka ?
            • seahowk może mu teczkę zakłada już czas:))) 12.01.08, 22:27
              nasza to www.gupinitras.pl
            • Gość: gość Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:33
              Adminie szanowny - pokaż fakty o tych zleceniach i spółkach bo inaczej
              upodobnisz się do hołoty forumowej co tylko ujadać potrafi- a to to nie wypada.
              • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:37
                chcesz zaprzeczyc temu ze firma nalezaca do zony Nitrasa dostaje zlecenia od
                miejskich spolek?

jakich dowodow zadasz?

Nie myle sie piszac ze te piaskarki i inne zlecenia plyna regularnie do spolki
                Nitrasa.

Faktem jest ze to ma miejsce - wiec o co Tobie chodzi?

To moze napisz ze jezeli nie do Nitarsa to do kogo naleza te pisakarki i kto
                dostarcza piach, sol itp do spolek czy to miejskich czy to tych ktore dostaja
                zlecenia od miasta?
                • Gość: myk Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 22:44
                  Czy to znaczy że Remondis kupuje piasek od żony Nitrasa?
                  • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:47
                    Taka opinia pojawila sie tu na forum.

Gość portalu: myk napisał(a):

> Czy to znaczy że Remondis kupuje piasek od żony Nitrasa?
                • Gość: gość Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 22:53
                  Ja niczemu nie zaprzeczam - mało tego będę się cieszył, jeżeli to będzie prawda
                  co mówisz Adminie o tym Nitrasie - bo na PO nie głosowałem i mam określone
                  zdanie o absolwentach politologii US co obecnie są u władzy w naszym regionie.
                  Chodzi mi jednak o konkrety z tym piachem i solą oraz spółkami - masz dane to
                  podaj, bo jak nie masz to wyobraź sobie jak to czyta żona tego Nitrasa a niech
                  no weźmie jaki pistolet... i możesz mieć moralniaka
                  • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:58
                    a z czego sie cieszysz?

ze Nitras zatuszowal ta sparwe z samochodem?

z tego ze robi prywate na interesach z miastem?

znasz Nitrasa czy nie?
                    Zapytasz sie go o to o co sugerowalem?

• Gość: gość Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 12.01.08, 23:22
                      Ja się cieszę, że dowalasz PO bo to przecież ludzie marnej wiedzy i umiejętności
                      w rządzeniu co widać też po obecnym premierze, nie wspominając naszego ulizanego
                      szczecińskiego włodarza.
                      W myśl chińskiej maksymy - wróg mojego wroga jest moim przyjacielem - będę Cię
                      zawsze wspierał w atakach na PO.
                      Nitrasa nie znam i poznawać nie zamierzam. Widywałem go tylko okazyjnie w TV-
                      sądzę, że ma zaburzenia osobowości a może nawet ADHD - bo tak się wiercił i
                      przerywał. Niestety potomkowie niepiśmiennych chłopów na niego hurtem głosowali
                      i nic na to nie poradzisz - co potwierdza też Absztyf.
                      Pozostaje nam tylko czekać na ich i jego większe wpadki - nie potrwa to długo.
                      Chyba, że masz takie dowody - to zanieś je do PISu

• albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 23:31
                        Do PISu - nie zartuj, oni nic Nitrasowi nie zrobia.

Przecie zmili policzyc bilboardy mlokosow z PO i nic.

A wystarczy przeswietlic trop ktorym podazyla ostatnio Jacyna Witt i bilboardow
                        firmy BP Media.
                        Do tego dodac nowe zarzadzenia Krzystka o nie podwyzszaniu oplat za reklamy co
                        cieszy bardzo takie BP.

odszukacjei tego policjanta co przyjechal na miejsce wypadku - moze sobie cos
                        przypomni.

Moze od kogos dostaneicie biling z telefonu Nitrasa i podejrzewam ze tam
                        znajdzieice info ze w momencie tuz po wypadku dzwonil do Luczaka - dziwne
                        dzwonic do kogos kto jedzie z toba samochodem - no ale to tylko moje podejrzenia.

Przypomnicjie sobie kto tuszowal z urzedu marszalkowskiego ta sprawe i gdzie
                        dzis jest ta osoba i skad sie wywodzi - dzis moze nic nie powie, ale ma przeciez
                        ta osoba przyjaciol ktorym sie pewnie pochwalila i moze ci przyjaciele cos powiedza

to sa bardzo powazne sprawy ktore moga Nitrasa kosztowac calkiem sporo.

• whiteentrance Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 13.01.08, 00:00
                          ale 65 tysięcy głosów.
                          to atut, którego posiadacz może prawdę ustalać!
                          Policjanta wołasz? Dyrektora administracyjnego odpowiedzialnego za
                          peżoty? michała "20 tys" marcinkiewicza? ubezpieczyciela omegi?

albert. to było 65 tysięcy głosów!!!!
                          trzeba to przeżyć jak hitlera! (też demokratycznie wygrał). i
                          ponieść konsekwencje. demony rządzą bo rozum zasnął. partia
                          potworków jak u szulkina.
                          • Gość: takijeden Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.centertel.pl 13.01.08, 00:09
                            jak Hitlera?Rany Boskie, jak można mówiąc o takim zerze odwoływać się do
                            przykładu Hitlera?? Nitr. nawet przy Blondi byłby nikim (nic nie zdejmując z
                            odpowiedzalności za zbrodnie Adolfowi H. - oraz jego wyborcom Niemcom - w 1933
                            roku ponad 32 mln, co podniósł ostatnio Prezio Kaczyński)
                            • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 13.01.08, 13:00
                              nie takie zarazy juz sie przezywalo.
              • seahowk Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:40
                w stosunku do tego dewianta wszystko wypada :))) sartowałeś kiedyś w
                przetargu w UM gościu ??? No to jak wystartujesz i wygrasz z
                kolegami nitrasa to będziemy rozmawiac
                • Gość: POPisowy Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.gdynia.mm.pl 12.01.08, 22:45
                  Szantaż burmistrza Polic to fakt i są na to swiadkowie .......
                • albert_c Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni 12.01.08, 22:45
                  Gosciu a znasz Nitarsa osobiscie?

jezeli tak to spytaj sie go o te zlecenia, moze Cie nie okalmie i spytaj sie go
                  o to jak tuszowal sprawe rozbitego samochodu i gdzie teraz pracuje ten policjant
                  co to tak nagle zaczal zmieniac zeznania i gdzie sa ci ludzie co wtedy pomogli
                  Nitrasowi a dzis maja na niego te kwity.
                  Zapytaj sie mysle ze udzieli Ci odpowiedzi ktora zechcesz sie z nami podzielic.

• Gość: .. Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.szczecin.mm.pl 12.01.08, 22:45
                  nie da rady aktualnie wygrać z kolegami nitrasa w przetargu um, tak się
                  obstawili że nie ma bata
    • Gość: kawka Pytanie brzmi czy Nitrasa ktoś jeszcze szanuje? IP: *.chello.pl 12.01.08, 23:31
      • albert_c Re: Pytanie brzmi czy Nitrasa ktoś jeszcze szanuj 12.01.08, 23:33
        ja i White prawie codziennie go szanujemy czego dowody przedstawiamy tu na
        forum, no chyba nikt nie zaprzeczy.
    • Gość: Menel Re: Czy pan poseł NITRAS jeszcze żyje (polityczni IP: *.chello.pl 14.01.08, 22:15
      Paranoi nie da się usprawiedliwić ADHD :(

Gość portalu: Bea napisał(a):

> rozmawiałem z kolegą który pracuje w biurze PO przy fontannach i mówi że jak
      > NITRAS sie dowiedział że "go zdradzili" (-tak ponoć powiedział!) to wpadł w
      > furie , zaczał rzucać książkami i wyzywać wszystkich wkoło , ale jaja...dotąd
      > nie wierzyłem w to całe ADHD i sławne już "rzucanie i kopanie wszystkiego" ale
      > to zaczyna sie układać , razłam klubu radnych PO go psychicznie dobił...
    • Gość: joł znalazłem coś IP: *.chello.pl 15.01.08, 14:58

Ballada wagonowa
      Jedzie pociąg z daleka
      Na szczecinian nie czeka
      Premierze nasz łaskawy
      Zabierz nas do Warszawy

Trudno, trudno to będzie
      Wiele osób jest w rządzie
      Ciasno w każdym przedziale
      Nie ma już tu miejsc wcale

Jest Pitera, Sikorski
      Stuknięty Niesiołowski