2003

(106 wyników)
  • Papież raczej nie przyjedzie do Polski w 2003 roku Wizyta Jana Pawła II w Polsce w przyszłym roku jest mało prawdopodobna - dowiedziała się nieoficjalnie w Watykanie PAP. Celem papieskich pielgrzymek zagranicznych mają być natomiast Hiszpania i Bałkany. Papież ma odwiedzić Hiszpanię w pierwszym tygodniu maja. Będzie to jego 99. podróż zagraniczna, a piąta wizyta w Madrycie. Jan Paweł II podczas tej pielgrzymki zamierza dokonać dwóch beatyfikacji i dwóch kanonizacji, w tym kanoniza...
  • Czy mogłabym się dowiedzieć (wystarczą linki do źródeł), KTO zasiada w jury tej nagrody?
  • JARK świadomie sprostytuował prawników, w tym siebie i brata swego ;-))) 4 kadencja, 55 posiedzenie, 4 dzień (29.08.2003) 33 punkt porządku dziennego: Pierwsze czytanie rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy Ordynacja wyborcza do rad gmin, rad powiatów i sejmików województw, ustawy o samorządzie gminnym, ustawy o samorządzie powiatowym oraz ustawy o samorządzie województwa. * Poseł Jarosław Kaczyński: Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Mamy tutaj do czynienia nie tylko ze ...
  • wiadomosci.onet.pl/2184129,11,tajemnicze_znikniecie_przepisu,item.html Afera z "lub czasopisma" to malutki pikuś !!!!!
  • Bardzo ciekawy artykuł bazujący na brytyjskim Time Magazine: Fotki 1953-2003 z tych samych miejsc - bardzo ciekawy efekt. www.polityka.bluelightemiter.com/p022.shtml
  • Teraz, Panie premierze Leszku, czasy sa inne. Wtedy byl wybor, a teraz co, na kogo rozsadni ludzie beda mieli glosowac, na pis ? - przeciez to obrzydliwe i doprowadzi do rzadow narodowo-socjalistycznych, na Sld ?- przeciez nie ma prawie zadnego Sld. Platforma nie zniknie, bo nie ma nic innego. Te ok. 40-50% ich wyborcow nie ma zadnego wyboru. Wezcie wy lepiej cos zrobcie powaznego z Sld, to wtedy pogadamy, a na razie nie ma o czym.
  • ...w "rozmowie Rymanowskiego" w TVN24. Chciałoby się powiedzieć "i kto tp mówi ?". Działacz partii, której członkiem jest Leszek Miller, poważnie rozpatrywany jako kandydat na posła i gdzie za autorytet jest uznawany Aleksander Kwaśniewski. A obie te "osobistości" są współodpowiedzialne za [b]zbrodnię przeciw pokojowi[/b], jaką była napaść na Irak w marcu 2003 roku.
  • Wszystko fajnie. Cenię ofiarność tych ludzi. W artykulu zabrakło jednak informacji o badaniu na obecność HIV. Czy ktoś tę krew testuje???
  • Tyle dowcipnych,jędrnych czasami, ciętych odpowiedzi i ripost jak na tym forum rzadko mozna spotkac.Przytoczmy je dla zabawy bo warte są tego.
  • WYRÓŻNIENIA ROKU 2003 i nie tylko Tytuł el comendante - dożywotnio otrzymuje poseł Jan Maria Rokita za błyskotliwą trawestację słynnego powiedzenia Fidela Castro „Socjalizm albo śmierć”. Panie pośle czy pomyślał pan, co nam pozostanie, jeżeli Europa, mimo naszych protestów powie Nicei NIE!!! Miejmy nadzieję, że składał pan tę radykalną deklaracje jedynie we własnym imieniu i że nie ceni pan zbytnio własnego honoru – szkoda by było stracić tak błyskotliwego ...
  • Moja pogarda dla państwa zaczęła się w marcu 2003 roku, gdy na własne oczy zobaczyłem w telewizji prezydenta Kwaśniewskiego, jak ogłaszał wysłanie polskich wojsk na wojnę w Iraku. Trudno bowiem mieć szacunek do państwa, które zachowuje się jak fagas amerykańskiego paranoika i oszusta i dla podlizania się mu przyłącza się do napastniczej wojny. A potem, mimo dwukrotnej wymiany ekipy rządzącej, nie umie się rozliczyć z własnej hańby. Myślę, że Willi Brandt też nie miał szacunku dla III R...
  • Ale jaja ! Kto jeszcze ?
  • 1- kwach 6 głosów 2- Łabuda 3 głosy 3- ex aequo Anita B., Pol, Miller - 2 głosy Tytuł "VIP-IDIOTA 2003" zdobył nadobywatel KWACH Pozostali kandydaci na "VIP-a Idiotę 2003" otrzymali po jednym głosie Lista kandydatów wg. kolejnosci zgłoszen Halber Czarzasty Głódz Beger Rokita Jolka Kaczynscy Oleksy Sokołowska Waniek Dziekuję wszystkim uczestnikom konkursowej zabawy' Szczesliwego Nowego Roku!
  • traficie przewidziec wydarzenia w 2003 roku? Macie jakies? Mnie sie tydaje ze bedzie tragiczny, pesymizm i sily zla powoli zawladna swiatem. Sily natury zaczely powaznym ostrzezniem.Tragiczny w skutkach cyklon Zoe w nocy z soboty na niedzielę przeszedł nad częścią terytorium Wysp Salomona na Południowym Pacyfiku Cyklon, niosący wichury o prędkości przekraczającej 300 km/h zmiótł z powierzchni ziemi domy i drzewa. W środę nadal nieznany był los mieszkańców trzech całkowicie od...
  • www.pomagamy.pl/niusy/antyfaszysta_roku_2003.htm - pieknie!! no i co wy teraz lewacy macie na swoją obronę co? to prze was ta tragedia!!!
  • info.onet.pl/860894,11,item.html "Bogdan Lewandowski w swej wypowiedzi, za którą nagrodzili go słuchacze, ustosunkował się do słynnego wywiadu, którego udzieliła jednej z gazet jego koleżanka z komisji śledczej Renata Beger: "pani poseł - proszę mi wybaczyć, ale obawiam się, że pani owies uderzył do głowy". Odbierając statuetkę, zadedykował ją swojej "muzie" z Samoobrony: "gdyby nie pani prowokacja polityczna, nie byłoby mojej uwagi"." No cóż, jaki artysta taka muza. Albo ...
  • Zbliża się konieć roku, Byliśmy wielokrotnie świadkami wielu idiotycznych inicjatyw,komentarzy czy też zwykłych wypowiedzi znanych polityków. Proponuję utworzyć ranking vip-ów -idiotów,którzy nie przemyslanymi zachowaniami bądż wypowiedzeniami zasłużyli sobie na tytuł "Głupola - 2003." Zapraszam do zgłaszania kandydatur. REGULAMIN KONKURSU 1-Identyfikatot kandydata umieszczamy w temacie postu żeby łatwiej prowadzić punktację. 2-Można uzasadniać swoje wypowiedzi. Moje uzasadni...
  • www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=12818 Nie tak dawno pisałem o tej niesłusznie zapomnianej sprawie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61496933&a=61496933 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57374451&a=57375539 Ktoś niedawno pisał na tym forum, że Prezydencja Kaczyńskiego w Warszawie byłą jakby poligonem doświadczalnym do wprowadzenia IV RP. Ministerstwo Sprawiedliwości za Buzka było jeszcze wcześniejszym poligonem.
  • Ta statuetka powinna mieć nos jak od nas do Brukseli
  • Nie bardzo zrozumiałam. To ten cherlawy reporter zagryzł Łapińskiego i Naumana? Wściekły pewnie był, jak to dziennikarz. A pani Danuta niech się nie martwi, może się chłopaki wyliżą, zapowiedzieli odwołanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna