Forum Sport Sport
ZMIEŃ
      2003

2003

(29 wyników)
    • Kazdy kibic GKS Katowice czeka na tytul mistrza polski od dawna. Na przelomie lat 80 i 90-tych zawsze czegos brakowalo. Mozna stwierdzic ze brakowalo szczescia. A teraz? Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze "batalia o majstra" bedzie zacieta do ostatniej kolejki. Dla rozgrywek to bardzo ciekawa alternatywa i dla kibica rowniez. Wszyscy sie zastanawiaja jak druzyna dysponujaca w lidze najmniejszym budzetem moze zostac mistrze. Ano moze, a przyczynic sie do tego moga pil...
    • Jakies typy?
    • Jak sadzicie kto zdobedzie mistrzostwo Polski w sezonie 2003/2004???Ja stawiam na Legie bo bedzie miala teraz calkiem niezly sklad,Wisla sie rozpada i szukaja ratunku w jakis dziwnych nieznanych murzynach:)A moze jednak jakis zespol zaskoczy totalnie całą Polskę???Jak myślicie???
    • Warszawska Legia zakończyła sezon na drugim miejscu, ale jako jedyna drużyna Ekstraklasy ma lepszy bilans bezpośrednich spotkań ze wszystkimi bez wyjątku rywalami ligowymi! Po dwa zwycięstwa 'wojskowi' odnieśli z Amicą Wronki, Lechem Poznań, GKS-em Katowice, Polonią Warszawa, Świtem Nowy Dwór Mazowiecki i Widzewem Łódź. Zwycięstwem i remisem zakończyły się dla warszawian dwumecze z Górnikiem Zabrze, Górnikiem Łęczna, Odrą Wodzisław i Górnikiem Polkowice, przy czym spośród tych ...
    • jestem kibicem innego klubu ale mysle ze kolejorz niezle zamiesza w przyszlym sezonie w walce miedzy Wisłą i Legią-kto wie-moze ogromne zmiany jakie zaszly w tym klubie dadza mistrza juz za rok...
    • sport.onet.pl/477142,wiadomosci.html
    • Właśnie na stronie hiszpańskiego AS'a ukazała sie informacja pod tytułem "Następny - Ronaldinho!" Nie bardzo rozumiem jasnej dotychczas polityki transferowej Realu. Najgorsze, że coraz mniej miejsca na boisku robi się dla Figo, bo na jego miejscu grać moze i Beckham i Ronaldinho. A do tego wczoraj zainteresowanie Figo wyrazili prezydenci Interu i Milanu. Będę szczery, Beckham nie jest piłkarzem który pasowałby do Realu i wcale nie cieszyłem się słysząc, że ma przejść tutaj. Jak dla...
    • Bayern tak pozazdroscil Leverkusen gry w C.L. ze wykupil dwoch najlepszych zawodnikow z Leverkusen. Od dawna wiadomo bylo o przejsciu Ballacka, a wczoraj kontrakt z Bayernem podpisal takze Ze Roberto! Irytuje mnie to w kontekscie rozgrywek bundesligi - Bayern co rok kupuje najlepszych zawodnikow z druzyn przeciwnikow. Z takim skladem jak teraz beda w mistrzem Niemiec jak nic. Tym samym Bayer "Neverkusen" dlugo nie dojdzie do tego co osiagnal w tym roku. Co ciekawe Artur Wichniarek...
    • Dudek Baszczyński Głowacki Bąk Rząsa (Żewłakow) Smolarek Szymkowiak Krzynówek Kosowski Olisadebe Wichniarek(Żurawski) Kosowski z Krzynówkiem robiliby rotację. Raz jeden przechodziłby do środka raz drugi. To nieźle skołowałoby drużynę przeciwną. Smolarek bez problemu może grać wszędzie. Szymkowiak trzymałby środek i rozdzielał piłki. Wichniarek cofałby się po piłkę (trener powinien skopiowac rozwiązanie taktyczne z Armini), a Olisadebe pozostawiłoby się jako typowego łowcę...
    • za interia.pl...DOBRE!!! I liga dla Świtu w obecnej sytuacji jest chyba karą. Bo przecież klub, który nie ma stadionu spelniającego warunki nawet III-ligowe (ponoć nowodworzanie chcą grać na Legii), klub, który przegrywa w Pucharze z IV ligową Ceramiką Paradyż - w I lidze nie zdobędzie nawet punktu. Pod koniec okresu transferów klasowych zawodników się nie kupi - większość dobrych już podpisała kontrakty, nie mówiąc już o ich ewentualnym zgraniu. Chyba, że piłkarze z Jaworzna, któr...
    • Legia pokonala w sparingu Banik Ostrawa 2:0. Dwie bramki zdobyl Saganowski ktory wrocil chyba do dawnej formy. Coraz lepiej to wyglada. Na poczatku byly podobno doskonale wyniki badan wydolnosciowych, potem informacje o wyjatkowo ciezkich treningach a terz dobra forma pilkarska. Dodatkowo kadra wyglada coraz mocniej. Wrocili Sokol i Jarzebowski, doszli Golanski i Nuhi. Wyglada to coraz lepiej, cos mi sie zdaje ze znowu bedzie powtorka z rozrywki czyli dwa mistrze z rzedu :):)
    • Nieoficjalna strona Wisełki podała skład grup przyszłego sezonu o ile nie zmieni się system rozgrywek oto on: GRUPA A: Legia Warszawa Polonia Warszawa Odra Wodzisław Pogoń Szczecin Górnik Zabrze Groclin Grodzisk KSZO Ostrowiec Szczakowianka Jaworzno GRUPA B: Wisła Kraków Amica Wronki GKS Katowice Ruch Chorzów Widzew Łódź Zagłębie Lubin Lech Poznań Orlen Płock Nie sprawdzałem pozycji drużyn z poprzedniego sezonu, podaję jako ciekawostkę, ale wydaje mi się, że pozi...
    • Do rozpoczecia pilkarskiej wiosny jeszcze daleko, ale mozna chyba juz dzis powiedzec, ze mistzrza ma WISLA. Co wy na to?
    • Po dzisiejszym emczu to juz chyba w 101 % pewne. Gratulacje! Mnie zastanawia tylko 1 rzecz czy sami Wislacy ciesza sie bardziej z tytulu czy ze go Legia nie zdobyla? Przez wiekszac meczu spiewali piosenki przeciwko i Legii i powtarzali sentencje z koszulki kosy. Jak Legia zdobywala mistrza to zaden kibic nawet nie myslal o Wisle a Krakusy raczej glownie myslaly o Legii. P.S. Czy moze ktos z was rozszyfrowal 1 piosenke Wislakow bo ja nie moglem doslyszec. Chodzi o wyliczanke Slaka ...
    • I nikt nas nie powstrzyma! Patrzac na nedzny poziom legii czy (tym bardziej) wisly widze, ze o tytul nie ma sie co martwic... A przy okazji pokazemy wam jak sie kibicuje!
    • Na dzień dzisiejszy kadrowo Polonia jest silniejsza niż sezon temu. Razem z Antonim Łukasiewiczem, który dołączył do Polonii z drużyny juniorów, kadra "Czarnych Koszul" tworzy w tej chwili 24 zawodników przy zakładanym limicie nałożonym przez władze klubu 22-23. Ucichła sprawa transferów Pawła Kaczorowskiego i Macieja Scherfchena do Lecha Poznań. Widzewa nie stać nie tylko na Bąka i Ekwueme, ale również na Mateusza Bartczaka. Bartosz Tarachulski, któremu skończył się 30 czerwca k...
    • Kilka razy ogladalem tego pilkarza w rezerwach Legii i sprawial on niesamowite wrazenie. Moze zabardzo nie biegal i nie walczyl ale jak juz podawal to zawsze celnie i z pomyslem. Ten 17 letni pilkarz ma duzy talent i byc moze za kilka lat to on rozwiaze palacy problem rozgrywajacego w reprezentacji. Mam tylko nadzieje, ze Okuka bedzie dawal mu wiecej szans (a jak wiadomo nie stawia on raczej na mlodziez), tym bardziej, ze Zganiacz potrafii tez strzelac ladne gole (np. we wczorajsz...
    • zaczynam nowy watek - bo tamten dryfuje ... i troche mniej znani gracze tu sa. .. pogloski oczywiscie glownie: Dan Petrescu Southampton do Rumunia Paul Ince Middlesborough do free Titus Bramble Ipswich do Newcastle Enrique de Lucas Espanyol do Chelsea lub Alaves Bulent Akin Galatasaray do Bolton David Ginola Everton/free do Portsmouth Alex Nyarko Everton do PSG Edouard Cisse PSG do Everton Ergun Penb...
    • W końcu odważna decyzja PZPNu. Brawo.
    • Czy ktos ma moze nagrane to arcydzielo bramkarstwa? Ponoc to bramka dekady! Czy moze ktos to zrzucic na neta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna