2003

(115 wyników)
  • Chętnie poznam mamy dziewczynek w podobnym wieku do moich. Zosia ma 6 i pół roku a Hanka 3lata i miesiąc Być może zaglądają tu Mamy z Łodzi i okolic, ale z miła chęcią pokoresponduje z Mamami z całej Polski. Pozdrawiam
  • Witam serdecznie, Zwracam się do rodziców dzieci urodzonych w 2003 r. Mój synek urodził się w grudniu 2003 i zwyczajnie "nie chcę!" by szedł wcześniej do szkoły. Jest b. mądrym dzieckiem, nie boję się o naukę, lecz o relacje ze starszymi dziećmi, nadmiar obowiązków. Jestem przeciwna skracaniu dziecku dzieciństwa i nawet mając w domu geniusza nie puściłabym go wcześniej do szkoły. Z drugiej strony, nie chcę by był sam z wcześniejszego rocznika w klasie, by był przysłowiowym "ojc...
  • Jestem podwójną mamą... Mój młodszy synek urodził się we wrześniu br i od samego początku ciąży zaglądam na forum wrześniowych mam.... I tak cały czas sobie myślę i strasznie mi żal, że mój Starszak z kwietnia 2003 nie ma takiego forum, gdzie mogłabym spotkać mamy dzieciaczków urodzonych wiosną 2003.... Ile nas jest tych kobiet, które zostały mamą na wiosnę 2003 roku? Może stworzymy jakies wspólne forum gdzie mogłybyśmy pogadać i spotkać się, podzielić radościami i troskami??? Jest kto...
  • W wątku "ile mają wasze dzieci" pojawiła sie grupka dzieci , które rodziły sie dzień po dniu. Na razie jest nas czwórka: dzieci agatamaroszek, moje (jasma76), iworos i mama_olgi z datami urodzin 28.06, 29.06, 30.06, 1.07. 2003. Załozycielka tamtego wątku pragnie do nas dołączyć, a jaj dzieciątko urodziło sie, bodajże 21.07, więc proszę pomóżcie i dopisujcie swoje dzieciaczki. Oczywiscie dzieciaczki wczesniejsze z czerwca 2003 i inne z 2003 roku mile widziane. Może uda się skomple...
  • jestem mamą chłopczyka ur.29.12.2003rSzukam jego rówieśników,przedstawcie się w ten sposób co my; MARCIN ur. 3300g/54cm,teraz 14kg/94cm CZEKAMY NA WPISY
  • Witam.... czekam na posty mamusiek,ktore maja pocieszki urodzone wlasnie we wrzesniu 2003...Niebawem zbliza sie dwa latka-jak wyprawiacie urodzinki swoich dzieciaczkow ? POZDRAWIAM CIEPLUTKO ;))
  • Wpisujcie swoje dzieciaczki z 2003 roku, proponuję tak, żeby było czytelnie: Addinka - mama Adusi - 7 stycznia 2003
  • Moja coreczka to grudnioweczka :)) Ma 2,5 roczku, sa tu mamy rowiesnikow?
  • Mam ślicznego synka Kubusia, urodził sie 06.06.2003 przez cc chciałabym porozmawiać z kimś o wychowaniu dzieciaczków.
  • cześć. jestem bardzo ciekawa ile ważą wasze dziecie urodzone w sierpniu 2003. Moja Natalka urodziła się 13.08 z wagą 2810.Na początku lutego ważyła 8,5 kg.Obawiam się czy to nie jest stanowczo za mało.Lekarka ważąc ją za bardzo się tym nie przejęła.Co dajecie swoim dzieciom do jedzenia?Moja mała jest strasznym niejadkiem i już wyczerpały mi się pomysły czym ją karmić.Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
  • Witam, Gloria urodziła się 28 grudnia 2003 (była chyba już bardzo zniecierpliwiona bo nie dotrzymała do 3 stycznia 2004 - wyznaczonego terminu porodu). Niektórzy rówieśnicy z roku już chodzą, inni raczkują, siedzą a my szukamy kolegów do pogadania jak nadrobić zaległości. Ciekawe kiedy te różnice się zatrą(?), pewnie dopiero w podstawówce i to też nie na początku.
  • kaja urodziła sie 15 kwietnia 2003 roku...nie znalazłam jeszcze nikogo z taka data:)
  • Czy sa tutaj mamy dzieciaczkow z tego miesiaca i roku? Jak tak to wpisujcie sie moze zrobimy rekord. Jestem Szymonek i urodzilem sie 07.12.2003 Pozdrawiam
  • Mój synek - Maks - niedawno obchodził 2 urodziny.Urodził się 11 października 2003 r. Jest typowym dwulatkiem: upartym, niepokornym, troszkę złośliwym i bardzo zadźiornym. Kiedy w wieku 10 miesięcy zaczął biegać, do dzisiaj nie mogę go zatrzymać. jest prawdziwym żywiołem, wulkanem energi. Niestety nie mogę nauczyć go siusiać na nocnik,bo po prostuy z niego ucieka i woli nasikać na podłogę (typowy szczeniaczek ;)) a co gorsze, mój mały smyk nawet nie chce słyszeć o spaniu w swoim łó...
  • ...zapraszam na pogawedkę o naszych szkrabach... Moja córka urodziła sie troche przymusowo tego dnia, bo poprzez cesarskie cięcie. Dziś ma 9 miesięcy i straszna frajdę jak ja zostawię w łózeczku, bo właśnie opanowała wstawanie i chodzenie wzdłuż barierek. Po zatym jest bardzo spokojnym i wesołym dzieciaczkiem. W zasadzie budziła mi sie tylko raz w nocy, a od 5 miesiaca pieknie przesypia całą nockę. Ciekawa jestem czy charakter dziecka zależy od daty uropdzenia dlatego poszukuję je...
  • Witam wszystkie mamy. Napiszcie co już potrafią Wasze 11 miesięczniaki, ile ważą i mierzą? I co lubią robić najbardziej? Mój Grześ 26.07. skończył 11 m-cy. Gania na czworaka, chodzi pod rączki i dużo rozumie. Mówi mama, tata, baba, dada,da itp. Uwielbia bawićsię wciskając guziki w naszej wieży i otwieraći zamykaćdrzwi od pokoju. Kocha zdejmowaćbuciki i lizać podeszwy:) Mierzy 81 cm i waży 11 kg. A jak u Was? Pozdrawiamy Monika i Grześ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=124...
  • Szukam Mam, które urodziły swoje pociechy 18.06.2003. Pozdrawiamy, Mama z Zosią.
  • Hej! Urodziłam Ewunię przez cesarskie cięcie o godzinie 20.20! Ważyła 3000 gramów i miała 51 entymetrów długości. Piękne to nasze szczęście :-))))) Pozdrawiam! Basia
  • wiele mam pyta sie o dzieic ktore urodzily sie w tym dniu co ich pociechy wiec ja rowniez mam pytanko :czy jest na forum chociaz jedna mama z 18.12.2003?? pozdarwiam Ala
  • Mam pytanko, jak rozmiar nosiły tej zimy Wasze czerwcowe dziewczynki, konkretnie chodzi mi o rozmiar kombinezonów. W dobie wyprzedazy... Kupiłam córeczce ( 06.2004) na nastepną zimę kombinezon C&A rozm. 86. Wydaje mi się duzy, ale juz sama nie wiem.. Moge go jeszcze zwrócić,stąd moje pytanie. Wiadomo- dzieciaki sa różne,ale moze jakieś "statystyczne" prognozowanie i prawidłowości.. ;-)) Bo już słyszałam,ze dzieci w tym wieku nosiły rozmiar 86/92 ale i 98.... Napiszcie, proszę!!!!!...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna