2003

(30 wyników)
  • Od 2003 roku zacznie działać nowy przewoźnik kolejowy Nedkoleje (PAP) (06-06-02 18:18) 6.6.Warszawa - Nedkoleje, spółka joint venture utworzona przez holenderskie koleje Nederlandse Spoorwegen i PKP, rozpocznie przewozy pasażerskie 1 stycznia 2003 roku w północno-zachodniej Polsce - podał Instytutu Rozwoju i Promocji Kolei. "Nowy przewoźnik kolejowy, powstały jako joint venture pomiędzy kolejami holenderskimi Nederlandse Spoorwegen oraz Polskimi Kolejami Państwowymi będzie ...
  • GDZIE MOŻNA ZDOBYĆ PASZPORT?!?! Niespodziewanie mam wolny weekned. Też chcę mieć paszport pyrlandzki!!
  • Proponuje gremialne chycenie za długopisy i wypisania nimi nazwiska pewnej aktorki, która z każdą rolą jest coraz bardziej zadziwiajaca i ... BEATA BANDURSKA z Teatru Polskiego...
  • 1.Arnold syn katowickiego nazisty, stary zbereznik ,ktory udaje dziewczynke czesto pisze pod nickiem Sandi1 staje sie wtedy głupiutka "Slazaczka z wyboru" Prawdopodobnie prowadzi podwojne zycie dla zony i sasiadow jest przykladnym mezem i sasiedem ,ale gdy znajomi go nie widza przebiera sie w damskie ciuszki i tak chodzi po domu.Calkiem mozliwe ,ze w innych miastach odwiedza rozne pedalskie speluny i tam oddaje sie rozpuscie.Twierdzi ,ze nalezy do tzw. "narodu sloonskiygo" ,ale ...
  • Zeby tylko powstało przedłużenie tunelu z dworca PKP w stronę ul. Przemysłowej.... Zbliżyło by to w końcu dworzec PKP do miasta. Rownież dla dojeżdżających PKS-em zbliżenie przewoznika "regionalnego" (autobusy) z "dalekobieżnym" (PKP) byłoby korzystne
  • szkoda, że juz koniec. Będzie mi brakowało tego hałasu, widoków do podziwiania i wyszukiwania każdych informacji w necie i prasie... może za niedługo znowu coś takiego? ;)
  • To ciekawe ze paliwo przez ostatni rok nie zdrozalo, inflacja wynosi niewiele pona 1% a bilety drożeją o 10% ( o sieciowych nie wspomne)
  • Nie ma szans. jest brzydka i ma małó atrakcyjna, nieciekawa twarz
  • ałłłłłła...... moja głowa... super było - szczególnie na zamku:)))) polecam goraco! dziś powtórka. ale podczas koncertu Pidżamy brakło jakoś werwy - orgi źle zrobiły nie dając supportu przed P.P.... dlatego wiara rozkręciła się dopiero pod koniec koncertu:( za to zamek wspominam z bólem głowy i uśmiechem.... do zobaczenia wieczorem!!!!!!!!!!
  • bezpretensjonalnie najlepsza parada w moim zyciu, a bylo ich 6. zimno i deszcz, na szczescie nie odtsraszyly wszystkich. ujmujacy wrecz wizerunek berlinskiej policji, sprawil ze jak zwykle nie widzialem zadnej bojki, chociaz to pewnie tez mentalnosc ludzi. wiecej napisze jutro.
  • armageddononline.tripod.com/planetx.htm
  • Jezeli nie, to proponuje pokazac jej jak spam wyglada od drugiej strony. Nienawidzaca UE, Zydow i wszystkiego co sie dzieje w naszym kraju banda ma swoje nowe forum dyskusyjne: www.polonia-swiata.org Niestety trzeba sie zalogowac, ale po otrzymaniu zgody admina, mozna rozpoczac zabawe. Proponuje tak dlugo umieszczac tam spam, az Eluni odechce sie zasmiecania naszego forum. Do dziela!
  • Kołecki Mirosław Olsztyn, dn. 2003-08-31 ul Klasztorna 3m2 10-285 Olsztyn obrokon@poczta.onet.pl Niepełnosprawny z całkowitą niezdolnością do pracy. Z koniecznością opieki lub pomocy innej osoby w związku z ograniczeniem samodzielnej egzystencji. Nr. 8286-1 Uu/02. Nie karany, o wykształceniu podstawowym, posiadającym na utrzymaniu jedno dziecko, z zawodu kierowca, nigdzie nie zatrudniony, utrzymujący się z zasiłku MOPS w Olsztynie. Prokuratura...
  • Mam Ustawę z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz.U. 2003 nr 228 poz. 2255) niestety tam jest tylko artykuł 24 i ust. 3 a w Ustawie z dnia 29 grudnia 2005 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych (Dz.U. 2005 nr 267 poz. 2260) czytam że został zmieniony art. 24 ust. 3a i dodany 3b. Nie mogę znaleźć ustawy z art. 24 ust. 3a ale przed zmianą z 29 grudnia a wiem że na to prawo mogę się powołać bo ktoś mi podał tą ustawę ale nie mogę polegać na zapisie z forum...
  • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna