tzenzor_markon 31.12.02, 09:23 1 abym Cię złapał 2 aby w 2003 roku złapali Cię wszyscy Forumowicze 3 abyś nie ogłuchła ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: Do Złotej Rybki ! 31.12.02, 11:58 tzenzor_markon napisał: > 1 abym Cię złapał > 2 aby w 2003 roku złapali Cię wszyscy Forumowicze > 3 abyś nie ogłuchła ! 1. 2. 3. Jeszcze raz trzy życzenia. (ew. daj się jeszcze raz złapać) Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Do Złotej Rybki ! 31.12.02, 12:28 białe noce aby były też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Złotej Rybki ! 03.01.03, 19:21 tzenzor_markon napisał: > białe noce aby były też :-) hiro jest ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Do Złotej Rybki ! 04.01.03, 09:11 to specjalnie dla - wiesz kogo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Do Złotej Rybki ! 31.12.02, 19:12 Jak wpadłeś na pomysł o złotej rybce akurat teraz. Sam chciałem to napisać, ale byłeś szybszy :) 1. Abym miał nieskończoną ilość życzeń 2. Abym nie został zamieniony w Złotą Rybkę 3. A by poza dzwoma pierwszymi życzeniami nic bez mojego życzenia się nie zmieniło. P.s. Wcale tak nie myślę, ale długo nad tym myślałem. Prawdziwe życzenia innym razem :))) --- Odpowiedz Link Zgłoś
gaska.balbina Re: Do Złotej Rybki ! 03.01.03, 19:08 Coś mało tych życzonek. Widać już wszyscy te złotą marudę kiedyś złapali. No i jakżeśta wykorzystali te wasze życzenia ? Czego nie widać tych pałaców, mercedesów i jachtów ? Na co przepuściliśta ? Niechbym ja tylko dorwała tę małą pozłacaną cwaniarę. Gąska zrobiłaby z nią porządek :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Złotej Rybki ! 03.01.03, 19:23 gaska.balbina napisał(a): > Coś mało tych życzonek. Widać już wszyscy te złotą marudę kiedyś złapali. No i > jakżeśta wykorzystali te wasze życzenia ? Czego nie widać tych pałaców, > mercedesów i jachtów ? Na co przepuściliśta ? > Niechbym ja tylko dorwała tę małą pozłacaną cwaniarę. Gąska zrobiłaby z nią > porządek :) A TEJ GĄSCE ŻYCZĘ :życzę śmierci wszystkich lisów! oj gąsko :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś