2009

(34 wyniki)
  • cześć wszystkim, mam 25 lat i jestem z Katowic, poszukuje singielki/la (Egipt + Izrael + Jordania)by nie płacić za singleroom. Termin wrzesień, kto wybiera się w tym terminie, albo byłby chętny? im większa ekipa tym lepiej- jest co robić;)mail:sd_83@interia.pl
  • Witam, planuję wyjazd w Lutym lub Marcu 2009, na około 3 tygodnie. W planach Malezja i/lub Tajlandia zainteresowane osoby proszę o kontakt. Pozdrawiam. Piotrek 78 piotr.lodz@o2.pl
  • Szukam towarzysza/towarzyszki (najchętniej towarzysza:-)z Trójmiasta) na wyprawę do Egiptu, szczegóły poniżej: www.logostour.pl/index.php/Wyprawy_na_7_kontynentow/Afryka/Egipt/ Termin, który mnie interesuje, to: 03-18.11.2009.
  • 3 rozrywkowych gości ok 33 lat montuje ekipę na wyjazd do Egiptu 10 2009 nurkownie i imprezki szukamy koleżanek do wspólnych imprez gwarantujemy super zabawe i nurkowanie email: diving39@gazeta.pl
  • hej! jest ktos chętny na dokwaterowanie na wyjazd w lutym lub marcu w jakimś kierunku egzotycznym.ofert jest bardzo dużo tylko ceny za pokoje 1-osobowe są wysokie i może da się uniknąć jadąc z kims..... pozdr.m. ema888@wp.pl
  • Poszukuję chętnych na pokonywanie via ferrat czyli dróg żelaznych w dolomitach w pierwszej połowie sierpnia 2009.Noclegi mogą być na kampingu pod namiotami albo na kwaterach w zależności jak sie dogadamy.Koszty nie sa wysokie ale trzeba dysponować dobrą kondycją organizmu.Wyjazd prywatnymi samochodami.
  • Szukam towarzyszki/towarzysza podrozy. Bedzie bezpieczniej i ciekawiej niz jechac samotnie ;-) Mam 32 lata. Maciek
  • szukam towarzyszek na wyjazd w slowackie góry latem 2009 moze byc nas kilka mieszkam w kujawsko-pomorskim ja kobieta lat 40
  • Chciałabym poznać niezależnego współtowarzysza „egzotycznego” urlopu (najchętniej czerwiec 2009), wcześniej być może krótszych wyjazdów. Myślałam o Ameryce Południowej, ale jestem otwarta na propozycje. Urlop chciałabym zarezerwowac zimą, myśle, że wcześniej warto się poznac. Jestem z Wrocławia, wiec jeśli jesteś z 2 końca Polski, może byc ciezko. O sobie: mam 25 lat, skończyłam studia, pracuje. Więcej szczegółów w meilu k174@wp.pl, tu raczej nie zaglądam.
  • KRYM 2009(13)

Witam, poszukuję koleżanki do wyjazdu na Krym. Marzę o nim od dawna ale w przyszłym roku chcę pojechać na sto procent. Poszukuję sympatycznej, niekonfliktowej koleżanki w wieku ok. 35 lat. Chcę wyjechać na początku czerwca. Ceny jeszcze zimowe, a pogoda najlepsza:-) Dwa tygodnie z biurem podróży ok. 3500 zł. Czekam na maile:-)
  • Poszukujemy towarzystwa na wyprawe rowerowa po Hiszpanii 15.08 - 29.08.2009 (ew. tydzień później). Jak na razie dwie osoby mamy pewne. Przewidywany sredni dystans dzienny - 50-70km, priorytetem jest dla nas dojechanie do kolejnego ciekawego/urokliwego miejsca a nie nabijanie kilometrow. A jak miejsce nam sie szczegolnie spodoba (np. plaża) to nie wykluczamy lenistwa przez cale 24h:) Noclegi - glownie namiot na dziko/campingi. kontakt: pstruus@o2.pl
  • Wybieram się jesienią na miesiąc do Indii. To bardzo zróżnicowany kulturowo kraj, więc chyba na początek dolina Gangesu i Agra, Veranasi, Delhi. Oczywiście jestem otwarta na inne propozycje. Najchętniej wybrałabym się w małej grupie, mile widziana osoba, która zna indyjską rzeczywistość. Mam doświadczenia globtroterskie z Australii, Nepalu, Peru, Meksyku, Gwatemali, Belize. Preferuję osoby od 40-tki wzwyż, choć nie jest to warunek. Po prostu z rówieśnikami łatwiej się dogadać ...
  • wyjazd globtroterski: koleja transsyberyjska do Wladywostoku, promem do Japonii, promem do Chin:) i powrot transyberyjska. 2 miesiace zajmie wyprawa. bedzie fun:) spanie w hostelach lub u tubylcow ( www.couchsurfing.com). mam juz doswiadczenie w takim podrozowaniu (wakacje 2008 - Rosja i Mongolia). mam 23 lata i jestem z Wroclawia:) chetnych zapraszam!!! lejka@go2.pl
  • kto - Filip, lat 31, z wykształcenia serbista (gg: 2367496; e-mail: filjip77@tlen.pl) co - wakacje (stopem pod namiot albo pociagiem na kwatere); gdzie - Czarnogóra i okolice (Albania, Bośnia, Bułgaria, Chorwacja, Grecja, Serbia); kiedy - w lipcu; dlaczego - bo to najladniejsze miejsce na swiecie:) Szukam towarzystwa. Szczegóły do uzgodnienia na privie.
  • Plan podróży jest dość prosty, i z tego co przejrzałam temat kilka osób również wybiera podobną trasę lecz w terminie który nam nie pasuje niestety. 1.Katowice-Kijów -samolotem, ponieważ bilety można kupić już za 59 zł z opłatami, a i tak czeka nas masa czasu w pociągu smile.gif 2.Kijów-Moskwa (gdzie zależnie od wizy będziemy zwiedzać trochę mniej lub więcej ) 3. Moskwa-Irkuck (nad Bajkałem spędzimy min 10 dni) 4. Ulan Ude- Ulan Bator (gdzie spędzimy kolejne min 10 dni(oczywiście nie ...
  • Wiem, że jest już "późno" i w większości każdy ma juz plany wakacyjne/urlopowe ale może znajdzie się ktoś, kto chciałby wybrać się na wędrówkę czerwonym głównym szlakiem beskidzkim. W skrócie plan jest następujący. Wyprawa rozpoczyna się 01 sierpnia w Ustroniu a kończy 16/17 sierpnia w Wołosatym. Przewidziałam mnie więcej 2 dni an Beskid Śląski, 3 dni na Beskid Żywiecki, 2 dni na Gorce, 2 dni na Beskid Sądecki, 3 dni Beskid Niski i 3 dni Bieszczady. 1/2 dni są przewidziane na niespodzie...
  • grupa znajomych w wieku 25-30 lat z roznych czesci Polski ( Warszawa, Lodz, Bydgoszcz ) wybiera sie w polowie marca na Krym !!! Szukamy jeszcze jednego chlopaka dla rownowagi, zeby Kuba nie czul sie osaczony przez 4 kobiety :) Kuba, Ania, Ania, Asia, Aga
  • Witam, mam zamiar wybrać sie na objazdówkę w drugiej połowie sierpnia, prawdopodobnie będę jechała sama. Czy ktoś w tym terminie miałby ochotę wybrać się na wycieczkę do Chorwacji, wspólnie raźniej:)poniżej link zawierający opis wycieczki ja-kobieta, 29 lat kujawsko-pomorskie www.rainbowtours.pl/triphotel.aspx?t=cto&h=296&ts=1#dsc
  • Czy macie już jakieś plany urlopowe na przyszły rok? Szukam towarzystwa na wyjazdy, myślałam o objazdówce po Turcji+pobyt w Oludeniz, bądź objazd ale Maroko. Terminy dowolne, oby nie było zbyt gorąco. Mam 27 lat :) Ania
  • Witam, chciałabym pojechać do Tunisu na dwa tygodnie w lutym. Może ktoś też ma takie plany a jak wiadomo w dwoje raźniej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się