Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      2009

2009

(45 wyników)
    • Witam. My również zawsze o wczasach myśleliśmy z dużym wyprzedzeniem, ale to co mają do zaoferowania biura na 2009 rok, to jest horror, tym bardziej, że gospodarka zaczyna kuleć, nie wiadomo jaka będzie cena euro w przyszłym roku, na świecie źle się dzieje itd i dlatego niestety ,ale nie mam zamiaru płacić tym biurom takich pieniędzy, bo oni sobie skalkulowali ceny, tak żeby nie stracić, a turysta płaci po 14-15 tysięcy za normalny 4 * hotel np. w Turcji, to jest chore i dlatego zrezy...
    • Witam. Czy ktos wie jakiego kontrahenta ma Triada w 2009? Wciaz Welcome czy zmienilo sie cos?
    • Witam, wybieramy się ponownie do tego hotelu 20.05-3.06.2009 2+1 (4,5latek). Możę ktos jeszcze z dziećmi? lecimy z Poznania pozdrawiam wszystkich Forumowiczów :)
    • Proszę się wpisywać 03.06 Titan Garden 14 dni 2+1 GTI
    • Witam. Jedziemy 15.05.2009 z Wrocławia (choć jesteśmy z Częstochowy) na 2 tygodnie do Hotel Joy Pegasos Planet. Ja z żoną i 2 letnim synkiem . Czy ktoś jedzie w tym samym terminie ?
    • Ja lecę 17.006-01.07.2009 z żoną i synkiem. Ktoś się dołączy ??
    • Kto do Clubu Nena w maju 2009 ?
    • Czy ktoś leci w tym terminie do Stella Beach w okolicach Alanii??
    • lecimy 14 października do Konakli. Eftalia Resort.
    • Liczyłem na ofertę scana a tu szok.... ceny o 1/4 wyższe
    • 24 czerwca z Triadą.
    • Witam, lecimy 4-os. rodziną 10/11 czerwca w okolice Side
    • Jak w temacie czy ktoś był w 2009 roku w tym hotelu i jakie wrażenia.
    • Są juz katalogi na lato. Konia z rzędem temu kto rozszyfruje termin opłata transportowa. 150 zł za osobę, to chyba taksówkami z lotniska będą wozić. A tak poza tym ceny oczywyście wyższe niż w 2008. Obiecują zniżki do 40%, no ale do tego trzeba doliczyć te opłaty 2+2 to 600 zł + 800 zł opłata lotniskowa to już 1400 zł ta kwota oczywiście nie wchodzi do ogólnej kwoty zniżki.
    • czy warto, co w okolicy -ceny itp.
    • CZy widzieliście jakie sa ostatnio oferty last? Hotele 4* w GTI po 790 zł, w Jet Touristic 3* all w Marmaris 599zł. Super! Wezyr ma bardzo dobre ceny w tym roku. Gdzie ten kryzys?
    • Witam Bylem w tym roku w Fethyie Calis ... to juz moja 2 wizyta w tym mıejscu. W tamtym roku na promenadzie mozna bylo spotkac wiele lokalnych biur podrozy, w jednym powiewala polska flaga a osoba tam pracujaca(Jimmy) mowila troche po polsku. Wycieczki bralem z kilku miejsc i tak na dobra sprawe nie widze wiekszej roznicy co do jakosci bo i tak w zadnym z nich nie bylo polskıego przewodnıka. W tym roku zostalem milo zaskoczony poniewaz u Jimmıego pracuje mlody polsk...
    • Proszę o wpisy. 29.07. Kraków Alanya hotel Arsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się