2009

(78 wyników)
  • Zakochani którzy planują ślub w sierpniu 2009 r. - łączmy się :) Nasz ślub odbędzie się 22 sierpnia 2009 r. o godz. 17:00 w Krakowie. Załatwiania jest dużo, ale wszystko jest szalenie przyjemne. A Wam jak idzie?
  • miało być za rok ale sie przesunelo i date mam na 2009 rok moja znajoma również PM 2009 już zarezerwowala sobie salę na sierpień (!!!) podobno jest boom na śluby i rezerwuje się z takim wyprzedzeniem czy to jest prawda ??? czy żeby miec fajną salę w Warszawie, wyjśc za mąż w sierpniu, mieć super zespół i dobrego fotografa za 2 lata musze juz rezerwować salę, czy to tylko jakaś schiza ? i w ogole kiedy najlepiej się rozejrzec za salą żeby nie zostac na lodzie?
  • Witam! piszcie w temacie date ślubu :) Sprawdzimy ile z nas bierze slub w roku 2009:)
  • Wpisujecie się Dziewczynki:-) My na 27 czerwca 2009. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe Panny Młode.
  • Hej, widziałam już jeden wątek na temat targów. Ale nie znalazłam nigdzie nic na temat terminów. Dlatego proponuję aby tutaj wpisywać terminy targów z całej Polski. Podaję pierwsze 10 stycznia 2010, Szczecin Hala MTS
  • Czesc! Ślub mamy 11 lipca mamy juz prawie wszystko. brakuje nam tylko ciast i fotografa... jakos sie nie zbieralo. Ciasta chialabym zamowic w Cukierni Zbyszek, a fotograf to chyba Kuba Osiński. Myslicie ze dobry wybór??
  • Czy ktoś już śledził pogodę na 06.06.2009 r? Z tego co słyszałam to nie wróży nic dobrego....a co Wy wypatrzyliście?
  • Witam dzieczyny!!!juz tylko miesiac i nasz slub!juz nie moge sie dozekac!!hehehe a jednak stres daje juz znac o sobie!!pozdrawiam
  • Mój suwaczek www.przewodnikmp.pl/img-140620080501.png Mój suwaczek www.przewodnikmp.pl/img-050920090060.png
  • Zauważyłam dzisiaj, że pojawiają sie już kolekcje sukien slubnych wiosna/lato 2009, wiec pomyślałam, że niektóre z Was to zainteresuje, wobec tego wklejam pierwszy link :) www.pronovias.es/ A jeśli Wy również zobaczycie te "rodzyneczki" to koniecznie dajcie znać :)
  • wpisujcie sie te osoby ktore maja w tym terminie slub????
  • no właśnie, interesuje mnie, ile placicie za talerzyk w 2009/2010 roku, skorzystalam z wyszukiwarki, ale tam tylko stare ceny ;) podajcie tez miasto, i co macie w te cene wliczone ja bede placic 130/os z poprawinami, dekoracja sali, obsluga kelnerska, pelne menu <niestety jeszcze nie wiem, co to oznacza;)>, bez alkoholu, ciast i napojów, człuchów, sierpien 2010 licze na odpowiedzi
  • Przeczytajcie, może jakieś inspiracje znajdziecie?
  • Witam, poszukuję profesjonalnego zespołu na wesele 1-dniowe termin 4 lipiec 2009, najlepiej żeby wokalistką była kobieta i żeby zespół potrafił poprowadzić całe wesele. Dziękuję
  • Został juz tylko miesiąc.......... Jak Wasze przygotowania? :-)
  • hej dziewczyny;) Wybrałam model sukienki z kolekcji 2009, nawiązałam kontakt z salonem (Madonna) i juz jestem gotowa ją wypożyczyć(wole wypożyczyc niz kupic). Jednak sukienka jest mi potrzebna na wrzesień przyszłego roku. Zastanawia mnie to,czy po Nowym Roku wypożyczenie nie byłoby tańsze?? co o tym sądzicie??
  • [sonda=] [/sonda]
  • Wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale chcę, aby w tym najważniejszym w moim życiu dniu wszystko było dokładnie tak, jak sobie to wymarzyłam. Mamy już datę - 20 czerwca 2009, byliśmy już u księdza, mamy wstępnie zarezerwowaną salę, zaczynam rozglądać się za suknią :)
  • Zastanawiam sie czy może ktoś ma jakieś pozytywne (ale w miare świeże) wspomnienia z wesela w tym miejscu. Bede wdzięczna. Jeśli masz negatywne też napisz prosze :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się