2009

(25 wyników)
  • Myślę, że wielu z nas chętnie pozna obiektywne opinie na ten temat. Temat adresuję do osób [b]prywatnych[/b], które spędziły urlop w Grecji w 2009 r. i zechcą podzielić się własnymi wrażeniami. Uważam, że z góry należy odrzucać odpowiedzi fałszywych doradców BP typu polecam; to i owo lub tu i tu....... Proponuję zastrzec ten wątek wyłącznie dla nas amatorów, wyłączając z góry rady "profesjonalnych" doradców, których rola jest dwuznaczna.
  • Może jest ktoś kto leci w tym terminie ?
  • Witam Wrzesień 2009 wybieram się samochodem do Grecji. Potrzebuję informacji na temat miejscowości: Platamonas na Rywierze Olimpijskiej Legrena na przylądeku Sunion Katakon na Peloponezie Oraz dodatkowo jak wygląda zakwaterowanie, czy wcześniej rezerwować, orientacyjne ceny, jakie atrakcje w okolicy. Ślicznie dziękuję za każdą informację
  • Ktos moze sie wybiera do tego hotelu ? A moze ktos juz tam był- prosze o opinie
  • W lipcu planuję powrót z Krety do Polski tanimi liniami. Obecnie nie znalazłam żadnej oferty żadnej taniej linii jak w zeszłym roku, czy ktoś wie kiedy można kupić bilet i w jakich liniach?(bez przsiadek)
  • Wybieram sie wraz z rodziną do Grecji samochodem pod koniec sierpnia 2009. Będziemy jechali przez serbie. Czy jest ktoś o podobnych planach kto jedzie swoim autem i szuka towarzyszyszy podróży, jest bezpieczniej. podaje maila kontaktowego : zuzia1483@tlen.pl
  • Witam, Nie wiecie moze kiedy bedzie katalog Grecos na 2009? Najpierw mowiono mi w biurze, ze 01.12, potem, ze 08-09.12 a ostatnio, ze 12.12 a tu ciagle nic:( Pozdrawiam , Icia
  • W Norvegian sa juz bilety do Aten wlacznie z sierpniem 2009.Ceny na poszczegolne dni zaczynaja juz wzrastac. Jezeli ktos wybiera sie do Aten to juz mozna rezerwowac.
  • Czy ktoś z was wybiera się do hotelu Adelais (okolice Chanii)27 maja 2009? :)
  • Zakupiliśmy wczasy Kreta z terminem odlotu 31.05.2009 r. w styczniu. Zarząd Neckermann przysłał pismo, że w związku ze wzrostem kursów walut EUR +25% i USD + 35% cena wczasów wzrasła nam o 104 zł/os. Sprawdziliśmy kursy walut średnie NBP od momentu zakupu do dnia wpłaty i okazuje się że nie było takiego wzrostu. Neckermann tłumaczy się kalkulacją z października 2008 r.( zakup wycieczki koniec stycznia 2009 r.). Jak dla mnie jest to wymuszony i bezprawny wzrost ceny, gdyż kurs wa...
  • Wpisujcie sie:) Ecco Holiday 9 czerwiec 2009
  • Witam, właśnie wróciłam z hotelu Lindos Princess Beach, gdzie spędziłam tydzień wakacji z mężem i blisko dwuroczną córeczką. Porównując dotychczasowe opinie wyrażone na tym forum z moimi obserwacjami, odnoszę wrażenie, że hotel troszkę się pogorszył jeśli chodzi o jakość usług. Zaczynając jednak od pozytywów - hotel jest super dostosowany do dzieciaków. Jest co najmniej kilka płytkich basenów, w których urzędowały nawet maluchy ledwo chodzące, do tego zjeżdżalnie, fajny plac zabaw...
  • [b]Czy wrócił ktoś z Majestic&Spa na Zakintos. Lecimy z dziesięciolatkiem z końcem czerwca. Zastanawia mnie różnica ceny między Neckermanem, a Itaką. Czy jakieś szczególne udogodnienia dla tych z Neckermana ? Będę wdzięczna za aktualne informacje. -- [/b]
  • Witam. Za kilka dni lecę na Kretę z biura podróży Triada. Wczasy są od 12 sierpnia do 26 tego samego miesiąca. Powiem szczerze że jestem wkurzony bo: - wylot jest w nocy z środy na czwartek o 5.30 , czyli 13.08 już praktycznie a wczasy są niby od 12. - powrót 26 ,wymeldowanie zapewne do południa jak wszędzie. Wyliczyłem że spędzimy tam tylko 12 nocy a nie tak jak jest w umowie 14. I trochę mi się to nie widzi. Co mam robić, czy iść do BP, czy to coś da?? Zapłacone jest przecie...
  • wrocilem z Lefkady ,indywidualnie samochodem,moze ktoś sie tam wybiera to odpowiem na pytania.
  • Witam serdecznie, chciałam rozpocząć wątek dot. miasteczka DREPANO. Czy ktoś może się wybiera w tamte okolice w tym roku w wakacje?Ja i znajomi wybieramy się autkiem. Pozdrawiam
  • Chciałbym wybrać się z rodziną (3 dzieci w wieku 1-6) na Kretę w lutym. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sensowną ofertę z przelotem? Zupełnie nie wiem, gdzie szukać. Czy możliwy jest sam przelot i potem szukanie zakwaterowania na własną rękę? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. pozdrawiam, Marcin
  • A więc stało się… Po burzliwej dyskusji na temat lokalizacji tegorocznych wakacji padło znowu na Grecję. W zasadzie tak naprawdę było to już przesądzone od czasu ubiegłorocznego powrotu z Krety, ale tak na wszelki wypadek przedyskutowaliśmy wszystkie możliwe opcje i zdecydowaliśmy, że nie dla nas Egipty, Turcje i inne tam… Rezerwacja biletów lotniczych do Aten rozwiała wszelkie wątpliwości (o ile takie były) i uświadomiła nam, że po raz pierwszy jedziemy zupełnie sa...
  • Całą rodziną wylatujemy w czerwcu na Rodos do miejscowości Theologos do hotelu Happy Days . Czy ktoś z forumowiczów coś może napisać o tym hotelu, jak również o tej miejscowości. Posiadamy tylko informacje z oficjalnych stron biur turystycznych , innych nie udało sie odszukać w internecie. Pragniemy trochę poleniuchować ale także zwiedzać wyspę , poznać lokalny koloryt i smak. Będziemy wdzięczni za każdą informację, a może ktoś zna ten hotel i może o nim coś napisać, pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się