2009

(28 wyników)
  • www.youtube.com/watch?v=5iyJMeckb9g A ja myslalem ze ta strategia to zabudowac centrum mimo prostestow wiekszosci, wstrzymanie budowy mostow i drugiej linii metra. Sugerowalbym jeszcze przeniesienie Stadionu Narodowego po Euro i wybudowanie tam osiedla. Albo oooolbrzymich biurowcow. Tyle jesli chodzi o natchnienie Ducha Sw. - Pozdrawiam! Wasz Planista
  • Wiele absurdów - jeden zwycięzca. Miejski inżynier ruchu Janusz Galas otrzymał Złotego Pachoła za największy absurd drogowy ubiegłego roku. www.tvnwarszawa.pl/-1,1641015,0,,zloty_pachol_2009_dla_janusza_galasa,wiadomosc.html
  • Ponizej spis lecznic www.arkastrefa.fora.pl/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2009,31/2009-wojewodztwo-mazowieckie,309.html przygotowanie do zabiegu www.arkastrefa.fora.pl/przygotowanie-zwierzaka-do-zabiegu-i-opieka-po-zabiegu,32/przygotowanie-zwierzaka-do-zabiegu-i-opieka-po- zabiegu,318.html Nie rozmnazaj. Sterylizuj. Nie porzucaj. Schroniska pekaja w szwach. Zwierze nie jest zabawka.
  • Co to jest obwodnica srodmiejska? Ktoredy ma biec? Pytam powaznie.
  • O rany, nominacje są do kitu! A z barami wietnamskimi ze Stadionu to przegięliście. Czemu nie daliście np. żydowskiej restauracji z okolic Pl. 3 Krzyży? Wg mnie zwyciężcami powinni być: Człowiek roku: Mamadou Diouf - senegalski Warszawiak, od lat propaguje dobry wizerunek Afryki w naszym mieście i kraju. Świetna encyklopedia wiedzy nt. tzw. muzyki world. Wydrzenie roku - zdecydowanie Watch Docs 2009 - tylu świetnych filmów dokumentalnych (za darmo!!!) nie było nigdy wcześniej Miejsce...
  • [i]Jest tu bez nadęcia i pretensji. Ale za to ambitnie i z pomysłem. Podczas gdy wiele klubów w Warszawie chce odnieść sukces, papugując zarówno muzykę, jak i wystrój zachodnich modnych klubów i barów, Powiększenie znalazło własny patent, sznyt i pomysł. I dlatego nominujemy je do Wdechy.W Powiększeniu znaleźli swoje miejsce ci, którzy tęsknią za Le Madame, ci, którym brakuje Aurory czy Galerii Off, ci, którzy nie mogą odżałować Jazzgotu[/i]. bez zartów! o ile moge sie zgodzic ...
  • Dostali "STOŁKA" ?! A może by po polsku - "Dostali stołek".
  • Cudów rządzącej Platformy ciąg dalszy, po tegorocznych wzrostach cen za wodę o 30% i ścieki o 37% teraz kolej na śmiecie, ale podwyżka od nowego roku jest horrendalna, właśnie przysłano mi aneks do umowy. Szok, ale podobno tanieją szyny kolejowe i sznurek do snopowiązałek.
  • Byłem w Kinie Luna na Sylwestra w 2004 roku - i nie było źle. Film, potem żarcie z imprezką, potem znowu film itd - dobór filmów w miarę do przyjęcia. Postanowiłem z żoną przyjść ponownie 2009/10 - i nigdy więcej tego błędu nie powtórzę: 1)Wybór pierwszego filmu "Gorzkie mleko" nieszczególny - nie będę streszczał ale powiem krótko - ktoś kto wybrał taki film dla ludzi przed zabawą sylwestrową musiał mieć nas.rane we łbie. 2) po filmie miało być żarcie - w menu przed imprezą wyglądało t...
  • No fajnie, wydają tyle na Legię, że można wybudować drugi most na południu i poprawić życie tysiącom ludzi mieszkającym na południowym - wschodzie stolycy. No, ale HGW mieszka w Międzylesiu, jeździ sobie albo Mostem Siekierkowskim albo Łazienkowskim, więc ma w d.. resztę. Faktycznie, stadion dla Legii najważniejszy. A Wawer czeka na bajeczki o Południowej Obwodnicy... Na pewno na EURO 2012 będzie :))))))))))
  • Pytanie: czy P. Nowak uzyskuje jakieś korzyści (obietnicę korzyści) w zamian z pozytywną ocenę którejś z knajp? Na pewno nie płaci rachunków i jest tam rozpoznawany, ale pytam na ile _poza obiektywizmu_ jest prawdziwa...
  • Czy naprawdę władze nie mają pomysłu na Sylwestra ? Jak to jest żę Kraków czy Wrocław robią zajebiste impreza w Warszawie przypomina wiejską zabawę ? Zobaczcie na Gwiazdy w Krakowie czy we Wrocławiu na tegorocznej zabawie Sylwestrowej i porównajcie je z Warszawskimi pseudo gwiazdami . ja Dziękuje jadę do Wrocławia na sylwka , a i ten jeszcze wiejski okrzyk tak się bawi tak się bawi stolica heheheheheeeeehehheh na wiesjkiej zabawie buhahahhahaha
  • ten PIS jest żałosny!
  • Mała uwaga techniczna, proszę poprawić linki. Obecnie na końcu każdego znajdują się dwa znaki ] Ciekawe miejsca, warte wypróbowania. Cieszę się, widząc takie artykuły. W przypadku enoteki wybór win wydaje mi się trochę ubogi - wina jedynie włoskie i austriackie oraz jedno francuskie, a co z hiszpańskimi? Co z tokajami i porto? Podoba mi się sama idea winiarni, ale chętnie widziałbym większą różnorodność.
  • Farsa.
  • W grudniu 2008 roku ZUS zwrócił się do ponad 46 tysięcy kobiet przebywających w latach 1999-2006 na urlopach macierzyńskich, a prowadzących w tym czasie działalność gospodarczą, o zapłacenie zaległych według niego składek. Po niemal 10 latach ZUS zmienił orzeczenie i za swój błąd każe płacić podatnikom. W związku z powtarzającym się od wielu lat w orzeczeniach ZUS-u bezprzykładnym braku szacunku dla pracy, ludzkiego wysiłku i pieniędzy oraz rosnącą szkodliwą biurokracją w tej ...
  • czyżby? zobaczymy.. www.zw.com.pl/artykul/2,320929_Kupcy_hali_nie_oddadza.html MarcPol zamykają. Po 18 latach.
  • Trzeba być niezłym burakiem aby w taki sposób pozbywać się swoich śmieci. I to chyba najczęściej są niebiedni ludzie, z domków jednorodzinnych, bo prężcież na wielkich osiedlach za wywóz śmieci odpowiada spółdzielnia i generalnie rozwiązane jest to zbiorczo.
  • Co z tego, że rozkłady odjazdów są dokładne, kiedy nigdy nie są dotrzymywane. Teraz do nich można się przyczepić.
  • "Jaki jest rachunek za odbudowany gmach? - Konkretów nie podam. Może pani napisać, że to grube miliony - mówi Bajko." K...a z publicznych pieniędzy powinno sie rozliczać, nawet 50 lat później

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się