2012

(42 wyniki)
  • Tak o nim piszą: grzesiowy.blox.pl/2013/01/Ja-tam-sie-w-polityke-nie-mieszamen.html?fb_action_ids=4236869051001&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%224236869051001%22%3A558697187475237%7D&action_type_map=%7B%224236869051001%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map
  • Jarosław K. zapowiada: w roku 2011 PiS wróci do władzy. Rok 2012 - koniec świata.
  • Czyli władze miasta cieszą się nie będą zarabiać na basenie, tylko więcej do niego dokładać, bo zrobią z basenu salę telewizyjną. Mają do tego przecież amfiteatr wprost przed ratuszem skierowany na ekran na grobowcu. Arogancja władzy nie zna granic. Pokazuje wszystkim, że za nic ma prawo przez siebie ustanowione. Bo prawo to jest do przestrzegania przez zwykłego obywatela. Czy kibice muszą mieć koniecznie alkohol, żeby kibicować? Czy człowiek jest kibicem tylko wtedy, gdy spożywa alkohol? A ...
  • I tak trzymać ratuszowi, tak trzymać! Hasło jest dobre a nawet bardzo dobre. Nie spotkałem się jeszcze z krytyczną opinią ludzi, którzy siedzą z sukcesem w branży promocyjnej, dotyczącą tego hasła. Wręcz przeciwnie wszyscy uważają, że to jedyny sposób by się wyróżniać wśród innych miast. Potrzebna jest jedynie konsekwencja w jego wprowadzaniu w życie i oczywiście porządna oferta, dla tych wszystkich, których skusi! Już teraz Rytczak powinien główkować co na ten okres przygotować! :-)) I nie ...
  • Suuuuper
  • Uważam że świetny pomysł. Tylko czy olsztyniacy wiedzą co to poczucie humoru? Poza ty jak to wypali to bedzie mega-sukces. A czegokolwiek byśmy nie robili w drugą stronę to i tak nic z tego nie wyjdzie.
  • skopiuje swój wczorajszy komentarz bo widze ze nie wszyscy mnie rozumieją "przeczytałem komentarz red. Kursa, teraz chcę wyrazić swój komentarz komentatora i powtarzam w Ostródzie nie bedzie Euro, jak niby jakas druzyna z Ostródy dojedzie w korsku (kibiców ze wszystkich miast europy) na swój mecz do Gdańska czy Warszawy? No jak? czy ktoś mi to powie? Ostatnio gazeta wyborcza pisała że reprezentacja Niemiec bedzie w Ostródzie? i Co... Niemcy wybrali.... ale Gdańsk www.bialoczerwoni.com.pl/...
  • slyszalem komentarz w RMF, bardzo pozytywny, ale w miescier mnostow malkontentow
  • Olsztyn Alternatywny Po zakończeniu kadenci włądzę przejmuje LiS ponieważ PSL połaczy się z PiS i powstanie twór o nazwie Lombardziadze i Pekaowcy i a PO i Samoobrona będą po jednej stronie.W sumie LIDu nie będzie będzie za to cały aparat więc ludzi się zbierze sprzed lat no i ledwie 6 procent dostaną ale u nas bedzie wygrana LiS więc PO i Samoobrona bedzie się bratać z Lidem a tak naprawdę jak zwykle na rozdawaniu stołków wygra PSL ale porządzi tylko do 2012 roku bo potem bedzie...
  • to Rytczak robi Grzyma w jajo
  • W zasadzie to nikt się nie wyróżnia.
  • Oczywiście rozumiem, że to jest żart.
  • A o projekcie jednej z radnych aby na parkingu przed UM wydzielić miejsca tylko dla radnych zapomnieliście ?
  • aquapark, ale wyborcza poza teren placu pod ratuszem nie wychodzi, hihi
  • Zespół duszpasterski, złożony z duszpasterzy sportowców, powołany z inicjatywy bp. Mariana Florczyka, zajmie się przygotowaniem kibiców do Euro 2012. ekai.pl/wydarzenia/polska/x18933/polscy-duszpasterze-przygotowuja-sie-do-euro/ Oby z tym przygotowaniem nie było tak, jak z religią w szkołach. Pozostaje tylko odpowiednio nastroić własną wizję i wyobrazić sobie, jak to kibice truchtając za plebanem ze złożonymi rączkami będą wędrowali tam i z powrotem na mecze piłkarskie a przy każdym st...
  • Grajac u siebie na pieknych stadionach ,w cudownej atmosferze w "najslabszej grupie ! ostatnie miejsce w grupie , Najgorsza druzyna w europie!!
  • Patryidioci, kibolskiej bojówki w obronie "honoru" tak traktują rozróby działacze pis: wiadomosci.onet.pl/kraj/radny-pis-maciej-maciejowski-honoru-polski-musieli,1,5159775,wiadomosc.html Przecież tak sekta polityczna zrobi wszystko, żeby Polsce ośmieszyć. Bo dla nich im gorzej tym lepiej. Nie tylko jeden Tomaszewski jest z PiS. Nieszczęśliwi ludzie, których drażni radość innych...
  • Bardzo wysoko oceniam pomysłowość studentów UWM jeśli chodzi o : 1. Spożywanie alkoholu na wolnym powietrzu 2. Śmiecenie na kortowskiej plaży 3. Oddawanie ekskrementów gdzie popadnie 4. Kreatywne i nieskrępowane przeklinanie 5. Łamanie wszelkich kodów dotyczących dobrego wychowania i kultury 6. Dewastowanie Kortowa 7. Prezentowanie wszelkiego rodzaju aspołecznych i prowincjonalnych zachowań Cechy te ulegają nasileniu w okresie Kortowiady - czyli wielkiego spędu wszystkich spragnio...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11684117,Portal_informacyjny_na_Euro__Kieruje_kibicow_na_nieistniejaca.html
  • Już nie ma firmy PGM :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna