Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      administracja

administracja

(10 wyników)
    • po co Spółdzielnia wiesza ogłoszenia o takiej treści że w dniu 10,11 października będą roznoszone rozliczenia c.o. skoro nikt nie przyszedł a zapomnieli nawet napisać w jakich godzinach - czyli mamy warować dwa dni w domu jak jaśnie panie z administracji łaskawie przyjdą? a jak przyjdą to może w końcu zobaczą jaki jest syf na klatce i w piwnicy (czytaj lochach) i jak tu się nie zdenerwować ;-)
    • Typu wspomniany wczesniej nomenklaturowy THERMADOM zarzadzajacy pokopalnianymi budynkami (i nie tylko?) lub Firma Uslugowa CAMION? Jezeli chodzi o THERMADOM to maja jakies w miare tak mi sie wydaje rozwiniete zaplecze tech. Natomiast powierzenie administracji niektorych skomunalizaownaych zakladowych mieszkan firmie-krzak CAMION wola o pomste do nieba. Kompletni amatorzy, wyglada to tak jakby facet zalozyl se z zona firme i w nagrode dostal od UM pare budynkow do administrowania. Po ...
    • SM ma zostać zlikwidowana a tu nowy konkurs w SM Zabrze. Zamierzają zatrudnić DRUGIEGO ZASTĘPCĘ KOMENDANTA. Przez tyle lat w SM był tylko jeden zastępca aż tu nagle potrzeba drugiego zastępcy. Skandal. Czyżby ustawiony konkurs ? A do tego nabór na kolejne stanowisko kierownicze - Kierownika Referatu Sekcji Specjalistycznych. W straży miejskiej nie ma już kto pracować, nie ma kto patrolować ulic miasta, wszyscy patrolowi odchodzą są natomiast pieniądze na niepotrzebne et...
    • Grzegorz Schetyna w Zabrzu powiedział, że Platforma inauguruje kampanię właśnie na Śląsku, bo to właśnie tu samorządy funkcjonują bardzo dobrze - współpracują z administracją rządową, dobrze pozyskują pieniądze europejskie. (źródło: PAP) Inaczej mówiąc PO inauguruje kampanię w Zabrzu, bo to właśnie tu samorząd funkcjonuje bardzo dobrze - współpracuje z administracją rządową, dobrze pozyskuje pieniądze europejskie. Nawet prowadzący, jako konferansjer, tą imprezę Pan Sekuła, musi przyznać, że...
    • Liczymy na radnych, ze budzet w takim planie nie przejdzie. Top granda w bialy dzien .. 130 etetow wiecej .. wzrost etetow o 25 procent. To ma byc walka z bezrobociem ???
    • Proszę pomóżcie mi!Mam dylemat czy rozpocząć studia na UŚ czy jest tak wysoki poziom ,że raczej mam sobie je darować?:)Mile widziane wypowiedzi obecnych bądź też byłych studentów UŚ.Mam podjąć decyzję jak najszybicej i nie wiem co mam robić!!:((Czy łatwiej było by mi na innych studiach np.w Bytomiu gdzie a propo's studiuje wielu moich znajomych?Chociaż wolałabym wybrać bardziej prestiżową i liczącą się uczelnię.Czekam na wypowiedzi:)Z góry wielkie dzięki
    • mam problem ze szczurami w piwnicy w wieżowcu. Wielokrotnie zgłaszałam problem do administracji, oni coś tam "niby" robili, ale problem nie zniknął. Chcę coś zrobić na własną rękę. Co radzicie?
    • Szanowny Wyborco, Nim postawisz krzyżyk przy nazwisku Kandydata, najpierw zadzwoń, wyślij emaila lub SMSa do swego Pupila i każ mu odpowiedzieć TAK lub NIE, na takie lub podobne pytania! Jeśli nie jesteś pewien - spytaj w Rodzinie, czy Twój wybór jest dobry. A jeśli już w sumieniu rozważysz decyzję wrzuć, w onym dniu, kartę śmiało do urny! I będziesz niczym władca krainy, który odpowiada jeno przed Bogiem i Historią! Lecz gdybyś nie był pewien wyboru, to lepiej rękę sobie...
    • A może by tak konkurs kompetencji? Kto ma, jakie egzaminy? Kto ma zdany egzamin z zakresu administracji? W Zabrzańskim Urzędzie dwie osoby. To na pewno wielki sukces!!!!! Ha, Ha. Trochę się boję to mówić, bo zaczną podnosić kwalifikacje na nasz koszt. Patrzcie w budżet – karty zadaniowe - są zapisy szkolenia i dojazdy. Z czego się jeszcze za nasze pieniądze będą szkolić? Każdy, kto w normalnym zakładzie CHCE PODNIEŚĆ KWALIFIKACJE PŁACI SAM ZA SIEBIE, lecz to nie jest normaln...
    • Proszę o odpowiedź dotyczącą terenów wokół Platana a konkretnie kto odpowiada za czystość tych terenów. Gmina czy Platan?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się