Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Śląski?!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:10
Proszę pomóżcie mi!Mam dylemat czy rozpocząć studia na UŚ czy jest tak wysoki
poziom ,że raczej mam sobie je darować?:)Mile widziane wypowiedzi obecnych
bądź też byłych studentów UŚ.Mam podjąć decyzję jak najszybicej i nie wiem co
mam robić!!:((Czy łatwiej było by mi na innych studiach np.w Bytomiu gdzie
a propo's studiuje wielu moich znajomych?Chociaż wolałabym wybrać bardziej
prestiżową i liczącą się uczelnię.Czekam na wypowiedzi:)Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: adentan Re: Uniwersytet Śląski?!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 16:47
      uniwersytet ma wysoki poziom.prywane szkoly maja zenujaco niski poziom ,to
      kuznia miernot ,a co do US to trzeba analizowac osobno kazdy kierunek i wydzial
      i tylko licza sie DZIENNE studia,zaoczne nie zapewnia solidnej wiedzy
      • Gość: betti Re: Uniwersytet Śląski?!! IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 10.07.05, 14:33
        w moim akurat przypadku studia dzienne nie wchodza w gre poniewaz pracuje:),a
        jesli chodzi o wydzial to chce studiowac na wydziale prawa i administarcji-
        administracje,zwiazane jest to oczywiscie z moja praca :)bede wdzieczna za
        kazda wypowiedz :)
        • Gość: Teodor Re: Uniwersytet Śląski?!! IP: *.one.pl 17.07.05, 11:46
          Witaj. Studia na UŚl. na wybranym przez Ciebie kierunku są trudne i ..drogie.
          Ale wiedza kosztuje i warto w siebie zainwestować. Mój syn studiuje na tym
          kierunku, również w trybie zaocznym, ale robi studia mgr uzupełniające (
          Wyższej Szkole Administracji w Bytomiu ), gdzie uzyskał licencjat. Za semestr -
          1700 zł. Ale uważam, że wykształcenie to teraz podstawa do znalezienia pracy. A
          więc powodzenia, choć studia ciężkie, szczególnie gdy się jeszcze pracuje.
          Pozdrawiam.
          • Gość: bizneswoman Odradzam Wyższą Szkołę Administracji !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:15
            Wyższa Szkoła Administracji w Bytomiu świętuje triumfy dzięki swoim
            tzw "studentom", którzy tak licznie zasilili jej mury, sporo tam urzędników z
            zabrzańskiego magistratu, których wiedza jest stosunkowo żenująco niska. Ci
            tzw "studenci" nie mieliby jakichkolwiek szans na UŚl, odpadliby już po I
            semestrze, dlatego też takie "uczelnie" jak Bytom funkcjonują. W życiu nie
            zatrudniłabym absolwenta WSA z Bytomia i nikomu nie radzę.
            • Gość: olka Re: Odradzam Wyższą Szkołę Administracji !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:58
              te bizneswoma a ty co konczylas? US? lol
              • Gość: betti Re: Odradzam Wyższą Szkołę Administracji !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:28
                dzieki bardzo za wszystkie wypowiedzi i czekam na dalsze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka