Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      administracja

administracja

(105 wyników)
    • Kto się wybiera??
    • Co byscie wybrali...administracje dzienną, czy socjologie zaoczna. Waham sie pomiedzy tymi opcjami...
    • Czy po ukończeniu studiow na kierunku administracji można sie zatrudnić w sądzie jako prawnik czy są możliwe takie specjalizacje?
    • Próg na administrację wynosi 24.4 punkty.
    • co bardziej przyszlosciowe?
    • Jeśli ktoś wie, to napiszcie. Wymagany był polski(podstawa) i nowożytny (lub historia na administracji)też podstawa.
    • hej, co byscie woleli studiowac, administracje czy socjologie?
    • UAM Administracja- kto z was dostał sie a rezygnuje??
    • j/w, co byscie wybrali? Prosze o konkretne odpowiedzi, lub o opinie osob studiujacych na ktoryms z ww przedmiotow :) Pozdrawiam.
    • Mam pytanko zastanawiam sie nad politologia i administracja. Gdybyscie wy byli na moim miejscu co byscie wybrali. Powiem tyle ze polityka sie interesuje ale zastanawiam sie co mozna robic po skonczeniu kierunku politologii???. No coz mam troche czasu bede musial sie zastanowic. Porsze o porady
    • Witam! Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z drugą rekrutacją na UJ na WPiA? Nie ma listy rezerwowej, nie można pisać odwołań... Co z miejscami które zwolnią się po pierwszej rekrutacji (sądzę, że na Administracji będzie spory ruch, większość osób które dostała się na prawo składała też na administracje)? Jak oni będą przyjmować następnych kandydatów?
    • nie dostalam sie na administracje, prog byl 372 ja mam 345, wiem ze to nie wiele, ale chcialabym wiedziec ile jest przede mna osob, a na ERK napisali, ze nie ma nawet listy rezerwowwej to w takim razie co z osobami, ktore sie nie dostaly, ale chcialyby wejsc za te osoby, ktore dostaly sie i zrezygnowaly jak to zalatwic?
    • Jaki był w poprzednich latach próg punktów aby dostać się na prawo albo administracje??
    • wybieram sie na administracje i zastanawiam sie gdzie składać papiery, a wy gdzie składacie?? jakie zdawaliscie przedmioty na maturce??
    • CZY BEDZIE JAKIS OBÓZ ADAPTACYJNY ?? JAKIE SA WASZE SPOPSTRZEZENIA... ITD.ITD.
    • piszcie!!!!!!
    • Moi drodzy szczęśliwcy, którzy zostaliście przyjęci na w/w kierunek! Co powiecie na jakieś spotkanie integracyjne?:> Może warto byłoby się poznać przed tymi szalonymi 5 latami studiowania ('studiowania'; nie 'uczenia sie':>).
    • Złozyłam na te 2 kierunki. Z jednej strony chciałabym studiować prawo, a z drugiej chciałabym studiować w krakowie;p co byscie wybrali?
    • Ktoś sie dostał ? Ile mieliście punktów ? Ja 117 i się nie dostałam, ale jestem na liście rezerwowej... Mam nadzieję, że się dostanę z 2 naboru...
    • witam, mam pytanie: czy mam szanse na dostać się na ten kierunek jeśli łącznie mam 38,18 pkt., a najnizszy wynik kwalifikujący do przyjęcia wyniósł 42,44 pkt.? wydaje mi się, że jestem bez szans, bo zająłem dopiero 563 miejsce:( (220 miejsc)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się