Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:58 mam problem ze szczurami w piwnicy w wieżowcu. Wielokrotnie zgłaszałam problem do administracji, oni coś tam "niby" robili, ale problem nie zniknął. Chcę coś zrobić na własną rękę. Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZBK Re: problem ze szczurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:09 Kup z 20 litrów benzyny bezołowiowej, rozlej po całej piwnicy, zapal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: problem ze szczurami IP: *.e-zabrze.pl 15.11.07, 15:48 Sama nie dasz rady. To musi być profesjonalne odszczurzanie, inaczej nic z tego nie będzie. Dzisiaj FAKT donosi o problemach mieszkańców bloków w sąsiedztwie Hotelu Hilton w Warszawie. Szczury przegryzają ściany, wchodzą do mieszkań muszlami klozetowymi, buszują po kuchniach - mieszkańcy żalą się: w końcu nas tu zjedzą. Potrzebny jakiś szurołap, który jak przed wiekami wyprowadzi szczury z miasta przy pomocy fujarki, albo taki co to bezwzględnie urządzi im rzeź. Inne metody nie skutkują. Szczury uodparniają się nawet na trucizny. Wpisz hasło do google i poczytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: problem ze szczurami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:51 jamnika kup i masz problem załatwiony,nie zartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: problem ze szczurami 16.11.07, 15:31 czy to blok zsm ? nic dziwnego jak drzwi od smietnikow są wiecznie otwarte tu masz dwa linki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=57520184&a=58390020 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=70470631 to do nich nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: problem ze szczurami 16.11.07, 23:35 zgłaszałam problem do administracji, oni coś tam "niby" robili, ale problem nie zniknął. normalnie alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GENEK Re: problem ze szczurami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:28 "zgłaszałam problem do administracji, oni coś tam "niby" robili, ale problem nie zniknął". Upss.... boczek39 to kobieta. Boczku ten nick to z powodu fałdek na bioderkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greex Re: problem ze szczurami IP: *.e-zabrze.pl 17.11.07, 13:36 Kupcie blokowego kota :] Z natura walczcie natura :/ Odpowiedz Link Zgłoś