administracja

(15 wyników)
  • Witam. Czy do zabudowania balkonu oknami przesuwnymi potrzebuję pozwolenia??? A jeżeli tak, a ja oleję administrację - co mogą zrobić??? pozdrawiam
  • Różne rzeczy już widziałem, ale to co robi administracja Żoliborz IV teraz przechodzi wszelkie granice. Dwa lata temu wymieniono instalację CO na nową (rury, płukanie lub częściowa wymiana grzejników, etc.) Po tej operacji zostały również wymienione okna na klatkach schodowych i ocieplone budynki. Wszystko super - jestem z tego bardzo zadowolony. A co dalej? Właśnie wycina się prawie nową instalację centralnego ogrzewania na klatkach schodowych! (blok Elbląska 41). Nowe rury, wypł...
  • Czy ma ktos pomysł co zrobić z sąsiadami, którzy: - strzepują popiół z papierosów na nasz balkon? - wyrzucają butelki z jakimś płynem na trawnik w środku nocy? (także puste puszki) - włączają na cały regulator muzykę o 2-5 w nocy?! Ma ktoś jakiś pomysł? Akcja dzieje się przy Broniewskiego..
  • Czy ktoś orientuje się czy będzie powtórzona? W ogóle co to za pomysł żeby montaż odbywał się w godz 10 - 18 i to w dodatku z powiadomieniem na tydzień przed... Swoją drogą mógłbym załatwić soie wolne pod warunkiem że bym za to nie płacił a tak to nie dość że mam płacić to jeszcze mam kombinować wolne. Niech mnie pocałują.
  • Kiedyś już byl taki wątek o najgorszym sklepie spożywczym na Bielanach :-). Poladria zakończyła swój żywot, stanie tu nowy budynek administracji. Serio nie cierpiałam tego sklepu :-).
  • każzdej jesieni to samo - walka z administracją o włączenie kaloryferów. Mówią nam, że włączją się same poniżej 16"C ale chyba mają inne termometry u mnie teraz jest 7"C - Gwiażdzista 5.
  • Witam, Szukam mieszkania na osiedlu sady zoliborskie. Czy ktos juz tam mieszka z forumowiczow, bo chciałam sie dowiedziec jak się "wspólżyje" ze spółdzielnia i czy trudno jest wykupić mieszkanie. No i czy warto mieszkac na sadach:))) pozdrawiam, alicja
  • ile jeszcze bedzie trwac połozenie samego tynku.chodza panowie z firmy jak chcą.dwóch codziennie siedzi pod bramą i rajcują z małolatami. szef firmy kiedys tu jeszcze sie platał a teraz ani widu ani słychu.pracownicy dorabiają sobie w czasie pracy u lokatorów.nikt nie pilnuje i nie zabezpieczył rusztowan.codziennie łaza po nich jakies debile w nocy.pytam sie do kogo mam isc ma skarge .
  • Dziś rano nie udało mi się wyrzucić sortowanych śmieci na ul Broniewskiego przy Elbląskiej. Pojemniki, które stały od paru lat po prostu znikły. Czy ktos wie, co się stało i czy wrócą na swoje miejsce? Obecnie wygląda to tak, jakbyśmy się oddalali od cywilizowanej Europy...
  • ostatnio na okolicznych bielańskich podwórkach pojawiły się masowo czerwone, wielofunkcyjne kosze do segregacji śmieci. nieprzypadkowo piszę "wielofunkcyjne" ponieważ na takim pojedynczym koszu, z jedną komorą w środku, jest napisane albo papier-plastik-szkło, albo (i tak jest u mnie, czyli róg marymonckiej i podczaszyńskiego) tylko papier-plastik. jest to przykład hipokryzji (tylko czyjej?) na którą nie powinniśmy pozwalać. wielu ludzi na terenie naszej dzielnicy ma chęć i możliwo...
  • od jakiegos czasu na Zatrasiu pseudo porzadki. Zamist porzadkowac parkingi - malowac pasy , czasem powiekszyc jesli to mozliwe sensownie - administracja dziala w druga strone. kolo Przasnyskiej 16 postawiono dnice, ktore zablokowaly dojazd do drugiego rzedu parkingu. Teraz wszyscy parkuja wszedzie i dla administarcji jest ok. Jak ocenaicie nasz osiedle ?? NA wiosne nowe wybory rady osiedla - mzoe czas na zmiany - tylko czy znajda sie chetni. Mzoe czas zalozyc forum mieszkancow ZA...
  • czy tylko u mnie nie ma cieplej wody od dwoch dni? na klatce zadnej kartki i nie wiem co sie dzieje...
  • Pani narożyńska plecie głupoty. Jak potrzeba coś zrobić - to nigdy na nic nie ma pieniędzy. Teraz nagle się znalazły na wycinki...Cała ta administracja Zatrasia to jeden wielki bałagan i dno. Nigdy nic nie można tam normalnie załatwić, a pracownicy są wyjątkowo nieprzyjemni dla mieszkańców.
  • Watek z pytaniem o prace u konkurencji usunela administracja portalu. Nie chce kolegom wchodzic w kompetencje, ale mam nadzieje ze nie maja odgornego przykazu, by kasowac wszystko na ten temat, bo zaiste dwa slowa wyjasnienie sie Panstwu naleza. A i owszem, zmienilem prace, dziekuje, jest ciezko ale ciekawie. Z forum nie ma to wiele wspolnego - zajmowalem sie nim zanim zaczalem pracowac w Stolku, w trakcie i mam nadzieje, ze bede mogl robic to dalej. Poki co koledzy z poratlu nie maj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się