Dodaj do ulubionych

tani nocleg w pradze

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 19:03
szkam taniego i dobrego noclegu w pradze (pokoj 2 os z lazienka)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: tani nocleg w pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:30
      Polecam tanie pensjonaciki na www.wirtualnapraga.com.pl
    • Gość: Sebastian Re: tani nocleg w pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:36
      Wtróciłem właśnie z Pragi - piękne miasto. Również szukałem taniego noclegu..
      gorąco polecam akademiki na Strahovie, 5 min od mostu Karola czyli blisko
      centrum. Pokoje czyste, z pełnym węzłem sanitarno-kuchennym:)) Polecam studia
      dwu-pokojowe - 350CZK, ale naprawde warto! Podaje adres: Vaníčkova 5/1, Prague
      6, 169 00, Tel./fax: +420 2 333 506 18 www.prague-
      hostels.cz/strahov/hostel-strahov.htm

Pozdrawiam.
      ..podczas pobytu w pradze, warto zwiedzić żadko odwiedzaną przez indywidualnych
      turystów -kzirziczkową fontanne (pisze się chyba inaczej), zapytaj któregoś z
      polskich przewodników-podpowie jak dojechać. Warto zobaczyć 40 metrowe słupy
      wody poruszające się w rytm muzyki z tancerkami:)) 150 koron za godzinne show!
      Warto.
      • Gość: mumu Re: tani nocleg w pradze IP: *.sieradz.mediaclub.pl 09.08.04, 22:04
        Oj jak fajnie ze podałes ten adres własnie sobie zarezerwowałem tam pobyt
        weekendowy:))) Napisz czy jest tam w pobliżu jakas knajpka ze śniadankiem, a
        moze w tym akademiku można coś zjeśc rano? pozdrawiam serdecznie
        • Gość: sebastian Re: tani nocleg w pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:54
          Dość tanio mozna zjeść w restauracji na terenie akademików Strahov - na
          szczycie budynku 8, na codzień pewnie służąca jako zwykła stołówka..natomiast w
          sezonie godna polecenia. Ceny kształtują się od 60 koron za tradycyjne
          knedliczki z miąskiem..do ok 90 koron. Menu długie jak stąd do warszawy (a ja z
          gdańska)..z róznymi kuchniami, Porcje naprawde olbrzymie:)) Do tego
          samoobsługowy bar sałatkowy - półdarmo..i samoobsługowy bar z napojami - i
          pifkiem oczywiście!
          Jezeli chodzi o miasto - najtaniej jest w takiej malej przytulnej knajpce na
          Karlowym namesti zdaje się - tradycyjna czeska kuchnia, ceny podobne - porcje
          mniejsze:))
          Na terenie Strahova jest tez calkiem niezly bar wegetariański..dwa sklepy
          spożywcze z pieczywem, warzywami i takimi tam. Jest również tani "pub" (?!?) -
          wygląda jak wygląda..ale mozna sie wieczorkiem napić pifka pod parasolem
          outside.
          Jezeli chodzi o posiłki na starym mieście..to trzeba być przygotowanym na ceny
          w granicach od 150 (najtańsze posiłki) - do 300. Nie ma jednak sensu wchodzić
          do tych najtańszych - porcja ledwo zauważalna na talerzu:))
          Za to piwo wszdzie przystępnie.
          Pozdrawiam, życze miłego pobytu.
      • Gość: L Re: tani nocleg w pradze IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 23:37
        Czy są tam też pokoje z łazienkami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka