Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"akcesoria"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:28
    (torby, buty, paski, portfele, zegarki, szaliki, skarpetki...)
    ma dla Was znaczenie z jakich są sklepów? kupujecie je razem z ciuchami z tej
    samej kolekcji np. w Zarze, Jackpocie, REserved? dajecie się "namówic" przez
    ekspedientkę?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: "akcesoria" 24.10.04, 19:31
        oj to bardzo różnie:
        skarpetki kupuję bele gdzie :-) Zegarki tylko u zegarmistrza lub jubilera, a
        reszta kwestia kasy i impulsu :-)
      • Gość: lorianne Re: "akcesoria" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:42
        raczej nie lubię "masówki" jaką proponuje Zara czy Promod... często kupuję
        akcesoria w dziwnych sklepach, albo na targach staroci (torby, pierścionki)...
        mam np malutki niepozorny sklepik, w którym kupuję rękawiczki od uroczego
        staruszka :)))
      • inezja21 Re: "akcesoria" 25.10.04, 11:24
        Torby: na stoiskach,do 100 zł,więcej za torbę nie dam,bo złodzieje wyrywają
        albo przecinają torby i będzie mi szkoda
        Buty: w sklepach z butami
        Paski: w ogóle nie mam:)
        Portfele: różnie bywa
        Zegarki: w sklepach z zegarkami,u zegarmistrza
        szaliki: na stoiskach.raz w Galerii Centrum cudny fioletowy szalik kupiłam, w
        sklepach z nakryciami głowy,rękawiczkami,szalami
        skarpetki: w sklepach z bielizną albo w supermarkecie-ale zwykle z bawełny:)
      • enixx Re: "akcesoria" 25.10.04, 12:51
        Nie mam "filozofii" kupowania dodatkow. jak mi sie cos spodoba i akuat taka
        rzecz by mi sie przydala, to kupuje, objetne czy to jest w superexclusive
        sklepie czy na straganie. Patrze na jakosc i ogolne wrazenie.
        Obecnie jestem na etapie szukania portfela bo stary juz ledwoledwo nadaje sie
        do uzytku. Chodze sobie po sklepach i ogladam to tu to tam, ale jeszcze nic nie
        wpadlo mi w oko ;)
      • Gość: malinka Re: "akcesoria" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:03
        skarpetki, majteczki i koszulki kupuje w Trollu bo sa fajne i kolorowe, paski
        mam z najprzeróżniejszych sklepow, uwielbiam paski, torebki mam z trolla, pumy
        i house'a i kilka innych, szaliki czapki rekawiczki itp kupuje w rożnych
        sklepach. raczej nie ulegam namowom ekspedientek, bo one bardzo czesto probuja
        wcisnąć nam niepotrzebne i beznadziejne dodatki
      • edyt-ka86 Re: "akcesoria" 09.11.17, 19:47
        Dokładnie. Ja jak mam kupić to coś porządnego. Nie akcesoria z byle jakiego sklepu odzieżowego, ale jak zegarek to tylko tu brylant.net/zegarki-esprit bo mam pewność, że dostanę dobrze działający zegarek z gwarancją.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka