aktywny

(8 wyników)
  • Co to oznacza ? Mam wirusa ? Trojana ? Dialera ?
  • mam w pracy jednego, bardzo starego kompa, win98, tylko uzywam tam programu potrzebnego w robocie, i mialem tam kiedys 'mks vira' zainstalowanego, ale ze licencje przedluzylem tylko na kompa gdzie mam internet, to postanowilem go z tego starego kompa odinstalowac (mam takie ciagotki do usuwania) no po ponownym uruchomieniu pojawilo sie to info. wciskam OK i nic sie niedzieje. Chcialbym aby to sie juz nie pojawialo. ponadto mam male szanse na korzystanie z roznych programow na tym kompi...
  • proszę o pomoc dlaczego nie otwierają mi(bateria i głośnik) sie za każdym razem , jak uruchamiam kompa, w starcie we właściwościch mam zaznaczone zawsze a jednak otwierają się co 2 i 3 raz,pomocy
  • pojawia mi sie jakis trojan POLY.A a avast go nie widzi! Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:24:38, on 2005-04-14 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDO...
  • Norton uparcie wykrywa mi to paskudztwo w folderze WNNT/Downloaded Program Files, a tam niczego juz nie ma, wszystko usunelam ręcznie. Kiedy kliknę, żeby Norton usunął, pojawia sie informacja, ze to niemozliwe. Panda tego nie wykrywa. Jako nazwa zagrożenia jest Adware.Gator. Co to za paskudztwo - wirus czy szpieg - i co amm zrobić, skoro folder jest pusty?
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:29:12, on 2006-09-19 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe C:\WINDOWS\system32...
  • Wirus?(12)

Witam i proszę o pomoc. Poradźcie co robić? Po uruchomieniu komputera przy ładowaniu windowsa komputer ciągle się zawiesza. Przeskanowałam AntiVirem i avastem i nic nie wykryłam. W panelu sterowania niepokoją mnie następujące pliki: Outlook Tools by Hotbar, Shopper Reports by Hotbar, Web Tools by Hotbar. Czy mam je usunąć? Czy to one powoduja zawieszanie sie komputera? Przepraszam, ale nie znam się zupełnie w tych sprawach ( i co to jest ten log, który podajecie do sprawdzenia?)
  • O to mój LOG Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:55:44, on 2005-03-19 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINNT\system32\sp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się