Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(8 wyników)
    • a nie tylko praca sen jedzenie no i czasem kino. Czasem patrze na roznych ludzi ktorzy maja czas wypelniony po brzegi fajnymi rzeczami.pomysly?
    • Hej! Poznałam niedawno faceta. Spodobał mi się i ja jemu chyba też. W związku z tym ma pytanie, czy mam czekać na inicjatwyę z jego strony (np. zaproszenie do kina, na kawę, spotkanie, etc.), czy też wypada mi samej go zaprosić. Jestem dośc dynamiczna, ale nie chciałabym się narzucać ani go osaczyć. Co powinnam zrobić. Bierna czy aktywna? jaka powinna byc kobieta (to pytanie kieruję szczegolnie do panów)? Czy razi was, gdy kobiety przejmuja inicjatywę? Livv
    • No to już wiem dlaczego tak wielu ludzi spośród moich znajomych uważa mnie za przyjaciela (ja ich za przyjaciół bynajmniej nie uwazam)... Ja po prostu umiem (podobno) aktywnie ich słuchać... (Nie wiem do końca co to znaczy, ale myślę sobie, że oni po prostu dostrzegają we mnie kogoś kto ich wysłucha, poradzi, zrozumie choć może niekoniecznie sie z nimi zgodzi). No to jeszcze gdybym zdobył fachową wiedze to mógłbym zostac psychoterapeutą ;))))
    • FAQ Moderatorzy Społeczni Co to znaczy, że ktoś opiekuje się Forum? To znaczy, że działa na nim Moderator społeczny. To użytkownik forum, który pomaga w pracy administratorom. Kto może zostać moderatorem społecznym? Moderatorem społecznym może zostać użytkownik Forum z długim stażem, który ma ?czystą" historię na Forum. znaczy ja może nie ale niektórzy z Was MUSZĄ znać betty (i poprzednich)pewnie pod innym nickiem. pytanie: kto to? propozycje?
    • Wysoka inteligencja emocjonalna Wysoka inteligencja fizyczna Wysoka inteligencja logiczna . Wysoka inteligencja werbalna Wysoka inteligencja wizualna . Wysoka inteligencja twórcza >? -
    • Jak myslicie, czy prawde mowi przyslowie: "Lepsze aktywne zlo, niz bierne dobro"? Czy zlo jest osoba,czescia stala osobowosci, czy tylko stanem, doswiadczeniem, przez ktore sie przechodzi po to, zeby sie czegos nauczyc, zmienic, z czegos wyzwolic?
    • W sumie to nie wiem po co to piszę, po pierwsze jest to nudne gdyż mało co związane z dymaniem, po drugie czynię Ci szkodę, a czego jestem pewna, intencje masz dobre, w przeciwieństwie do ateuszów gazeciarzy /jak np. fan gazety czy Ivan/, których intencje są zawsze podejrzane.... W sprawach fotosyntezy, rozkładu wody, Fan i Fnoll z całą pewnością mają rację i nawet nie próbuj się z nimi spierać, chyba że przyjmiesz, że np. wodór wodorowi jest równy i nie ma znaczenia, który bierze ...
    • Tak, z takim tytulem ksiazki sie spotkalem. Maslo maslane, nie uwazacie ? Psychologia miala byc nauka o duszy, co sie wiec stalo, jak daleko juz odeszla ta nauka od swego "powolania", ze dzis trzeba przypominac jej pierwotny cel ? Oto tytul tej pozycji: "Soul Psychology" by dr. Joshua Stone. Pozdr, Imagine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się