aktywny

(6 wyników)
  • Czołem:) Wigilija za nami. Teraz dwa dni świąt. I jaki macie pomysł na ich spędzenie? Rodzinne śniadanie, obiad, deser. A potem błogie lenistwo czy może jakaś forma aktywności? Spacer, teatr, rower?:) Pozdro Krzysztof
  • Minister edukacji, Roman Giertych zapowiedział walkę z agresją w szkołach. Do placówek o specjalnym nadzorze trafią chuligani, którzy utrudniają innym naukę. Cel jest słuszny. Kontrowersje budzi jedynie metoda. Według Giertycha najbardziej problemowi uczniowie powinni trafić do specjalnych ośrodków wychowawczych. Tam uzyskają stosowną pomoc i będą mogli poddać się terapii. Ale takie ośrodki już istnieją. Trafia do nich młodzież, która nie może dostosować się do życia w normalnej s...
  • pl.wikipedia.org/wiki/Siouxsie_Sioux Dziś mam wieczór z Siouxsie and the Banshees :) pl.wikipedia.org/wiki/Siouxsie_%26_the_Banshees
  • Nie jestem aktywny na S@alonie.Tym niemniej lubiłem tu zajrzeć, aby śledzić o czym rozmawiają inni. Od pewnego czasu i na to nie licżę, dyskusja zanikła, mogę tylko przeczytać to, co sam mogę znaleźć w innych miejscach na necie. Jak tak dalej pójdzie, przestanę Tu zaglądać. Mam wrażenie ,że już wiele osób tak zrobiło. pozdrawiam
  • Mieszkańcy krajów rozwiniętych z roku na rok stają się coraz grubsi. Otyłość i związane z nią choroby kosztują krocie - tylko Amerykanie wydają na nie 100 mld dol. rocznie. Są jednak ludzie, którzy świetnie zarabiają na tuczeniu innych. W XX wieku idealne sylwetki osób uważanych za ideał piękna - modelek (i modeli) czy aktorek (i aktorów) - stawały się coraz szczuplejsze. Miss Szwecji z 1951 roku ważyła prawie 75 kg, laureatka tego samego konkursu z 1983 roku - zaledwie 52 kg; dodajmy, ...
  • jak sie to robi, zeby zamiast linka w postaci cyferek, literek i znaczkow byl link w postaci opisu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się