Forum Dom Wspólnoty mieszkaniowe
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(6 wyników)
    • Uprzejmie prosze o wskazanie gdzie moge wyszperac aktywny formularz PIT 8C ? Mam z tym problem. A moze ktos przesle mi takowy na lw@zabiniec.pl Bede wdzieczna :) Pozdrawiam :)
    • w wielu wątkach pojawia się problem braku stosownych regulacji ( zebrania , uchwały , części wspólne , windykacja zadłużeń , itd... ); rzucam propozycję dla aktywnych : zaprojektujcie krótki i kompletny projekt uchwały ( statutu ); w końcu z tych naszych wielowątkowych rozważań mogłoby się pojawić coś konstruktywnego ; nie jest to sprawa bylejakiej pośpieszności - następny termin obowiąkowych zebrań to I kwartał 2006 roku ; pozdrowienia dla wszystkich
    • Pan Andrzej zainteresował się następnym forum - "Porady prawne". Proszę przeczytać wątek o zasiedzeniu.
    • Witam. Aż miło gdy analizuję się " podpowiedzi"
    • Witam. Czy może mi ktoś pomóc i podpowiedzieć jak umieścić ( przenieść) skan na to forum
    • 4/ Moim skromnym zdaniem jednak NIE MA TUTAJ ŻADNEJ MANIPULACJI - bo jak widać gdyby faktycznie wszyscy „NIE GŁOSUJĄCY” byli „PRZECIW” to tylko w tym systemie mają swoją niezbędną „BEZWZGLĘDNĄ” większość głosów, chociaż kosztem tych, którzy ewentualnie byli by „ZA”! Ten system głosowania wyraźnie preferuje ochronę woli „nieobecnych” przed niechcianymi uchwałami i niestety utrudnia także ich uchwalenie, choćby by były najbar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się