Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(12 wyniki)
    • Interesuje mnie czy nadaje się do miszanej cery, jak się wchłania i czy nadaje się na lato.
    • No tak. Wiadomo, ze co jakiś czas należy zmienić krem, bo skóra przyzwyczaja się i nie reaguje na składniki aktywne kremu. Powariowałam jednak ostatnio od nadmiaru roznych kremów i właściwie pod koniec jednego słoiczka kupuję, jakże kuszący, inny. Pomyślałam, że może by uspokoić zapędy i skupić się na jednej marce. Ma to sens? Używać jednej marki, ale np. jakiś czas jeden p-zmarszczkowy, potem jakiś nawilżacz, potem znów ten p-zmarszczkowy?
    • mam do was pytanie, w skladzie balsamu(bardzo zachwalanego ale nie wiem czy przez zapach i cene, czy przez skutecznosc)Ziaja Masło Kakaowe, na 2gim miejscu po wodzie jest olej mineralny. No i teraz taka sprawa - gdzies kiedys czytalam ze on w ogole nie powinien byc stosowany w kosmetykach bo skora nic z niego nie przyjmuje, a wrecz moze ulec podraznieniu, zaczerwienieniu. jak jest z tym olejem mineralnym? czy on faktycznie nie daje zadnych korzysci a wrecz moze szkodzic??
    • uwielbiam aerobic a ze rozpiera mnie energia to wybieram zajecia o wysokiej intensywnosci- w ten sposob odkrylam dla siebie aerobox czyli aerobic z elementami kickboxingu dla mnie rewelacja:) polecam mlodym lub sprawnym a przede wszystkim osobom BEZ przeciwskazan do intensywnego wysilku!!!jak ktos chce to moge polecic miejsce do trenowania we wroclawiu pozdrawiam
    • gdzieś był kiedyś taki obszerny wątek o tym kremie (mam na myśli krem na noc...). Niestety, mimo, ze wyszukiwarkę przemaglowałam na wszystkie strony nie mogę go odszukać. Może któraś z Was wie, jak go znależć? Ew. proszę o opinie o tym kremie
    • Czy krem, który ma bardzo długi skład jest bogatszy w składniki od kremu z krótkim składem? Lepiej działa? Np zawsze bardzo długi skład mają kremy Eris i Avon, a np Dermiki znacznie krótsze? Co jest lepsze dla mojej 38-letniej skóry, dobrze utrzymanej? Waham się między najnowszą serią Eris- Tokyo Lift z dłuuugim składem a Dermiką 2010 z retinolem bądź ceramidium z krótkim składem?
    • Specjalnie do zakupów na Strawberry.NET wyrobiłam sobie Ekartę w mBanku i już dwa razy przyszedł mi mail od Truskawki, że bank nie autoryzował transakcji i zwrócili mi pieniądze na konto. Dzwoniłam do mBanku i twierdzą, że obie transakcje były autoryzowane. Czy ktoś z was miał podobny problem? Może macie jakieś sugestie co może być nie tak. Czekam na pomoc i pozdrawiam.
    • Chciałam założyć nowy wątek na wizazu.pl. Zarejestrowałam się i doprawdy nie wiem jak to możliwe - być może jestem ślepa albo straszna gapa - ale nie mogę znaleźć "fioletowego przycisku" z napisem: "nowy wątek". Może któraś z dziewczyn mi pomoże? Bedę wdzięczna:)
    • Od ktorego roku zycia mozna uzywac kosmetykow zawierajacych retinol? Czy uzycie w zbyt wczesnym wieku moze zaszkodzic skorze?
    • Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was stosował preparat przeciw wypadaniu włosów i na ich porost Loxon i z jakim rezultatem , bo właśnie kurację tym specyfikiem rozpoczyna mój ojciec.
    • Dziewczyny moze wiecie jak usunac powstały juz brzydki zapach z butów..,jak je oczyscic w "srodku"zabic ta won...?
    • czy znacie? co polecacie? dzieki ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się