aktywny

(9 wyników)
  • Forumki podpowiedzcie jakieś zdrowe formy aktywności dla pary. Możliwość korzystania z niani otwarła przed nami nowe możliwości:), w końcu możemy wyjść gdzieś sami i troszkę zadbać o swoją kondycję. Dzisiaj byliśmy na squashu, w następnym tygodniu idziemy na kręgle, marzy mi się też spróbowanie swoich sił na ścianie wspinaczkowej. Podpowiedzcie coś jeszcze, co można robić wspólnie, pobawić się i poruszać przy tym. ps. Odpowiedzi oczywiste w stylu hmmmmmm bunga-bunga pomijamy:)
  • I do tego żeby to nie był sam link tylko mój napis jeśli dobrze to pisze i mnie ktoś zrozumie Wiem że był taki wątek i to nawet fassolki chyba ale za diabła nie moge go znaleźć a chciałabym moje suwaczki usunąć z sygnaturki tylko dać linka ale z imionami zamiast adresu strony
  • Szukałam szukałam i znalazłam! Można się poruszać i schudnąć. Dołączam link czy jest jakaś chętna mama która ze mną zaryzykuje i będzie mnie mobilizować do ćwiczeń? www.activefitness.pl/promocje.htm
  • dlaczego na naszym forum nie dzialaja?
  • wygrałam aukcję, w formularz dostawy wrzuciłam adres z Allegro (ten główny) bo chciałam dostać towar do domu. W Ustawieniach miałam wpisany też dodatkowy adres do wysyłki (do mojej mamy). Paczka poszła do mamy. Nie sprzedawałam dawno niczego na allegro i nawet nie wiem jakie info dostaje sprzedawca, ale chyba to co dostał ode mnie w Formularzu dostawy powinno być wiążące? Myślicie, że mogę domagać się pokrycia kosztów ponownej wysyłki? A komentarz? Neutral czy pozytyw z dodatkową inform...
  • Dziewczyny napiszcie ile tak srednio spia Wasze pociechy w dzień i mam na mysli godziny przespane poza spacerami. Mój Szymek za cholere nie chce spać w domu i dotychczas ratowałam sie bardzo długimy spacerami, ale teraz w ten ziąb nie ma takiej opcji i po prostu dostaje na głowę, bo nic nie mogę zrobić i ciągle muszę go zabawiać. Napiszcie proszę jak to wygląda u Was i zdradxcie sekret jak usypiacie dzieciaczki, że tyle śpią. Pozdrawiam
  • Hej Dziewczyny, miałam dziś koszmarną noc!! Wczoraj cały dzień dzidziuś był aktywny - tak w normie - bo ja się troszkę leniłam ;) Pomyślałam sobie ... odpocznie w nocy. O 3:30 juz nie mogłam! Brzuch ruszał się na wszelkie strony, miałam wrażenie, że dzidziuś bawi się moimi wewnętrznymi organami. Bolał mnie przez pewien czas mocno brzuch, ale w dziwnym miejscu - tak wysoko tuz pod piersiami - dziecko jest ułożone główkowo wiec w tym miejscu jest jego pupa. Na dodatek wiecie jak człowiek...
  • Asiu! Mamo Marysi,Szczepanka Róży oraz Jaśka :-) juz dawno miałam Cie zagadnąć :-) i napisac,ze podziwiam Twoj dorobek.Nie tylko Lucy ma czwórke na naszym forum- ale Ty tez- no i blizniaki! Jak TY sobie dajesz rade Kobito? sciskam mocno i chylę czoła :-))) asia
  • Poznań(9)

czy są tu aktywne(hehehe..odezwała się ta najbardziej widoczna forumka:-P) poznanianki???? oby... na lutowym forum jestem sama...oby tu było inaczej:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się