Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(8 wyników)
    • Czym zadowolić chłopaka, który uwielbia sport?! I zapłacić za to 150zł? Zero pomysłu... a tu tyle facetów, może by ktoś podsunął pomysł... :D
    • chciałbym zapytać o wasze ulubione sporty i rodzaje aktywności na świeżym powietrzu. jakie są wasze naj... dyscypliny i jak często staracie się je uprawiać??? proszę o odpowiedź przede wszystkim panów jako, że niektóre panie z czystej złośliwości zaczną pisać o piciu piwka na skwerku jako naj ... dyscyplinie przez nas uprawianej. proszę również o niewpisywanie na listę seksu nawet jeśli uprawiacie go przede wszystkim poza domem. dziękuję i pozdrawiam
    • ale powiedzcie drodzy forumowicze, czy seks oralny gdzie wy jesteście stroną aktywną sprawia wam przyjemność? czy robicie to tylko dla tego żeby sprawić kobiecie rozkosz. Są tacy faceci którzy tego nie lubią ?
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- u nas problemy pojawily sie juz w narzeczenstwie, ale mimo to byl slub i dziecko. teraz ja juz kompletniesie zablokowalam, w ogole nie chce mi sie juz meza dotykac, choc wiem, ze bez tego zwiazek padnie. chodzi o to, ze maz ma problemy z utrzymaniem wzwodu i metoda na to jest, tzn byla moja aktywna pomoc... a mi sie juz nie chce, brzydzi mnie!!!!!!!!!!!! nie znajduje sobie sily. ochote na seks mam, ta...
    • pytanie(10)

Jestem z kims kochamy sie rzadko bo on nie ma ochoty, sily,jest spiacy etc. na czesciej niz raz w tygodniu. Ale nie to jest problemem chociaz mi seks raz w tyg w sobotni wieczor niespecjalnie odpowiada... no ale coz trudno widocznie ma mniejsze libido. CHodzi mi jednak o cos innego. Chce zapytac facetow czy normalne jest jezeli zdrowy 27-letni facet nie moze osiagnac orgazmu we mnie (albo osiaga go baaardzo rzadko) zwykle wyglada to tak ze kochamy sie wszystko jest ok, a w pewne...
    • Pisać gejusy! Kto lubi pieszczoty, kto lubi do buzi (oral) a kto preferuje w tyłek (anal) z zaznaczeniem czy jest sie pasywnym czy aktywnym!
    • Panowie, jak w temacie. Że seks lubicie, bierzmy to za oczywiste ;-) A tak serio, co lubicie w kobietach, czego u nas nie znosicie? Proszę o szczerość!
    • no własnie jestem ciekawa czy wolicie jak wasza zona jest aktywna zawodowo, zarabia kaskę, czasem całkiem niezłą, jest ambitna, niezależna, pewna siebie ale jednoczesnie umie być świetną żoną, matka i kochanką, czy może wolicie kobiety typu bluszcz/gejsza co pilnują ogniska domowego i żyja tylko domem,mężem i dziecmi i nic poza tym na świecie się dla nich nie liczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się