aktywny

(7 wyników)
  • Joanna 15.02.1973 Mateusz 14.02.2002 (syn) Mikołaj 29.12.2005 (syn) Tomasz 17.05.1973 Najbardziej zależy mi na interpretacjii daty urodzin dzieci. Z góry dziekuję.
  • Witam, Mój Kochany Piotr "kazał" mi znaleźć takie imiona dla córeczki, by miała "z górki" w życiu. W szpitalu spędziłam z "Numerologicznym skarbczykiem imion" długie godziny, miałam o tyle prościej, że wiedziałam dokładnie kiedy się urodzi. Ciekawa jestem czy mi się udało... 09 stycznia 2006 Helena Katarzyna Włodarczyk- używamy obojga imion bo tak sugerowała autorka. Maleństwo jest numerologiczną Dziewiątką, prawda? Daty Taty to 22 listopada 1970 ( na Jego charakterystyce zależy...
  • Bardzo was proszę o pomoc w interpretacji. Moja koleżanka ur. 6 sierpnia 1979r. Z imienia (tylko jedno imię) i nazwiska: A-3, C-1, D- 1, E-1, I-2, K-1, N-3, R-1, S-1, U-1, W-1, Z-2. Zasadniczo wszystko jest w porządku - lubiana, ambitna, ale jakby utknęła w tym punkcie. To znaczy kariera ją omija, awanse dla innych, życie osobiste - pustka. Tak jakby więcej robiła dla innych, a sama nic z tego nie ma. Jakie są jej wibracje i co powinna zmienić? Będę bardzo zobowiązana o sprawdzenie...
  • Witam Pana serdecznie, piszę do Pana z prośbą o interpretację dat urodzenia mojej i mojego męża. Nasze małżeństwo się rozpada i raczej nie ma szansy na ratunek. Rozwód jest raczej nieunikniony. Co będzie potem. Jaka jest Pana interpretacja. Ja:13,09,1977. mąż:04,03,1976. Z góry dziękuję.
  • Czy moge prosic o interpretacje? 19.4.1976 4.6.1980 Z gory dziekuje
  • Chciałabym poprosić o pomoc. Od zawsze sprawy osobiste nie układają mi się. Urodziłam się 03.09.1972 r. Czy jest jakaś recepta, nadzieja....jak odmienić los. Czy jeszcze jest na co czekać? Bardzo proszę o słówko i pomoc w interpretacji mojej przyszłości.
  • witam serdecznie! korzystając z pomocy strony www.personaldevelopmentcentre.eu/index.html przeliczyłam moje imię i nazwisko i okazało się, że moje wyzwanie 1 wynosi 0; co to znaczy i jak mam się do tego ustosunkować? mam jeszcze inne pytanie: na podstawie jakich wyliczeń oblicza się liczby karmiczne? ktoś już wcześniej przygotowywał mój portret numerologiczny i podał mi, że moja liczba karmiczna to 13; jednak nie rozumiem skąd ta liczba się wzięła; z góry dziękuję za pomoc i odpow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się