Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(10 wyników)
    • Sprawdzałyście już wiadomości na swoim konsultanckim koncie ??? Osobiście nie podoba mi się prezent :( ale Wy możecie mieć inne zdanie. Pozdrawiam :(
    • Avon wysle dla kazdej aktywnej KK w katalogu 01 nast prezenty -Naszyjnik Silver Drops - list przeprosinowy dla Konsultantki - list przeprosinowy dla Klienta Do konsultantek, które nie złoż± zamówienia w K2/2006 wy¶lemy wraz z poczt± dla nieaktywnych ten sam pakiet przeprosinowy Do Konsultantek z dnia wysyłkowego J, które nie otrzymały paczek przed ¶więtami w ramach prezentu przeprosinowego wy¶lemy cały zestaw Extraordinary ( broszka i pier¶ci...
    • Witam, mam mały, a raczej większy problem. Otóż jestem konsultantką Avon i zarekestrowałam sie na ich stronie. Konto mam już od kilku miesięcy, jednak teraz nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi komunikat "brak dostępu" Myślę, że ktoś włamał sie na moje konto o zmienił hasło. Jak mogę je usunąć, albo zastąpić hasło nowym? Proszę o szybką odpowiedź ;))
    • Cześć! Czy ktoś mógłby mi udzielić informacją na temat ponownego zostania konsultantką? Tzn. na jakiej zasadzie to się odbywa itd. ?? Byłam konsultantką juz w 2003, ale zrezygnowałam na jakiś czas - z braku czasu po prostu. Teraz mam go o wiele więcej i chciałabym ponownie zostać przedstawicielką Avonu. Czy muszę więc zapisywac się od nowa czy też mój stary numer jest aktywny? I jeśli tak to jak go ewentualnie uzyskać (gdzieś mi się zapodział :) ). Proszę Was o pomoc. Pozdrawiam.
    • Ostatnio moja szefowa zaproponowala mi "awans" z konsultantki na lidera sprzedazy. Się ucieszylam normalnie. Jak wrocilam do domu i przejrzalam te dokumenty to sie zalamala. Masz program "szybki start" i teoretycznie na poczatku mozesz zarobic 4 tys zl. Po pierwsze jest to niewykonalne- w 9 kampanii z rzędu musisz miec aktywnych 25 konsultantek i min 10 tys sprzedazy. ALE TO JESZCZE NIC. PO SZYBKIM STARCIE NIE MASZ ZADNYCH PROMOCJI-MASZ TYLKO 4-6% OD SPRZEDAZY TWOICH KONSULTAN...
    • Polecacie bycie w Avonie w Lublinie?! Tzn czytałam o tych przekrętach ale czy zawsze tak jest ?! chciałabym zacząć na potrzeby własne i znajomych ale jak są takie akcje to sama nie wiem. polecacie czy odradzacie ?! proszę o odp.
    • Witam , szukam wątku w ktorym pisałyście jak własciwie napisać rezygnację z Avon. Lub prosze o wklejenie wątku, dziekuję :)
    • mam pytanie do koordynatorek - czy to prawda że wysyłacie katalogi konsultantkom na własny koszt?
    • Ostatnio moja "szefowa" zaproponowala mi "awans" na lidera sprzedazy. Na poczatku bardzo sie ucieszyla, mozna na starcie zarobic 4 000 zl. Ha oczywiscie + procent od konsultantek. W domu usiadlam i wszystko przeanalizowalam i zalamalam sie......Jak masz 25 konsultantek aktywnych w danym katalogu i min 10 000 sprzedazy to zarabiasz UWAGA ------------> 300 ZL!!!!!!!!!
    • jeśli nie zamówiłam z ostatniego katalogu żadnej paczki, to przyślą mi pocztą katalog 8 i wszystkie dodatki, te co zwykle (panoramy, netto, itp.)? i kiedy moge się tego spodziewać? Weronika p.s. jakie sa oferty demo do 8?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się