Forum Czas Wolny, Hobby Audio-wideo
ZMIEŃ
      aktywny

aktywny

(7 wyników)
    • Witam, dostałem ostatnio tuner Technisat DIGIT S2 CD (Telewizja na kartę). Niestety jakość dźwięku z tv mnie nie zadowala, a jako, że mam głośniki komputerowe Creative P5800(5.1), zastanawiam się, czy można je wykorzystać podłączając do tego tunera. Czy istnieje w ogóle taka możliwość? pozdrawiam
    • mam taki sprzet przod altus 110 tyl altus soldfinder 130w center sonata 90w amplituner technics sa-as6 6x100 jaki subwoofer do tego dobrac myslalem o tonsilu ale pojecia o tym nie mam jeszcze wytlumaczcie mi prosze co znaczy subwoofer aktywny i pasywny jaka roznica jest miedzy nimi dzieki za pomoc
    • Jakie słuchawki tłumiące dzwięk z zewnątrz polecacie ? Gdzie kupić najtaniej ?
    • Posiadam sprzet z przed kilku lat wzmacniacz 5x100 z DTSem 6kanalowy ale obecnie w posiadaniu mam kolumny Bowers&Wilkins prawie na pewno z tego co pamietam 305 120W. Stoje przed dylematem rozszerzenia tego sprzetu do kina domowego i na poczatek chcialbym zainwestowac w subwoofer problem w tym ze jedyne co wiem na ten temat to tyle ze jest ;) no i odtwarza niskie tony. po pierwsze bylbym wdzieczny za odpowiedz czym rozni sie subwoofer aktywny od pasywnego i czy ja w jakis sposob je...
    • Czesc, Chce sobie kupic sluchawki hi-fi. Zastanawiam sie na Sennheiser'em albo AKG. W Media-Markcie jest spory wybor, nawet jakies tansze modele, chcialem tylko zapytac o 2 sprawy: 1. czy w cenie do 100 PLN mam szance kupic cos konkretnego (przyzwoite basy...)? Jezeli tak - to jaki model polecacie? 2. widzialem take slychawki Thomsona z "aktywna redukcja szumow zewnetrznych" - czy ktos ma jakies doswiadczenia? Pomaga czy to tylko bajer? Pozdrawiam i czekam na rady Krata
    • Witam serdecznie. Chciałbym wraz z sąsiadami oglądać TV dobrej jakosci ? dzisiaj mamy zwykłe anteny na dachu.mieszka nas 4 rodziny i czy jest mozliwość zakuoienia jakiejś platformy i podzielenie sygnału a może macie jakieś inne propozycje i co Waszym zdaniem byłoby najlepszym rozwiazaniem
    • mam malego suba pasywnego 60W nie mam do niego specjalnego wzmacniacza po strychu wala mi sie stara unitra bodajze pw-7010 czy mozna wg. was wysterowac suba takim wzmakiem? dzieki za info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się