Dodaj do ulubionych

co to znaczy all inclusive

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:51
wiem co to znaczy ale jade tak do hotelu po raz pierwszy i dlatego pyrtam:
czy bede miaBa jaki[ identyfikator, czy opask na reke, skad kto[ bedzie
wiedzial, ze ja to ja? a dzieciaki?itd, no to jak ktos moglby mi powiedziec
jak trzeba sie zachowywac to niech sie odezwie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: przemas Re: co to znaczy all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:23
      dokładnie to oznacza: nocleg, wyżywienie i pozostałe usługi świadczone przez
      hotel.

pozdr.
      • Gość: elka Re: co to znaczy all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:13
        serdeczne dzieki za pozdrowienia, ale jas w kwestii technicznej, skad na plazy
        beda wiedzieli, ze moje dzieci sa all inclusive ? na majtkach beda miec
        napisane czy moze na czole?
        pozdr. elka
        • Gość: web Re: co to znaczy all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:07
          przeważnie zakładają takie branzoletki na rekę. W dniu wyjazdu są ściągane.
          jeżeli hotel jest na pustkowiu to mogą tego nie robić.
          A obsługa i tak po 2 dniach rozpoznaje swoich gości.
          Do AI przewaznie nie jest wliczony barek/lodówka/ w pokoju hotelowym
          • Gość: rynioo Re: co to znaczy all inclusive IP: *.chello.pl 02.07.05, 22:11
            W zeszłym tygodniu byłem w hotelu Minceta w Dubrovniku.Wyglądało to tak.Gdy
            przyjechaliśmy każdy z nas w recepcji(łącznie z dziećmi)dostał opaskę,którą nam
            odcięto przy wyjeździe.Były 4 posiłki dziennie w formie bufetu.Przez 24 godziny
            na dobę dostępne były woda mineralna niegazowana soki jabłkowy i pomarańczowy
            oraz ice tea z dystrybutora.Od 11 dochodziło 7 napojów gazowanych piwo i 2
            rodzaje wina także z dystrybutorów.Od 18 10 rodzajów wódek,likierów i
            rakiji,które nalewali kelnerzy ale bez żadnych ograniczeń.Wszystkie napoje
            (alkoholowe i bezalkoholowe) dostępne w ALL są produkcji krajowej.Jeśli chcesz
            orginalną Colę i Whiskey to musisz zapłacić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka