natusia19 09.07.06, 23:31 jestem głodna a jest juz prawie północ, a ja obiecalam sobie ze po 18 nie będę nic jesc.... :(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocurkaaa Re: jestem głodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:35 no to nir masz wyboru nie mozesz nic zjesc,napij sie szklanke wody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: jestem głodna 09.07.06, 23:48 Jak wytrzymasz 2-3 tygodnie, to się przyzwyczaisz, ja też nie jem po 18-tej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: jestem głodna 09.07.06, 23:57 Pij tylko wodę póki nie padniesz gdzieś na ulicy albo nienabawisz sie anemi, anoreksji, albo innego shita... pij pij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: jestem głodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:18 > Pij tylko wodę póki nie padniesz gdzieś na ulicy albo nienabawisz sie anemi, > anoreksji, albo innego shita... pij pij. > > a niech pije. Jedzenie generalnie po 18 nie sluzy. Wazne tylko zeby wczesniej sie odpowiednio odzywiac (musi lekarz diete opracowac a nie "Twoj Styl" :p ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azotox Re: jestem głodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:59 ponoć sperma jest bardzo odżywcza Odpowiedz Link Zgłoś
nitka204 Re: jestem głodna 10.07.06, 14:07 Taaa wredno suko, jak ktoś odżywia sie normalnie, tylko ostatni posiłek je o 18 to napewno ma anoreksje, anemie... wogóle chyba niedługo umże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: jestem głodna IP: *.pentor.com.pl 10.07.06, 15:52 > Taaa wredno suko, jak ktoś odżywia sie normalnie, tylko ostatni posiłek je o 18 > to napewno ma anoreksje, anemie... wogóle chyba niedługo umże... anoreksje niekoniecznie ale glupie i niezdrowe (wlasnie tak) normy. ok, nie jest dobrze sie opychac na noc, ale jak sie jest glodnym - trzeba cos zjesc. i basta. jak mialam anoreksje tez wmawialam sobie i innym ze nie jem w okreslonym miejscu/czasie itd. bo to niezdrowo. straszne czasy, brr :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekla Re: jestem głodna IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.06, 14:30 wypij wode albo idz spać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: jestem głodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:45 a ja jestem głodna a jestem w pracy;/ musze czekac az wróce do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_to_ja Re: jestem głodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:56 jaki masz problem masakra miliony ludzi gloduje na swiecie i tez chca cos zjesc a nie moga ,komu ty sie chcesz podobac a moze chcesz popasc w chorobe zjedz cos za duzo sie tv naogladalas Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: jestem głodna 10.07.06, 16:26 Po 18 nie można nic jeść jeśli kłądziesz się spac ok 22, ponadto nie zaszkodzi jedzenie lekkostrawne, byle ograniczać się do kilku godzin przed snem. Głodzenie się nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś