IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 07:56
mieliście jakieś doświadczenia z ta chorobą u kogoś albo sami byliście
podejrzewani o nia? Jakie są wasze spostrzeżenia, to ważne dla mnie
Obserwuj wątek
    • red_one Re: ANOREKSJA 19.04.05, 08:03
      mam kolezanke anorektyczke. spostrzezen bardzo duzo. chodzi ci o cos
      konkretnego?
    • Gość: misiek@inbox.ru Re: ANOREKSJA IP: *.rusweb.ath.cx / 194.95.77.* 19.04.05, 09:53
      Współczuję osobom dotkniętm ta przypadłością.Tom bardziej,że choroba ta ma swoje
      żródło w psychice chorej osoby,i przez to jest tak uciążliwa.Ale ,dotyka tylko
      wrażliwe osoby....Wydaje mi się,że zamiast o anoreksji jako chorobie,mozna by
      mówić o anoreksji jako typie osobowości....To oczywiście tylko moje prywatne
      poglądy,wynikłe z faktu,że anorektyczką jest mój mymarzony(niestety,jeszcze nie
      poznany) ideła kobiety.Oczywiście,tylko,jesli chodzi o wygląd..Większość
      męzczyzn preferuje kobiety które "mają na czym usiąśc i czym oddychać", ja zaś
      lubię "duszki" delikatne,filigranowe,z malutkim,czułym na dotyk biustem i
      wrazliwą osobowością.Może dlatego,że sam jestem MISIEK.....Pozdrawiam
      • red_one Re: ANOREKSJA 19.04.05, 10:34
        no to misiek mozesz sie niezle roczarowac. mialam taka kumpele w pracy. lat 37 -
        w koncu przyznala sie przed soba do tego i szukala pomocy. poszlam z nia do
        lekarza, potem pierwszy raz do dietetyka i do psychologa. bylo lepiej. pierwsze
        niepowodzenie stracilo ja totalnie w dol. rodzine ma daleko. ciezko utrzymywac
        z nia kontakt. jest bardzo meczaca osoba( nie wiem czy wszyscy anorektycy).
        potrafi zmusic ludzi do analizowania jej problemow przez caly czas spotkania,
        wiecznie tylko narzeka, wszystko w jej zyciu nie mam sensu, kazdy ma lepiej
        itp, itd. byc moze to polaczenie anorektyczki z maniakalna depresja. nie wiem.
        ale po ostatnim spotkaniu mam jej dosc. bardzo duzo mnie kosztuje zbijanie jej
        wiecznie negatywnych argumentow ( ostatnio 6 godzin non stop). ona nawet nie
        zapyta: to co u ciebie.

to moje doswiadczenie z anorektyczka.w momencie gdy nastapila poprawa - byla
        totalnie inna dziewczyna. zarty, zaiteresowanie zyciem, nowe kontakty. potem
        mala przeszkoda na drodze i znowu w dol.
    • Gość: ~~~~~~~~~~ Re: ANOREKSJA IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.04.05, 11:57
      www.anoreksja.vti.pl
    • catherine3 Re: ANOREKSJA 19.04.05, 14:18
      Ja tez mam kolezanke ktora ma anoreksje. Jest strasznie koscista, ale ona nie
      widzi w tym nic nienormalnego. Ja tez jestem bardzo szczupla przy 175 cm waze 53
      kg ale nie wygladam jak anorektyczka tylko po prostu juz sie taka urodzilam
      • Gość: Greta Re: ANOREKSJA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 20:41
        >Ja tez jestem bardzo szczupla przy 175 cm waze 53
        kg ale nie wygladam jak anorektyczka tylko po prostu juz sie taka urodzilam

Ciekawe. Jak ja się urodziłam to miałam 51 cm i ważyłam tylko 3 kilo...
        • catherine3 Re: ANOREKSJA 19.04.05, 21:04
          Gość portalu: Greta napisał(a):
          > Ciekawe. Jak ja się urodziłam to miałam 51 cm i ważyłam tylko 3 kilo...

Dziecinko, to znaczy ze zawsze bylam szczupla, rusz troche swoja mozgownica...
          • Gość: Greta Re: ANOREKSJA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 21:17
            Nie chwytasz ironii.
            Dziecinko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka