Dodaj do ulubionych

Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:31
Czesc,zastanawiam sie nad wylotem na Teneryfe na koniec wrzesnia.
Wlasciwie to chcemy wynajac na miejscu auto i sami pozwiedzac,nie chcemy duzo
wydac-tak do 5'000pln za dwie osoby i wlasnie te dwa hotele Lagos de Cesar i
Oro Negro maja dobre ceny,z tym ze pierwszy ma 4* i jest w Puerto de
Santiago,a drugi ma 3* i jest w Playa de Las Americas i nie weim czemu oba
maja taka sama cene?Na imprezowaniu nam nie zalezy-bardziej chcemy pobyc sam
na sam,bo to nasza podroz poslubna,ale na luksusach nam nie zalezy,poradźcie
coś?!
Obserwuj wątek
    • Gość: mck Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:17
      polecić ci moge jedno. TYLKO NIE HOTEL. Na teneryfie są tysiące przepięknych
      apartamentów za cene mniejszą niż hotele (wynajmujesz bezpośrednio od
      wlaściciela takiego apartamentu) a komfort to tak jakby porównywać podroż
      autokarem a samolotem. Wynajmowaliśmy super domek z 3 tarasami z widokiem na
      ocean, z kuchnia jakuzzi , basenem 50 metrów dalej. Wszytsko to za niecałe 3
      tys złotych na dwa tygodnie na 4 osoby (700 za osobe !!!)Auto najlpepiej
      zarezerwować w autoreisen i odebrać go zaraz po przylocie na lotnisko.
      • Gość: julka_79 Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:19
        Niestety,nie mam czasu na to aby bawic sie w szukanie czegos takiego,dlatego
        interesuje mnie "gotowiec",ale na przyszlosc o tym pomysle,pzdr
        • Gość: mck Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:49
          szczerze polecam na przyszłość. Pozdrawiam
          • bebicka Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro 01.09.06, 22:41
            a moglbys podac jakies namiary na ten apartament? i jak zorganizowalwe dolot? z
            Niemiec?
            ja tez naleze do tych co na razie korzystaja z "gotowcow" chociaz szczerze
            popieram wynjecie takiego apartamentu...ale jakos nie mmoge sie za to zabrac. w
            kazdymr azie na pewno takie namiary i podanie pewnych organizacyjnych info
            bardzo by pomogly.
            dzieki
            pzodrawiam
            maraska
            • Gość: mck Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:09
              ja korzystałem z angielskiej strony www.holidaylettings.co.uk tam szukasz
              interesującego cię apartamentu i masz bezpośredni kontakt do właściciela.
              Samolot znalazłem najtaniej na onecie ( samoloty.onet.pl)chociaż i tak
              pochłąnął prawie połowe mojego budżetu. Słyszałem właśnie że najtaniej jest
              lecieć z Niemiec ale ja już nie maiłem czasu tego sprawdzic bo decyzje i
              rezerwacje robiłem w jeden dzień. Ja co roku jezdziłem z biur podróży po tych
              wakacjach juz nigdy więcej. Mysle ze jak raz sprobujesz pomyslisz tak samo.
              Powodzenia maciek
    • Gość: Byczek Re: Teneryfa-Lagos de Cesar,Oro Negro IP: *.telpol.net.pl 28.09.06, 18:08
      Witaj! Szkoda że tak późno znalazłem twoje zapytanie, bo naprawdę mógłbym Ci
      polecić Hotel Catalonia Oro Negro, bo tak on się dokładnie nazywa. Same Las
      Americas jest dość głośne, ale hotel jest oddalony od tej głośniejszej ulicy, co
      nie oznacza że jest na jakimś uboczu, bo jest naprawdę dobrze położony. Mnie nic
      w nim nie brakował i znajomym z którymi rozmawialiśmy na miejscu również. My
      mieliśmy pokój od strony ogrodu, więc było cicho, ale są jeszcze pokoje od
      basenu i ulicy.Pokoje od strony ulicy mają podwójne okna, ale siedząć na
      balkonie można poczóć pewnien dyskomfort. Gośćmi tego hotelu są przeważnie
      anglicy, zresztą jak całej Teneryfy.Jedzenie bardzo dobre i dużo, nie wyobrażam
      sobie wynajęcia apartamentu z kuchnią, gdzie trzeba siedzieć i gotować, no chyba
      że masz dużo pieniędzy i stołujesz się w restauracjach, ale z tego co
      przeczytałem to raczej chcesz coś taniego znaleść. Apartamenty są może lepiej
      użądzone, ale wczasy nie są do stania przy garach. W hotelu od wiosny jest
      klimatyzacja, co daje bardzo dużo w upalne dni.
      Polecam ten hotel. Lagos De Cesar nie znam, ale hiszpańskie 4 gwiazdki są
      napewno lepsze od 4 gwiazdek greckich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka