Dodaj do ulubionych

applicant not same as class entry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:05
co to znaczy??? mam taki wpis w wizie... wpuszzcą mnie..?
Obserwuj wątek
    • qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 21:45
      Czy wpuszczą? Trzeba być dobrej myśli. Przy wydawaniu wizy każdy z aplikujących
      o promesę jest sprawdzany w systemie CLASS (Consular Lookout and Support System)
      czy przypadkiem już nie starał się kiedyś o wizę, albo czy przypadkiem czegoś
      nie przeskrobał będąc w USA. W twoim przypadku oznacza to, że znależli kogoś,
      kto nazywał się tak samo jak ty, ale po sprawdzeniu okazało się, że była to inna
      osoba. To jest wpis dla tych z INS na lotnisku, że zostałeś już sprawdzony pod
      tym względem. I tyle... A czy wpuszczą? trzeba być dobrej myśli :)
      • Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:59
        hmm... are you sure?:) przepraszam ze sie tak dopytuję, ale strasznie mnie to
        zestresowało,że cos nie tak z aplikacją, że skłamałam nieświadomie o czyms,
        sama juz nie wiem... Czyli raczej mam miec odczucia pozytywne?Kupowac bilet:P?
      • Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:15
        aha, o wize juz sie starałam i mi nie przyznali wczesniej- wlasciwie nie wiem
        czemu, bo zadnej rozmowy z konsulem nie bylo- powiedzial, że nie dostane i juz
        • qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 22:26
          Tak jestem pewien. Ten wpis nie ma nic wspólnego z tobą, czy twoją aplikacją -
          po prosty ktoś o takim samym (lub podobnym) nazwisku został w tym systemie
          odnotowany, sprawdzili dokładniej (podając najczęściej datę urodzin)- nie
          uzyskali tzw. "hit" co oznacza, że to nie byłeś ty. I już. Stąd taki wpis.
          • qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 22:29
            A jeżeli nadal dręczą cię wątpliwości, to służę linkiem
            foia.state.gov/masterdocs/09FAM/09D0200.PDF - oczywiście jeżeli masz ochotę
            przedzierać się przez zawiłości prawne po angielsku :)
            • Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 08:11
              dziekuje Ci bardzo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka