Gość: k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:05 co to znaczy??? mam taki wpis w wizie... wpuszzcą mnie..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 21:45 Czy wpuszczą? Trzeba być dobrej myśli. Przy wydawaniu wizy każdy z aplikujących o promesę jest sprawdzany w systemie CLASS (Consular Lookout and Support System) czy przypadkiem już nie starał się kiedyś o wizę, albo czy przypadkiem czegoś nie przeskrobał będąc w USA. W twoim przypadku oznacza to, że znależli kogoś, kto nazywał się tak samo jak ty, ale po sprawdzeniu okazało się, że była to inna osoba. To jest wpis dla tych z INS na lotnisku, że zostałeś już sprawdzony pod tym względem. I tyle... A czy wpuszczą? trzeba być dobrej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:59 hmm... are you sure?:) przepraszam ze sie tak dopytuję, ale strasznie mnie to zestresowało,że cos nie tak z aplikacją, że skłamałam nieświadomie o czyms, sama juz nie wiem... Czyli raczej mam miec odczucia pozytywne?Kupowac bilet:P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:15 aha, o wize juz sie starałam i mi nie przyznali wczesniej- wlasciwie nie wiem czemu, bo zadnej rozmowy z konsulem nie bylo- powiedzial, że nie dostane i juz Odpowiedz Link Zgłoś
qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 22:26 Tak jestem pewien. Ten wpis nie ma nic wspólnego z tobą, czy twoją aplikacją - po prosty ktoś o takim samym (lub podobnym) nazwisku został w tym systemie odnotowany, sprawdzili dokładniej (podając najczęściej datę urodzin)- nie uzyskali tzw. "hit" co oznacza, że to nie byłeś ty. I już. Stąd taki wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
qubis Re: applicant not same as class entry 04.06.04, 22:29 A jeżeli nadal dręczą cię wątpliwości, to służę linkiem foia.state.gov/masterdocs/09FAM/09D0200.PDF - oczywiście jeżeli masz ochotę przedzierać się przez zawiłości prawne po angielsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: applicant not same as class entry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 08:11 dziekuje Ci bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś