beti1977 10.06.05, 08:38 Czy ktoś spotkał się może z takim wpisem w wizie "subject not the same as class entry". Może ktoś wie co to może znaczyć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Wiza do USA B1/B2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:02 NOT THE SAME AS CLASS ENTRY oznacza, ze istnieje osoba o takich jak ty danych osobowych, ktorej wpis znajduje sie w systemie konsularnym, zawierajacym osoby, ktore popelnily podczas swego pobytu w USA, jakiegos typu wykroczenie. Jednak spokojnie, ten wpis informuje urzednika granicznego, ze to nie Ciebie dotyczy tamtejszy wpis....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wiza do USA B1/B2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:45 ja miałam dokładnie to samo co ty..wize b1/b2 i ten sam wpis..i na lotnisku zapytali mnie tylko kiedy wracam do POlski..i żadnych innych pytań tak że nic groznego to nie oznacza..:)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
321.bk Re: Wiza do USA B1/B2 14.06.05, 20:56 Ja tez mialem ten wpis. Nikt mie o nic nie pytal,wszystko poszlo na granicy gladko,wiec sie nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś