Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      bardzo dobry

bardzo dobry

(5 wyników)
    • hej. mam pytanie, kto mial obrazek taki ze jest w muzeum to 4 ludzi cos oglada o ochroniarz siedzi na krzesle? jakie byly do tego pytania? bo nie wiem czy dobrze zrozumialam i dlatego mialam 16 punktow.
    • "Na wydziale nauk społecznych na UWr więcej jest kandydatów ze starą maturą i szczerze mówiąc, nie wiem skad. To chyba ci, którzy nie podostawali się w zeszłych latach, bo w tym roku starą maturę zdawali głównie uczniowie technikum, a jak wiadomo, oni raczej wybierają politechnikę itp. I teraz dlaczego ja mam się nie dostać, chociaz mialam bardzo dobry wynik na nowej maturze? Dlatego, ze szanowna uczelnia ustalila bardzo adekwatny przelicznik starej matury na nowa... Nie wiem w ta...
    • ile??????? Podasz punktacje????
    • czy zna ktoś dobre repetytorium z wosu??
    • nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale przeglądając tematy maturalne stwierdzam, że większość z was się nie przesiliła...temaciki sztampowe, takie tendencyjne: samotność, przemiana bohatera literackiego, holokaust, kobieta, patriotyzm, tragizm żołnierza, itp....itd... ludzie po to dostaliście możliwość wyboru tematu, aby wykazać się, że coś jednak Was interesuje...( popieram ten temat z Tolkienem:-)), a Wy macie to wszystko w d***e sami siebie zamęczacie :-) przecież na fajny temat, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się