Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      bardzo dobry

bardzo dobry

(5 wyników)
    • Witam Mam problem ze sprzedawcą z USA. Kupiłem u niego kilka rzeczy ale 1 karta pamięci nie została przysłana, a raczej została ale w środku nic nie ma. Proszę o przetłumaczenie poniższego tekstu. Z góry dziękuję ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Witam Dzisiaj zapłaciłem cło i odebrałem paczkę. Kupiłem 5 kart pamięci SONY. 4 karty są w stanie bardzo dobrym, ale jedno opakowanie nie zawiera karty. To znaczy jest opakowanie, w środku obrazek ale nie ma tam karty pamięci, jest pust...
    • Pytanie szczególnie do tych, którzy już zdawali egzamin. Które książki najlepiej pomagają przygotować się do FCE? Czy w ogóle da się samemu przygotować do egzaminu?
    • What grades for what percentage should students get at the written Matura exam (basic and extended level)?
    • A więc zmobilizowałam sięi zakupiłam bardzo ciekawy zbiór informacji o wszystkich krajach angielskojęzycznych.. Krok 2: Czy ten tekst może pójśc na dedykację z przodu książki? Oczywiście przetłumacze go na angileski, ale teraz najważniejsze jest to czy on mógłby być? Czy to jest kompletnie bezsensowne? Pomożcie kochani nauczyciele.. Czy cieszylibyście się gdzybyście dostali książke z taką dedykacją? Oczywiście pisałam to na ty bo tak jakoś prościej przetlumaczyć pozniej na engli...
    • Czy moge to przetlumaczyc "angielski dla obcokrajowcow"? chodzi mi jescze o takie zdanie karina karina has been awarded grade c in the certificate in advabced English , Council of Europe Level C1 KK zdala egzamin z języka angielskiego w stopniu zaawansowanym z wynikiem dostatecznym ??? a ten council? i co to jest National Qualifications Framework

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się