berlin

(4 wyniki)
  • Planuję wyjazd na długi czerwcowy weekend do Berlina. Chcę pozwiedzać, pobawić się, odpocząć. Jestem sympatyczną dziewczyną z Warszawy. Może ktos również wybiera się w tatmte strony? Diuna, 30 lat
  • 14dni,all,Varadero-2400zł...cena całkowita Miało nas być 4,ale zostałem ja i moze jeszcze jeden. Jest moze ktoś chętny,juz spakowany? ;) Acha...wylot z Berlina Jacek 40
  • 11-14 listopada 2010 (długi weekend) Wymyśliliśmy taką wycieczkę... w piątek zwiedzanie Berlina: Wyspa Muzeów, Pergamon, Alexanderplatz, Potsdamerplatz, wystawy, galerie, muzea, dyskoteki, nocne kluby... w sobotę największy na świecie park wodny Tropical - Islans, plaża, palmy, egzotyczne rośliny, architektura przeniesiona żywcem z Bali, Seszeli, Mauritiusa, relax w saunach różnego typu, masaż plecków w jacuzzi ( www.tropical-islands.de - jest wersja polska tej strony ), a w niedziele powrót...
  • W październiku / listopadzie wybieramy się we dwoje na Zanzibar i chętnie poszerzylibyśmy grono o osoby zainteresowane dotarciem do tego pięknego miejsca :) Dodam, że wyjazd organizujemy we własnym zakresie. Zdążyliśmy sprawdzić, że koszt przelotu w obie strony (z Berlina) to ok. 2400 PLN (bez ukrytych opłat!). Z kolei przykładowe noclegi można znaleźć tutaj: www.hostelbookers.com/hostels/tanzania/zanzibar/ Być może ktoś z Was również rozważa wyjazd w tamte strony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się