berlin

(6 wyników)
  • lecimy na fuerte z berlina hotel RIU w corralejo, moze ktos tez leci ?
  • cześć! Czy ktos wie???- ale dokładnie a nie np. ok 4 godz. Pytam bo czytałam róne opinie(ok.5 godz) a dla mnie liczy sie kazda minuta bo chciałabym polecieć tam z synkiem.podobno z Berlina krócej niz z Polski? Czy jakies biuro ma wyloty z Poznania czy tylko z W-wy?-ile trwa lot? Pozdrawiam i dziekuję
  • Witajcie, wykupiłam wakacje na Gran Canarii z niemieckiej oferty TUI, mam wylot z Lipska liniami lotniczymi Air Berlin. Czy ktoś z Was szanowni forumowicze korzystał już z tych linii i mógłby podzielić się swoimi wrażeniami z lotu? Jak wygląda sytuacja z rezerwacją miejsc w samolocie. Słyszałam, że niemieccy turyści mogą sobie wcześniej zaklepać miejsca na pokładzie i pozostali pasażerowie nie mają już w czym wybierać. Lecę z dzieckiem i trochę boję się, że mogą nas nieźle poro...
  • leci ktos w tym dniu ? lece pierwszy raz z niemiec i troche sie boje
  • Witam, Moze ktos mi z forumowiczow pomoze. Szukam taniego hotelu obok lotniska Berlin Tegel z bezplatnym parkingiem w cenie noclegu i dowozem na lotnisko. Z gory dziekuje. Agunia
  • Mam ogromną prośbę i pytanko. Czy warto jechać na którąś z wysp w grudniu, mam zaplanowany w tedy urlop, troche z przymusu, tak mi się sytuacja zawodowa ułożyła, że albo w tedy gdzieś wyjadę, albo dopiero za rok. Muszę się z tym pogodzić, dlatego proszę o informację, jakiej pogody maogę się spodziewać w grudniu? Zwróciłam też uwagę na to, że jest niewiele firm, które organizują w tym czasie wyjazdy na wyspy kanaryjskie? Proszę o wypowiedz w tym temacie Z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się