berlin

(4 wyniki)
  • kobylka u plota ale w Berlinie :), znaczy mamy bilety do Chanii w calkiem atrakcyjnej cenie 488 euro za wariant 2+1+1. Ale czy ktos z Was wie moze jak sie w najprostszy sposob dostac na lotnisko Schenefeld ze stacji kolejowej Ostbahnhoff ? :) jakies sugestie moze ? i praktyczne informacje ? pozdrawiam j.acek
  • ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,33384,wiadomosc.html?rfbawp=1171622015.371 zaluje ze nie moge wybrac sie do Krakowa:-((((
  • Witam, Poprosze zaprawionych i doswiadczonych wyspiarzy o garsc porad w zakresie nastepujacego rozwiazania: tani lot na Krete (lipiec 09, rodzinka 4 osobowa (wszystkie osobniki dorosle ).Np Pan Barbelek zarezerwowal sobie juz tani lot ( moze podpowiesz mi jak i gdzie to zrobiles, oczywiscie informacja nt ceny takze bylaby oczekiwana). Nie mam zupelnie doswiadczenia z kierunkiem greckim stad prosba o pomoc.
  • szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć pensjonatu/apartamentu/studia na Rodos, kurcze nie dość, że nie mogę trafić na tani lot to jeszcze ciekawego miejsca noclegowego nie mogę znaleźć. Oferty z biur - tu tez nie mam w czym wybierać, a ceny ...ech!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się