Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(6 wyników)
    • macie do polecenia moze jakies OUTLETY w berlinie?
    • bo znalazłam tylko to (pchle targi): www.berlin.de/SenWiArbFrau/markt/floh.html
    • Mam takie pytanie: jeszcze w sierpniu wybieram się do Berlina m.in na zakupy. Chciałabym kupic m.in buty Nike Dunk, których w PL a na pewno w trojmiescie dostac nie mozna. Na stronie Nike znalazlam tylko jeden adres sklepu w berlinie na tauentzienstrasse. Mam pytanie czy znacie jakies inne? tylko z adresami albo telefonami albo mailami jakby sie dało:). Dzięki:*
    • berlin(18)

Witam Czy możecie polecić ciekawe, warte uwagi sklepy w Berlinie? Zamierzam się przekonać na własnym portfelu czy rzeczywiście bywa taniej niż w Polsce.
    • podajcie proszę adresy sklepów w których kupię te spodenki. dzięki za info
    • Obeszłam sklepy. Wynik następujący: Marks & Spencer - kiepska jakość, a te, które mi sie podobały (w miarę!) miały wzorek z nitów na dupie. Czy nie wystarczy duża dupa? Trzeba ją podkreslać wzorkiem? KappAhl - brawo konstruktor! Efekt "dupa jak stodoła, nóżki jak patyczki" doprawdy niełatwo uzyskać , kiedy modelka ma warunki akurat odwrotne (siedzenie w normie, przerośnięte uda). CLUE WSZYSTKIEGO - Jacqueline Riu. Dupa jak stodoła, nóżki jak patyczki, spodnie (mój rozmiar n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się