Forum Czas Wolny, Hobby Samoloty
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(7 wyników)
    • pytanie kieruję do osób które już podróżowały easyjetem z Berlina czy żeby zostać wpuszczonym na pokład samolotu linii easyjet lecącym z berlina wystarczy mieć JEDEN dokument potwierdzający tożsamość czy trzeba mieć ich więcej?? chodzi mi o to czy do wejścia na pokład (do potwierdzenia mojej tożsamości) wystarczy mi tylko dowód osobisty czy potrzeba jakiegoś dodatkowego dokumentu ze zdjęciem??
    • Moi drodzy, wkrotce wybieram sie do wloch easyjetem z Berlina (nigdy nie bylam w tym miescie).czy ktos wie, gdzie jest lotnisko Schoenefeld? czy jest to daleko od centrum miasta, czy trudno tam dojechac, ile czasu zajmuje dojazd, ile kosztuje dojazd itp. prosze o odpowiedź!!!dziekuje!
    • Najtansze poleczenie na polowe sierpnia, jakie znalazlem, realizowane jest przez flydba. Lecial ktos z nimi - pierwszy raz slysze o tym przewozniku? Sprawdzalem tez Germanwings, Dauair i Hlx. Jest jeszcze jakis tani przewoznik latajacy na tej trasie? Pzdr, apple
    • czy mozecie mi pomóc lub poradzić jak tano można sie dostac do molme lub do kopenhagi? szukałem i nic nie moge znależć... poz, maciej
    • Rzucajcie wszystko i latajcie Air Berlin. Zobaczcie jakie cieny !!! Zobaczcie co w zamian: www.airberlin.com/site/index.php?LANG=pol
    • Ogłaszamy jako najlepszą linie w Europie - Air Berlin (trasy europejskie) i Lufthanse (trasy międzykontynentalne).
    • rzepa dziś podała Porty Lotnicze chcą podwyższyć opłaty lotniskowe nawet o jedną trzecią Negocjacje od początku Jeśli Porty Lotnicze podwyższą opłaty, Warszawa może stać się najdroższym w swojej klasie portem lotniczym na świecie - alarmuje Stowarzyszenie Międzynarodowych Przewoźników Lotniczych IATA. Porty Lotnicze nie zgadzają się z tą opinią. Warszawa zamiast stać się ważnym portem przesiadkowym, może zostać zmarginalizowana zmieniając się w niewielkie lotnisko Wschodn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się