Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(6 wyników)
    • Witam, mam pytanko; ile trwa lot do Punta Cana? Linie, którymi będziemy lecieć to prawdopodobnie LTU, i czy jest to lot bezpośredni, czy z jakimiś międzylądowaniami. Pozdrawiam
    • Czy naprawde z Brukseli jest korzystnie finansowo?Jesli tak, to z jakich biur korzystacie (w internecie?)? Cos nie moge uwierzyć, ze z Brukseli moze byc tanio tak jak np. z Berlina. Dzieki za wszelkie informacje!
    • hehe pytam jak na forum Egipt, wszyscy się tam nawołują jak ślepe owce. Ale co mi tam ja też. Lece tak daleko, to miło będzie z kimś pogadać. Hotel RIU Merengue w zatoce Maimon. A może był ktoś?? Wogóle skąpiutkie to forum o Dominikanie. Kompletnie nie wiem co powinnam wiedzieć, czego unikać a co brać ;) garściami . Pozdro
    • WITAM WYBIERAM SIĘ DO VARADERO I PTRZEBUJĘ WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE KUBY -ILE TRWA LOT Z BERLINA -ILE TRZEBA MIEC GOTÓWKI NA 14 DNIOCZEWISCIE CHCEMY SPRO ZOBACZYC -CZEGO NIE WARTO ZWIEDZAC -JAK POGODA W 1-SEJ PŁOWIE LISTOPADA -CZY BRAC ABC DO NURKOWANIA -CZY SĄ REKINY NO I JAKA PLAŻA -I WSZYSTKO TO CO PTRZEBNE ŻEBY MIŁO SPĘDZIC CZAS POZDRAWIAAM WALDEK
    • Kraje nalezace do CARICOM, miedzy innymi Jamajka, Barbados oraz Trynidad i Tobago wprowadzaja od 15 stycznia tymczasowy obowiazek wizowy wobec m.in. Polakow. Szczegoly tutaj: tierralatina.blox.pl/2007/01/Do-CARICOMu-z-wizami.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się